• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne kaptım ben???

relogou

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2024
6
0
1
19
merhaba yaklaşık 4 5 gün önce vajinamda kaşıntı vardı ve baya kaşıdım açıkçası ve genital bölgemide jiletle almıştım yakın zamanda o gün regl oldum ve şimdi o kaşıdığım yerler kabardı ve su topladı ne oluyor anlayamıyorum bundan 1 buçuk hafta önce erkek arkadaşımla cinsel ilişkiye girdik ama daha öncede girdiğimiz için bir şey kapsam önceden kapardım diye düşünüyorum şuan geçiyor gibi ama az çok acıtıyo ne olabilir enfeksiyon mu herpes mi anlayamıyorum herpese benzemiyor internetteki görsellerle alakası yok ama belirtiler herpeste olduğu gibi resmen kafayı yemek üzereyim

merhaba yaklaşık 4 5 gün önce vajinamda kaşıntı vardı ve baya kaşıdım açıkçası ve genital bölgemide jiletle almıştım yakın zamanda o gün regl oldum ve şimdi o kaşıdığım yerler kabardı ve su topladı ne oluyor anlayamıyorum bundan 1 buçuk hafta önce erkek arkadaşımla cinsel ilişkiye girdik ama daha öncede girdiğimiz için bir şey kapsam önceden kapardım diye düşünüyorum şuan geçiyor gibi ama az çok acıtıyo ne olabilir enfeksiyon mu herpes mi anlayamıyorum herpese benzemiyor internetteki görsellerle alakası yok ama belirtiler herpeste olduğu gibi resmen kafayı yemek üzereyim
Jiletle aldın diye havalarda malum soğuk tahriş olmuş olabilir krem filan sürdün mu ? Bir de bir sene önce kapmadim şimdi kapmak diye düşünme dışarda tuvaletler leş

Jiletle aldın diye havalarda malum soğuk tahriş olmuş olabilir krem filan sürdün mu ? Bir de bir sene önce kapmadim şimdi kapmak diye düşünme dışarda tuvaletler leş
ya bilmiyorum olabilir aslında çünkü 6 bıçaklı jilet kullanıyorum ve üst üste 2 3 aldım ve cinsel ilişki yaşadım aradan 6 7 gün sonra falan regl oldum zaten o ara oldu ne olduysa şuan su toplu kabarcıklar var hafif acıyo ve kaşınıyo ama ilk güne göre daha iyi

vajinal mantar olabilir. çok kaşıdığınız içinde tahriş olmuştur. akıntınız var mı?

Merhaba, içi su dolu kabarcıklar diyorsun. Muhtemelen genital herpes. Tabiiki doktora gidip kan testi vermen lazım, kesin belli olması için. Bu arada illaki o kişi ile ilk cinsel ilişkinde hastalığı alıcaksın diye bir şey yok. Korunmasız olan herhangi bir ilişkide alabilirsin. Korunsa da geçme ihtimali varmış.
Cinsellik öncesi jiletle o bölgeyi almış olman virüsün daha rahat bulaşmasına sebep oluyor. Bende aynı şekilde yaşadım bunu. O bölgeni hiç bişeyle alma şuan, makasla kısaltabilirsin sadece. Ve gittinmi şuan bilmiyorum ama doktora göstermelisin en kısa zamanda.

selam bende aynısını yaşadım ilk önce kesik gibiydi sonra içi beyazlaştı asırı yanıyordu canım vajinamın baya içine kadar vardı hemen gittim kadin doğuma smer testi verdim büyük ihtimalle herpes dedi asiviral hap ve krem verdi kullandım 3 gün sonra geçti smer testim herpes çıktı vücutta hep kalıyormuş bir bucuk sene oldu hala çıkmadı bende cok sükür ama kesinlikle bi kadın doğjma git çok geçmiş olsun umarım sadece tahriştir

selam bende aynısını yaşadım ilk önce kesik gibiydi sonra içi beyazlaştı asırı yanıyordu canım vajinamın baya içine kadar vardı hemen gittim kadin doğuma smer testi verdim büyük ihtimalle herpes dedi asiviral hap ve krem verdi kullandım 3 gün sonra geçti smer testim herpes çıktı vücutta hep kalıyormuş bir bucuk sene oldu hala çıkmadı bende cok sükür ama kesinlikle bi kadın doğjma git çok geçmiş olsun umarım sadece tahriştir
ay merhaba gittim doktora ama teşhis koymadı kan testi verdim bir şey çıkmadı şuan geçti gayette iyiyim umarım tekrarlamaz tekrarlarsa tekrar gidicem çok teşekkürler 💕

Merhaba doktora gittin mi bilmiyorum ama bne bugün siğille benzer şeyler gördüğümü söylemiştim doktora evet siğil dedi ama tanı olarak herpes dedi (bekarım)

Merhaba doktora gittin mi bilmiyorum ama bne bugün siğille benzer şeyler gördüğümü söylemiştim doktora evet siğil dedi ama tanı olarak herpes dedi (bekarım)
selam tekrar gitmeme gerek kalmadı ilk defa geçen ay regl dönemimde oldu şuan bir şeyim yok reglimde bitti neydi bilmiyorum ama çok kötüydü o süreç umarım bir daha tekrarlamaz

Back