- 21 Eylül 2012
- 1.502
- 1.673
- 158
- Konu Sahibi boylesoyle
-
Haklısın canım madem vercem dedi niye uzatıyor ki acaba sebebi ne..
tabi ki kimse kimseye vermiyor, ben de illa versin demiyorum ve evet kısmet ama insan başına gelince böyle soğukkanlı olamıyor. ben zaten müteşekkirim ki ama böyle süründürmek hoş mu? zaten parasının neredeyse yarısını Şubat ta vericez kendisine bize şimdi lazım.Bu zamanda kimse kimseye para vermiyor, o da vermek zorunda değil. Babanız bile size para vermek zorunda değil. Minnettar olmasanız bile müteşekkir olmanız lazım. 10 gün çok değil. Kısmetinizde varsa zaten o evi alırsınız, kısmet değilse de başka bir ev alırsınız.
esınız babasını kırmak ıstemıyor ve ılla bekleyip ondan mı para almak ıstıyor?
babası kırılıyor mu böyle olmazsa..
babası keyfınden mı bekletiyor sızı?
sanırım bu gıdısle ev kaçacak,su dünyada kimseden bısey beklemeyın derım..
gucunuz neye yetıyorsa o kadarını alın..
kimseye bel bağlamayın,iyice tepenize çıkarlar..
ben sizin yerinizde olsam kimsenin haberi olmadan eşimle kredi çeker evi alırım, eğer kp'den para gelirse krediyi öderim, yok gelmezse kendi imkanlarımla krediyi öderdim evi kaçırmazdım.. Ne şiş yanardı ne de kebap..
tabi ki kimse kimseye vermiyor, ben de illa versin demiyorum ve evet kısmet ama insan başına gelince böyle soğukkanlı olamıyor. ben zaten müteşekkirim ki ama böyle süründürmek hoş mu? zaten parasının neredeyse yarısını Şubat ta vericez kendisine bize şimdi lazım.
ben sizin yerinizde olsam kimsenin haberi olmadan eşimle kredi çeker evi alırım, eğer kp'den para gelirse krediyi öderim, yok gelmezse kendi imkanlarımla krediyi öderdim evi kaçırmazdım.. ne şiş yanardı ne de kebap..
Hadi ben bunları 10 gün bekleteyim de, bunlara işkence çektireyim dediğini sanmıyorum. Mutlaka bir sebebi olmalı. Vermeye gönlü olmayan insan hiç vermez, 10 günde atlatmaz bence.
Nedenini ona sorun. Mantıklı bir şekilde durumunuzu açıklayın. Bile bile bekletiyorsa da kredi çekin, ondan o parayı 10 gün sonra da almayın.
söyledim nedenini 225 tl zarar ediyomuş vade bozulunca ama biz yerine 300 tl verelim diyoruz yok diyo, bozdurmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?