Ne olacak acaba

baklavacheesecake

Hâlinden memnun ❤️
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2017
2.817
3.145
133
Günaydıııın :)
İstanbul’dan çıkalı üç hafta oldu. Fakat sol bacağın diz üstünde İstanbul’daki son haftamdan beri süren bir ağrı var. Önce bir kaşıntı başladı o bacağımda, sonra ağrıya çevirdi. Hatta arada kendi kendine karıncalanıyor. Birden ağrı giriyor bazen kas gevşetici kullandım işe yaramadı.
Hastaneye gittim nörolojiye yönlendirdiler. Haftaya gidiyorum. Ancak korkuyorum. Sol taraf olduğu için kalple ilişkilendirenler var. Kötü bir şey çıkmaz değil mi ? Morale ihtiyacım var...

Geçmiş olsun.. dizdeki ağrının bisuru sebebi olabilir. Herhangi bir darbe falan almadıysanız doktorlar da hemen emin olup teşhis koyamıyor. Belki kemikler arasında dolaşan ve hareketi kolaylaştıran sivi o bölgede azalmıştır belki kireçlenme başlıyordur vs vs.. bunlar ilk aklima gelenler. Allah dermansız dert vermesin uzulmeyin ilacinizi kullanırsınız geçer insallah

Dizin üst kısmı diz kapağı da değil

Geçmiş olsun, Allah şifa versin.
Fazla kilonuz var mı?

Odamızda tartı yok ama spor salonunda ölçtüm 65 civarındayım. Boyum 1.68. Çok şükür eskiden sıkıntılıydım kilo konusunda. Yani yine dal gibi değilim hafif bir fazlalık var ama

Dizlere ağırlık vuruyor ya ondan sormuştum. Bu kadardan olacağını sanmam,hani obez falan olsaydınız tamamdı da. İnşallah ciddi bişey yoktur.

Hastaneye gittim sonunda.
Nörolog önce ultrason çektireceğimizi, sonra da emg olacağımı söyledi. Bazı ilaçlar verdi, şimdi yolda onları almaya gidiyorum. Açıkçası çok gerildim

İstanbul’dan çıkmakla ne ilgisi var? Hava değişimi miydi şüphen?
Tabii tetkit isteyecek, bakıp göremez ki nesi var dizinin

İstanbul’dan çıkmakla ne ilgisi var? Hava değişimi miydi şüphen?
Tabii tetkit isteyecek, bakıp göremez ki nesi var dizinin
Başta öyle düşündüm, hani sonuçta soğuktan sıcağa gittim olabilir belki diye. Bir de uzun süre oldu. Diz de değil tam dizden yukarısı çok şükür ultrasonda bir şey çıkmadı.. sadece emg korkutuyor azıcık

Hahah gerçekten onu vurgulama amacım yoktu. Ben genelde bir olayı hatırlarken bu şekilde hatırlıyorum
Keşke hava atabileceğim bir yer olsaydı
Gördüm hava değişiminden şüphelenmişşin
Kolun olsa kalpten şüphelen derdim ama bacağın ağrıyomuş sebebi çoğu şey olabilir ama korkma bence kaslarla ilgili olabilir geçmiş olsun

Kac yasindasin bilmiyorum ama ergenlik doneminde boy uzamasi sirasinda da kemiklerde agri olabiliyor. Ama sanirim sen o donemi gecmissindir.
Biz ne dersek diyelim doktora gidip ogrenmen gerekiyor. Baska da yolu yok.

Tek önerceğim şey asla araştırma yapma .

Bundan 2 yıl önce şiddetli sırt ağrım vardı .
Mr çekildikten sonra hemen doktora gösteremedık 2 gun bekledık .
Ama ben durmadım deli gibi internetten araştırdım .
O 2 gün boyunca resmen ölü gibiydim yataktan çıkamadım ağlamaktan .
2. Gunun sonunda doktora gittik 2 fıtıgım çıktı .
Fizik tedavi alıyorum her yıl.

İnşallah senınde birşeyin yoktur.
Boşuna kuruntu yapıyosundur ..

Geçmiş olsunn

Sağolun :)
Doktor kendi dedi elektrikle bakacağız sinirlere diye ondan merak ettim

Reactions: H E
Spor yapıyorsun sanırım kas ağrısı ya da zorlamadan kaynaklı olabilir. Yaşın doğruysa çok gençsin kötü bişey çıkacağını düşünmüyorum . Evham yapma. Geömiş olsun.

Reactions: H E
Bir buçuk sene önce ben de bu durumdaydım. Nörolog daha tahlil yapmadan bir sürü İlaç yazdı sonra hastalık ilerledi yavaş yavaş ve teşhis bile koyamadılar birçok farklı branşa,doktora gittim ve yatalak hale geldim.Yeni bir tedavi ürünü buldum.Koreden geliyor.İnan ağrılara veda ettim.Sadece Ağrı'yı baskılamıyor tedavi ediyor.Ve hiçbir yan etkisi de yok.You tube üzerinden onemore olarak kullanıcı yorumlarını izle.Ürün gerçekten etkileyici ama kullanmadan ne dediğimi anlayamazsın.Zaten firma da kullanmadan anlayamazsın anlamadan anlatamazsın diyor.Ürün biraz pahalı ama değer.Ucuza almanin yolunu da buldum. Düşünürsen ucuz alma yontemini bildiririm. Farklı hastalıklarla alakalı farklı kullanımyöntemleri var. Sağlıkla kalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…