• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi ne kadar

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
benim meleğimde 6800 dün tarttık.boyu64 cm.bizde 4. ayımızın içindeyiz.baş çevresi 38 dedi.elma tattırmaya başlayabilirsin dedi ama bana erken geldi siz neler yapıyorsunuz başladınızmı tattırmaya.ben hiç mama vermedim

Meraba benim oğluşum bir hafta sonra 2 aylık olucak şimdi 5300 gr. sadece anne sütü veriyorum. 15 gün erken doğdu 3050 gr dı.

5 gun sonra 5 aylık olucaz kılomuz bıraz az 7000 grm boy 70 cm..ek gıdaya basladık bakalım cok severek yıyoruz inşallah faydası olur..

5 gun sonra 5 aylık olucaz kılomuz bıraz az 7000 grm boy 70 cm..ek gıdaya basladık bakalım cok severek yıyoruz inşallah faydası olur..

canım kilomuz az demişin 7 kilo için yanlış yazmadıysan eğer.ben dün doktora götürdüm oğlumu 6 kilo geldi 60 cm boy,doktor gayet iyi dedi.4.5aylığız.bana da doktor meyve sularından başlayabilirsin tattırmaya dedi,elime bir liste verdi,çok güzel 9.aya kadar beslenmesi yazıyor tariflerle birlikte,her ay götüreceğim doktora ama yine de yanında bulunsun dedi doktor.size liste felan verdi mi?

canım kilomuz az demişin 7 kilo için yanlış yazmadıysan eğer.ben dün doktora götürdüm oğlumu 6 kilo geldi 60 cm boy,doktor gayet iyi dedi.4.5aylığız.bana da doktor meyve sularından başlayabilirsin tattırmaya dedi,elime bir liste verdi,çok güzel 9.aya kadar beslenmesi yazıyor tariflerle birlikte,her ay götüreceğim doktora ama yine de yanında bulunsun dedi doktor.size liste felan verdi mi?

7 kılo evet..2 aydır 500er grm alınca drda kılo alımını az buldu ama sağlıklı dedi..bıde etraftan zayıf bıbebek dıyorlarya sureklı benide ınandırdılar artık..bizede lıste verdi drun ınternet sıtesındede yazıyor ordan takıp ediyorum gercı tarifler yok sadece nezaman neyemeli yazıyor ve 6.aydan sonra gunluk beslenme tablosu var..aslında tarif olması cok daha guzel nepısıreyım nasıl pısıreyim dedrdide olmaz..

benim bebeğime de zayıf kuş gibi hafif diyorlar hiç aldırış etmiyorum.dün de kontrol amaçlı gittik doktora,sordum zayıf mı küçük mü diye hayır dedi gayet normal kilosu dedi.etrafın sözüne pek aldırış etmemek lazım canım sana tavsiyem:) bu arada sormak istediğin bir tarif olursa yazabilirim

merhaba benim oglumda 4aylik oldu 7 kilo boyuda 62cm.Doktor kilosuda boyuda normal demisti saglikli olsunlarda onemli degil..

Back