Ne mutlu beşikt'aşk'lıyım diyene....:))

lanet olsun yaaaa,bu gece futboldan nefret etim resmen.3 gündür şu maça gitmek için uğraşıyorum ,cumartesi yağmurdan sırılsıklam oldum pazar gidip bilet değiştirdim (sadece stad gişesinden değişiyordu - süper mantık) ama gel gör ki satılmış bir hakem,ahlaksız oyuncular ve holiganlar.Maç bitmeden kendimi nsaıl dışarı attım bir ben biliyorum.Gerizekalı öküzün birisi arka taraftan üstüme düştü,diğer kendimi tutamıycam kötü şeyler yazcam da insancıklar diyeyim en iyi tabirle koltukları söküp atmaya başladılar.Ordan attığı koltuk ,su şişesi,para sanki sahaya gidecek ya,hepsi alt tribünde bizim üstümüze geldi.Aşağıya gidiyolar bir de aşağıdan polis sıkıştırdı.Cehennem gibi bir geceydi.Zaten kesin ceza alırız son iki maç da seyircisiz oynatırlar.Bu arada ilk gol de bariz ofsayttı.Zaten film orada kopmuştu.

herkes çok üzüldü yaa şerefsiz hakem resmen satılık hele o ilk gol kesin ofsayt çok üzüldük ama gs nn kazanması da bir bakıma fenerin şampiyon olmasından daha iyi

valla dün akşam için ben de çok üzgünümmm ama beşiktaşlılar olarak daha fazla satılmış hakeme

tahammülümüz kalmadı efendi efendi oynuyoruz üstümüze geliyolar....

yeri gelince çirkinleşebileceğimizi de görmüş oldular işte...

ya ben varya neyse bişey demiyorum ya,kendi kalemize gol attık iyi mi.
Neyse inşallah baskette şu elan chalon u yeneriz de eurochellenge şampiyonu oluruz.
Saldır beşiktaşşş.......

beşiktaşşşş 1- fenerbahçe 0
maç bitti.
Beşiktaş bu ,sağı solu belli olmaz,fena yapar adamı,:27::27::27:
maça gitmedim ama kızların da maşallahı vardı:46::46::46::46:

TÜRKİYE KUPASIIIIIII.....

EUROCHALLENGE KUPASIIIIIII....

VEEEEEE

LİG KUPASIIIIIIIIII.............

BİR YILDA 3 KUPA KAZANDIRAN BEŞİKTAŞ MİLANGAZ TAKIMIMIZI YÜREKTEN KUTLUYORUM:64::64::64:

:46::46::46::46::46::46:

Futbol açısından talihsiz bir seneydi ama beşiktaşımız baskette güldürdü yüzümüzü.Uzun süre konuşulacak bir başarı.

Son düzenleme:
Back