Ne mutlu beşikt'aşk'lıyım diyene....:))

ben galatasaraylıyım aslında ama eşim sıkı bir beşiktaşlı
veee 1.5ay sonra oğlumuz oluyor adı da kartal eymen olacak allah bağışlarsaaa.
babamız kartal olsun istedi.yavru kartal geliyooorrrr[/QU

OLEEEEYY OLEY OLEY OLEYYY YAVRU KARTAL SEN ÇOK YAŞAAA

ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTMEYİ NASİP ETSİN ŞİMDİDEN

OLEEEEYY OLEY OLEY OLEYYY YAVRU KARTAL SEN ÇOK YAŞAAA

ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTMEYİ NASİP ETSİN ŞİMDİDEN

amin canım rabbim herkese nasip etsin.
inşallah ufaklık beşiktaşlı olurda adı kartalolacak biişe yarasın.yoksa yandık hergün bize kızar neden adımı kartal koydunuz diye

evlendiğimde eşim beşiktaş lıydı,evleneli 26 yıl oldu tabi zaman içinde banada aşıladı sonra 4 yavrumuz oldu tabiki onlarda yavru kartallar.'' yani bizimkisi ailece :16:beşiktaşk:16:''

maç zamanı evde nasıl bir tablo ortaya çıkıyor merak ettim şimdi. Kartal- anakartal-4 yavru kartal müthiş ve geniş bir ailesiniz :)

maç zamanı evde nasıl bir tablo ortaya çıkıyor merak ettim şimdi. Kartal- anakartal-4 yavru kartal müthiş ve geniş bir ailesiniz :)

Valla sağolsunlar son zamanlarda sıkıntılı izliyoruz maçları hep stres hep stres. Benim 17 yaşında biri kız biri erkek ikizlerim var erkek pür dikkat izlerken kızım koltukların üzerinde hop oturup hop kalkıyor bayağı bir heyacan var bizde

valla sağolsunlar son zamanlarda sıkıntılı izliyoruz maçları hep stres hep stres. Benim 17 yaşında biri kız biri erkek ikizlerim var erkek pür dikkat izlerken kızım koltukların üzerinde hop oturup hop kalkıyor bayağı bir heyacan var bizde

yavru kartaliçe çılgın desenize :)

kendimi bildim bileli beşiktaşlıyım.Ailemde de tek bir beşiktaşlı yok.Annem fenerbahçeli babam galatasaraylı.Çocukken falan soranlara beşiktaşlıyım derdim ama ne zaman ilk kez inönü de o havayı soludum.Bu camianın büyüklüğünü o zaman anladım.Sevgilim de beşiktaşlı.İnönüde maça gitmek en büyük zevkim.Özellikle gol olduğunda o tribünler yıkılmıyo mu biz zıplayıp birbirimize sarılmıyo muyuz ooofff of hakkatten beşiktaşk bu yaaa.İnşallah şu atletico madridi de yeneriz de çeyrek finale çıkarız ,ne de olsa bu sene ligin tadı yok ve inşallah beşiktaşım kanser etmez beni yine.

kendimi bildim bileli beşiktaşlıyım.ailemde de tek bir beşiktaşlı yok.annem fenerbahçeli babam galatasaraylı.çocukken falan soranlara beşiktaşlıyım derdim ama ne zaman ilk kez inönü de o havayı soludum.bu camianın büyüklüğünü o zaman anladım.sevgilim de beşiktaşlı.inönüde maça gitmek en büyük zevkim.özellikle gol olduğunda o tribünler yıkılmıyo mu biz zıplayıp birbirimize sarılmıyo muyuz ooofff of hakkatten beşiktaşk bu yaaa.inşallah şu atletico madridi de yeneriz de çeyrek finale çıkarız ,ne de olsa bu sene ligin tadı yok ve inşallah beşiktaşım kanser etmez beni yine.

kartaliçem o kadar güzel anlatmışsın ki paylaşımını inanılmaz zevkle okudum. Aşkın daim olsun :)

Sevindim böyle ateşli Beşiktaşlı kardeşlerimi görünce.
3 kulvardan devam....

A.Madrid maçı için biletim hazır.Var mı benden başka desteklemeye giden.Çeyrek final biraz zor ama imkansız değil.
Haydi beşiktaşım havalara uçur bizi.

pazar günü o kadar ıslandım,maç ertelendi,dün gittim taaa stadın oraya kadar,biletimi değiştirdim.Bugün işten 10 dk nasıl erken çıkıcam diye düşünmekten karnıma ağrılar girdi.İnşallah bu kadar rezilliğe değer bari.Pek ümidim olmasa da.

Back