Ne olacak benim bu Tayyip düşmanlığım?

:KK9::KK9::KK9:
Biliyomusun insanlari sevmeme sebebimiz ortak ama sevip sevmedigimiz insanlar ayri insanlari tayyip bolmedi tayyibi sevmedigini idda edenler(tayyibin cokta tiniydi) onlar bozdu tayyib bizi bir butun yapmaya calisti dogrusuyla yanlisiyla ama muhalefet denen bi grup sacmalama makinalari bolmek icin ne kadar provakasyon gerekiyosa yaptilar tayyib kimsenin sortunu cikarmadi okula girerken kimseyi gittigi okulla yargilamadi kimseyi konustugu dille yadirgamadi bu gune kadar butun liderlere iftira atildi kim olursa olsun bu lider ama kendi basbakanina sahip cikmayan bi ulkenin insanlari bu ulkeyi tek bir baskanin boldugunu soyluyo iste bu iftira bu ulkeyi boyle dusunerek siz boldunuz biz bolduk tayyip degil bi suclu varsa hepimimiz eksigiz kimisi bilgiden kimisi insanliktan kimii imandan ama eksigiz eksiklerimizi tamamlamadan bu zihniyetle bir butun olmamiz imkansiz....

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Ya konuya yorum yapınız ya da konuyu kapatalım.

Konu Atatürk değil, Atatürk'le ilgili yazmayınız, topik amacından çıkıyor, konuya yorum yapınız.

Ataturkden nefret ettigimi kim soyledi senden daha cok seviyorum emin ol
Ben sadece uygulanan cifte standarta tepki gosterdim

Discovery cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bir kere de söylediklerinizin arkasında durun ya.

Atatürk'ün emriyle bilmem kaç kişi öldürülmüş,asılmış de,CHP zihniyeti de...Partinin kökenini bildiğinize emin misiniz ?

Buradan hiç sevdiğiniz anlaşılmıyor.

Konu açılalı okuyorum yazmayım diyorum ama duramıyorum..
Atatürk üzerinden bugünü değerlendirmek hala Başbakanla Atatürk ü kıyaslama cürretinde bulunmak nasıl bir akıl tutulmasıdır:KK19::KK19::KK19:
Konu Tayyipi sevmek ya da sevmemek üzerine açılmış Atatürk dersim de şunu yapmış ses vermemişizde CEHAPE zihniyeti olarak şimdi bir kişi ölünce tayyibi suçluyormuşuz..Öyle yorumlar okuyorum ki sanırsın Başbakan yazmış ben okuyorum kelimeler aynı üslup aynı:KK19::KK19::KK19:

Simdi gecmise gidelim dersim katliamina,
Ataturk' un emri ile binlerce insan (alevi kardeslerimiz) katledildi kimse sesini cikrmiyor ozelliklede chp zihniyeti
Simdi ise bi kardesimiz öldü herkes tayyipden biliyor ona laf atiyor
1 kisi nereye 10 binlerce kisi nereye!!!

Discovery cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bu nasıl bir NANKÖRLÜKTÜR.Sen bugün o yüce insan sayesinde oy atıyorsun rahatça yaşıyorsun.
Ama sizin gibilere ne müstahak biliyor musun?Kurtarmayacaktı Atatürk ülkeyi artık İngiliz dölü mü olurdunuz Yunan mı siz karar verin.Müslümanlık kısmına hiç girmiyorum.Doya doya yaşadığın dini bile bu insan sayesinde yaşıyorsun nankör tohum!

Ben heep şöyle düşünüyorum:
İster kabul edilsin ister inkar edilsin bu ülke geçmişte dini baskı gördü ve rte insanlara bunun özgürlüğünü verdi işte insanların gözunu kör eden tek nokta buydu.
Tabi şuan insanlar dindar dinsiz diye bölünüyor ama değerlendirme yaparken bence bu kısım da gözardı edilmesin.

Atatürk konusuna gelince ben Atatürke karşı hep nötr oldum çünkü onu öven de ona karşı çıkan da çok bilgiler okudum ama hiçbirinin kaynağına güvenmiyorum.
Bence Atatürk ne tartışlılmaz biri ne de aşağılanmaya alay edilmeye layık biri hatta her ne olursa olsun şuanda yaşamıyor olması bile bunun için yeter.
Ama onun bazı değerlerini de kabul etmek zorunda değiliz bu konuda kimse kimseye dayatma yapamaz.
Son olarak Atatürk ün bu kadar kötü bilnmesinin nedeni ondan sonra laiklik,millliyetçilik vs adına yapılan zülümlerdir

Ben heep şöyle düşünüyorum:
İster kabul edilsin ister inkar edilsin bu ülke geçmişte dini baskı gördü ve rte insanlara bunun özgürlüğünü verdi işte insanların gözunu kör eden tek nokta buydu.
Tabi şuan insanlar dindar dinsiz diye bölünüyor ama değerlendirme yaparken bence bu kısım da gözardı edilmesin.

Atatürk konusuna gelince ben Atatürke karşı hep nötr oldum çünkü onu öven de ona karşı çıkan da çok bilgiler okudum ama hiçbirinin kaynağına güvenmiyorum.
Bence Atatürk ne tartışlılmaz biri ne de aşağılanmaya alay edilmeye layık biri hatta her ne olursa olsun şuanda yaşamıyor olması bile bunun için yeter.
Ama onun bazı değerlerini de kabul etmek zorunda değiliz bu konuda kimse kimseye dayatma yapamaz.
Son olarak Atatürk ün bu kadar kötü bilnmesinin nedeni ondan sonra laiklik,millliyetçilik vs adına yapılan zülümlerdir

İnsanlar neden böyle bölünüyor peki ? Bu hale nasıl geldi bu ülke ?

Başörtümle her yere girebiliyorum,tamam bu çok güzel...Ama bu her yaptığına eyvallah dedirtecek bir şey midir ? Ne yönünü eleştirsek,önümüze hep aynı şey geliyor.

Atatürk tartışılıyorken,başbakana toz kondurulmaması da ayrı ironi zaten. Ondan sonra yapılanların faturasını ona kesmek de başka bi olay.

Son düzenleme:
İnsanlar neden böyle bölünüyor peki ? Bu hale nasıl geldi bu ülke ?

Başörtümle her yere girebiliyorum,tamam bu çok güzel...Ama bu her yaptığına eyvallah dedirtecek bir şey midir ? Ne yönünü eleştirsek,önümüze hep aynı şey geliyor.

Atatürk tartışılıyorken,başbakana toz kondurulmaması da ayrı ironi zaten. Ondan sonra yapılanların faturasını ona kesmek de başka bi olay.

Hayır yanlış anlaşılmak istemem.
Ben insanların nasıl düşündüğünü kendimce yorumladım ama bu benim böyle düşündüğüm anlamına gelmiyor.
Ayrıca bence her ikisi de tartışılıyor ama her ikisi de farklı kesimler tarafından tartışılamaz kabul ediliyor.

İnsanların bölünmesi derken de zaten rte nin son zamanlardaki tutumundan bahsetmiştim.
Hep diyorum tamam bizler bir çok baskıdan kurtulduk bu sadece örtü de değil
düşününn ki ilahiyat fakultesinde kızlara ayrılan yalnızca 3 kişilik kontenjan. Yani bunun gibi bir çok örnek.
ama dediğim gibi şimdi dışlanan hor görulen farklı bir kesim doğdu.

Son düzenleme:
Hayır yanlış anlaşılmak istemem.
Ben insanların nasıl düşündüğünü kendimce yorumladım ama bu benim böyle düşündüğüm anlamına gelmiyor.
Ayrıca bence her ikisi de tartışılıyor ama her ikisi de farklı kesimler tarafından tartışılamaz kabul ediliyor.

İnsanların bölünmesi derken de zaten rte nin son zamanlardaki tutumundan bahsetmiştim.

Yok,ben sana demedim zaten.Biliyorum seni.Kızdığım,anlayamadığım ve hiç anlayamayacağım yeri de belirtiyorum üstüne basa basa...

Okuyabiliyorsan,oy atabiliyorsan,çalışabiliyorsan...Sevmesen de sana bu hakları verene saygı duymak zorundasın.

Malesef Meryem,ben tartıştıklarını hiç görmedim.

Çünkü her soruya cevap ya yol yaptı ya dinimizi yaşıyoruz oluyor.

Yok,ben sana demedim zaten.Biliyorum seni.Kızdığım,anlayamadığım ve hiç anlayamayacağım yeri de belirtiyorum üstüne basa basa...

Okuyabiliyorsan,oy atabiliyorsan,çalışabiliyorsan...Sevmesen de sana bu hakları verene saygı duymak zorundasın.

Malesef Meryem,ben tartıştıklarını hiç görmedim.

Çünkü her soruya cevap ya yol yaptı ya dinimizi yaşıyoruz oluyor.

Anladın canım ama yine de belirrttim böyle düşüncelerde olduğum zannedilemesin :)
Bilmiyorum ben çevremdilkelerde de burada da karşıt yorumlar eleştirmeler göruyorum yani özgürce ifade edebiliyoruz bazı şeyleri.
Tabi ilerde ne olur bunu kestiremiyorum :)

Bu nasıl bir NANKÖRLÜKTÜR.Sen bugün o yüce insan sayesinde oy atıyorsun rahatça yaşıyorsun.
Ama sizin gibilere ne müstahak biliyor musun?Kurtarmayacaktı Atatürk ülkeyi artık İngiliz dölü mü olurdunuz Yunan mı siz karar verin.Müslümanlık kısmına hiç girmiyorum.Doya doya yaşadığın dini bile bu insan sayesinde yaşıyorsun nankör tohum!

tutturmusunuz olmasydi boyle olurdu ingiliz tohumu olurdunuz her neyse iste bu ulkede ataturk hakkinda bir sey soylenince senin gibi asagilayici kelimeler kullanan insanlar yuzunden ataturkden nefret eden bir suru insan var

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ille de kiyaslama mi istiyorsunuz? Yapalim oyleyse... Bir insan vardir, fikirlerini, askeri dehasini, devrimlerini tum DUNYA takdir ile, saygi ile kabul eder, hatta hayati kimi ulkede ders konusu olarak anlatilir, Unesco tarafindan 152 ulkenin oybirligi ile 21. yuzyilin en buyuk lideri ve devlet adami secilir, digeri ulke yonetiminde aldigi kararlar, soylemleri ve icraatleri ile butun dunyayi kendine guldurur, ulkeyi rezilliksiz gecen tek gune muhtac eder, Turku Turklugunden utandirir, yanisira kendisi de Turkum demekten utandigi ve imtina ettigi halde Turkiye Cumhuriyetini en tepesinden Turk milletini yonetmekte israrlidir. Bilin bakalim bunlar kim?

Biri cikar halkinin, koylunun arasinda elleri cebinde ozgurce dolasir, soylesir, denize halkinin arasindan girer, cani halka emanettir. Digeri 1500 korumadan meydana gelmis ordusu olmadan sokaga burnunu uzatamaz, oyleyken bile yuhalanir, halkina elli cesit hakaret yakistirmalari takar, tokatlar, tekmeleyeni, oldureni odullendirir. Bu tanimlardan hangisi bir lider tanimina daha cok uyuyor?

Bu iki insanin kiyaslanacak bir durumu var midir? Gunes ve balcik gibiler...

Ille de kiyaslama mi istiyorsunuz? Yapalim oyleyse... Bir insan vardir, fikirlerini, askeri dehasini, devrimlerini tum DUNYA takdir ile, saygi ile kabul eder, hatta hayati kimi ulkede ders konusu olarak anlatilir, Unesco tarafindan 152 ulkenin oybirligi ile 21. yuzyilin en buyuk lideri ve devlet adami secilir, digeri ulke yonetiminde aldigi kararlar, soylemleri ve icraatleri ile butun dunyayi kendine guldurur, ulkeyi rezilliksiz gecen tek gune muhtac eder, Turku Turklugunden utandirir, yanisira kendisi de Turkum demekten utandigi ve imtina ettigi halde Turkiye Cumhuriyetini en tepesinden Turk milletini yonetmekte israrlidir. Bilin bakalim bunlar kim?

Biri cikar halkinin, koylunun arasinda elleri cebinde ozgurce dolasir, soylesir, denize halkinin arasindan girer, cani halka emanettir. Digeri 1500 korumadan meydana gelmis ordusu olmadan sokaga burnunu uzatamaz, oyleyken bile yuhalanir, halkina elli cesit hakaret yakistirmalari takar, tokatlar, tekmeleyeni, oldureni odullendirir. Bu tanimlardan hangisi bir lider tanimina daha cok uyuyor?

hatırlatırım senin bahsettiğin adama bu ülkenin %50si oy veriyor taktir ediyor... sanırım olaylara tek taraflı bakmak sizin kanınızda var.......

Tekrar beğenemedim :KK42::KK9::KK9::KK9:

Al işte diğer bir konuda; ATA' ma hayran olanlar, erdoğana şeytan maskesi giydirmiş..Buradan pay biçelim..

Her şeyden önce, şehit kanıyla sulanmış bu topraklar erdoğana lanet yağdırıyor, ben sevmesem ne, sevsem(Allah muhafaza) ne..

Bunun altına imzamı atarım.
Ve bizde şu an baştaki dünyada rezil oluyor diye "oh olsun" dediğimiz için holiganlıkla suçlanırız Türklüğü öğretirler utanmadan :)
Komikler ya valla..
Ama duble yol,marmaray falan var çok önemli o!

LG-P710 Tapatalk

hatırlatırım senin bahsettiğin adama bu ülkenin %50si oy veriyor taktir ediyor... sanırım olaylara tek taraflı bakmak sizin kanınızda var.......

Saddam'a da halkin %99 u oy veriyordu. Ama bu onun zalim bir diktator oldugu ve halkinin da ondan nefret ettigi gercegini degistirmiyor ne yazik ki... Ornekleri cogaltabiliriz.. su andaki K.Kore baskani, dunki Hitler gibi...

Hatirlatirim sizin o cok sevdiginiz adama da yüzde elli oy vermiyor olaylara tek tarafli bakmakla eleştirirken ne güzelde iki tarafli bakmissiniz tebrikler....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

X