- 7 Haziran 2017
- 2.817
- 3.145
- 133
- Konu Sahibi baklavacheesecake
-
Dizin üst kısmı diz kapağı da değilGeçmiş olsun.. dizdeki ağrının bisuru sebebi olabilir. Herhangi bir darbe falan almadıysanız doktorlar da hemen emin olup teşhis koyamıyor. Belki kemikler arasında dolaşan ve hareketi kolaylaştıran sivi o bölgede azalmıştır belki kireçlenme başlıyordur vs vs.. bunlar ilk aklima gelenler. Allah dermansız dert vermesin uzulmeyin ilacinizi kullanırsınız geçer insallah
Günaydıııın :)
İstanbul’dan çıkalı üç hafta oldu. Fakat sol bacağın diz üstünde İstanbul’daki son haftamdan beri süren bir ağrı var. Önce bir kaşıntı başladı o bacağımda, sonra ağrıya çevirdi. Hatta arada kendi kendine karıncalanıyor. Birden ağrı giriyor bazenkas gevşetici kullandım işe yaramadı.
Hastaneye gittim nörolojiye yönlendirdiler. Haftaya gidiyorum. Ancak korkuyorum. Sol taraf olduğu için kalple ilişkilendirenler var. Kötü bir şey çıkmaz değil mi ? Morale ihtiyacım var...
Odamızda tartı yok ama spor salonunda ölçtüm 65 civarındayım. Boyum 1.68. Çok şükür eskiden sıkıntılıydım kilo konusunda. Yani yine dal gibi değilim hafif bir fazlalık var amaGeçmiş olsun, Allah şifa versin.
Fazla kilonuz var mı?
Odamızda tartı yok ama spor salonunda ölçtüm 65 civarındayım. Boyum 1.68. Çok şükür eskiden sıkıntılıydım kilo konusunda. Yani yine dal gibi değilim hafif bir fazlalık var ama
Başta öyle düşündüm, hani sonuçta soğuktan sıcağa gittim olabilir belki diye. Bir de uzun süre oldu. Diz de değil tam dizden yukarısıİstanbul’dan çıkmakla ne ilgisi var? Hava değişimi miydi şüphen?
Tabii tetkit isteyecek, bakıp göremez ki nesi var dizinin
Hahah gerçekten onu vurgulama amacım yoktu. Ben genelde bir olayı hatırlarken bu şekilde hatırlıyorumAnladık yurtdışındasın öğrendik artık :)
Gördüm hava değişiminden şüphelenmişşinHahah gerçekten onu vurgulama amacım yoktu. Ben genelde bir olayı hatırlarken bu şekilde hatırlıyorum
Keşke hava atabileceğim bir yer olsaydı
Sağolun :)Tek önerceğim şey asla araştırma yapma .
Bundan 2 yıl önce şiddetli sırt ağrım vardı .
Mr çekildikten sonra hemen doktora gösteremedık 2 gun bekledık .
Ama ben durmadım deli gibi internetten araştırdım .
O 2 gün boyunca resmen ölü gibiydim yataktan çıkamadım ağlamaktan .
2. Gunun sonunda doktora gittik 2 fıtıgım çıktı .
Fizik tedavi alıyorum her yıl.
İnşallah senınde birşeyin yoktur.
Boşuna kuruntu yapıyosundur ..
Geçmiş olsunn
Yok yok sporla uğraşmıyorum. Yaşım doğru da yaşını yanlış yazan çok fazla kişi var sanırımSpor yapıyorsun sanırım kas ağrısı ya da zorlamadan kaynaklı olabilir. Yaşın doğruysa çok gençsin kötü bişey çıkacağını düşünmüyorum . Evham yapma. Geömiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?