• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi ne kadar

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

artesk85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2010
357
2
46
Diğer
3 ve 4 aylık bebekleri olanlr bebişlerımzıın kılolarını yazalımmı ben fazla do0ktora gıdemıyorum bu yuzden evde kendım baskulde tartıyorum 3aylıkken 5400 falndı kızım sizINKILER NAISL KARSILSTRMK NE KADAR DOGRU BILMIYORUM AMA

benım oğlumda 4 aylıkken 5600kg dı.doktoru gayet ıyı demıştı kılosuna su an 6 aylık ve 8600kg.bence sızın bebegınızde maşallah gayet ıyı.

benim oğlum da 5300 felan ,4.aya daha yeni girecez.bu arada ek gıdaya başladınız mı?ben çok kararsızım ne yapmayı düşünüyosunuz?

ben hıc bırsey vermedım su bile ama doktorada gıtmedım sız baslamayı mı dusunuorsun

canım ben de daha hiçbirşey vermedim ama bu ayın ortalarına doğru yani 4.5 aylıkken felan başlamayı düşünüyorum,ben de hala doktora gitmedim.bebeğim hastanede kaldığı sürede hemşireler eğitim vermişlerdi bebek emzirme ve besleme eğitimi,onlar prematüre bile olsa 4. ayda başlayın tattırmaya meyve sularından,6.ayda tam olarak başlayın demişlerdi sonradan bebekler yemek istemeyebilirler demişlerdi..ayrıca ben çalışmaya da başlayacağım şubatta,bu ay meyve sularıyla başlamayı düşünüyorum inşallah,zaten ben sadece anne sütü vermiyorum sütüm o kadar çok yok,günde 2-3defa mama veriyorum.

mama verınce gece kalkman ne kadr sıklıkta oluyor çok kalkıormu bebişin :))) elma suyumu verıcen ılk once nasıl baslıycn benımde bılgım olsun belkı baslarım bende

mama verınce gece kalkman ne kadr sıklıkta oluyor çok kalkıormu bebişin :))) elma suyumu verıcen ılk once nasıl baslıycn benımde bılgım olsun belkı baslarım bende

ben mamayı sabah,ikindi ve bazen de akşamları veriyorum yani 2-3 defa.diğer zamanlarda emziriyorum.zatern doyacağı ölçüde vermiyorum mamayı,60c felan üzerini benden tamamlatıyorum :)) oğlum akşam 12 gibi felan uyur.mama verirsem 4 e doğru uyanır.yoksa 3 saate bir uyanır.en geç sabah 8 gibi kalkar:) elma ver havuç suyu vermeyi düşünüyorum bu ay.akşamları da mama yerine kaşık maması düşünüyorum bakalım.benim bebeğim prematüre olduğu için bu ay tattırmaya başlamalıyım prematürelerde sonradan çok sorun oluyormuş ek gıdaya geçiş.en azından bu ay farklı tatları tanısın istiyorum

benım oğlumda 4 aylıkken 5600kg dı.doktoru gayet ıyı demıştı kılosuna su an 6 aylık ve 8600kg.bence sızın bebegınızde maşallah gayet ıyı.

2 ayda 3 kilo mu aldı ben mi yanlış anladım :53: eğer öyleyse maşallah

sadece anne sütü alıyor.3.660 doğdu.hamileliğimdede 3 hafta önde gidiyodu gelişimi. şimdide 1 ay önde gidiyor hemşire öyle söyledı.:nazar::nazar:

3 aylıkken 5400dü. maşallah 6100 olmuş 4. ayda inşallah 6.aya kadar böyle devam eder..

benim kızım şuan 4.5 aylık. 3 aylıkken 6200 gr ,4 aylıkken 7400 gram olmuş. doktor gayet iyi dedi.

bebeğim 3 buçuk aylık ve 6700 kilo boyuda 59cm. geçen ay 5700dü 2 haftada hastanede yattık maşallah zayıflayacak diye korkuyordum... ayına göre nasıl sizce kilosu? bebeğim kız buarada...

benim bebegim 25gunluk kılosu 4kg dogdıugunda 3670 ıdı ama sonra dustu3300 sızce zayıf mı bıde sarılıgı gecmedı haken

Back