Ne Kadar Zor Değilmi

tutuile

Nirvana
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2007
144
7
Düşünün Zamaninda Caniniz Kadar Sevdiğiniz Uğruna Herşeyi Sildiğiniz O Varken Veya O Girdikten Sonra Hayatiniza Tek Anlamli şey O, Bana Kiyamaz Dediğiniz Sana Kiyamam Dediğiniz ,size Sarildiği Zaman Kendinizi O Kadar Cok Güvende Hissettiğiniz, Variniz Yogunuz Herşeyiniz Olan Eşlerimizin Bir Gün Gelipte Size Kiydiğini Gördüğünüzde Sizi Aldattigini Hissettiğinizde Benim Yerimde şimdi Başkasi Var Diye Düşündüğümüzde
Sizi Sevmediğini Hissetiğinizde Hayat Ne Zordur Kimbilir

Ve Insan Düşünür Bu Adammiydi Benim Sevdiğim Diye

Allah Sevipte Evlenen Ve Sonradan Bunlari Yaşayan Yada Boşanan
Yada Birşekilde Evliliğini Herşeye Ragmen Yürütmeye çalişan Insanlara Yardim Etsin

Düşünün Zamaninda Caniniz Kadar Sevdiğiniz Uğruna Herşeyi Sildiğiniz O Varken Veya O Girdikten Sonra Hayatiniza Tek Anlamli şey O, Bana Kiyamaz Dediğiniz Sana Kiyamam Dediğiniz ,size Sarildiği Zaman Kendinizi O Kadar Cok Güvende Hissettiğiniz, Variniz Yogunuz Herşeyiniz Olan Eşlerimizin Bir Gün Gelipte Size Kiydiğini Gördüğünüzde Sizi Aldattigini Hissettiğinizde Benim Yerimde şimdi Başkasi Var Diye Düşündüğümüzde
Sizi Sevmediğini Hissetiğinizde Hayat Ne Zordur Kimbilir

Ve Insan Düşünür Bu Adammiydi Benim Sevdiğim Diye

Allah Sevipte Evlenen Ve Sonradan Bunlari Yaşayan Yada Boşanan
Yada Birşekilde Evliliğini Herşeye Ragmen Yürütmeye çalişan Insanlara Yardim Etsin

ayyy tatlım çok fena oldum birden... gerçektende çok zor ... allah yardım etsin dediğin gibi...:uhm:

tammamda genelde olan seyler bunlar artik,
ne kadar evlilikler bir ömür sürüyor ki artik.

Bencede cok normla degilmi zamanla birbirinde bikmak,
vs???

vs???
kusura bakma arkadasım ama sana normal gelen sey bana da anormal geliyor
çevremdeki çoğu insanın istisnalar hariç evliliği bir ömür sürüyor

vs???

üzgünüm tatlım ama hiçbirimiz evlenirken bunları yaşamak için evlenmiyoruz...
başına gelmeyen bilemez...
evet garantisi yok ama temennimiz ömür boyu yuvamızın huzurunun bozulmaması ve dağılmaması...
sen sanırım bekarsın inşallah evlenirsinde böyle şeyler yaşamazsın diyorum sadece...

Arkadaslar evlenirken tabiiki, hersey ömür boyu güzel olmasi icin evleniyor insan,
ama ömür boyu sürmüyor artik evlilikler, bilmiyorum rakkam olarak ne kadari ömür boyu sürüyor ama artik pek azdir heralde.

snookie arkadasim yaniliyorsun, ben bosanmis biri olarak bunu söylüyorum, ne evlendigime pismanim ne de bosandigima,
bu yüzden bunlari söylüyorum,
ve gene evleirim korkmadan, bitmesi gerekiyorsada gene ayrilirim yani,
ayrica benim ayrildigim sene, sirf o sene 9 arkadasim daha bosandi.
Düsünüm artik,
simdi saymiyorum bile artik etrafimdaki bosananlari.

üzgünüm tatlım ama hiçbirimiz evlenirken bunları yaşamak için evlenmiyoruz...
başına gelmeyen bilemez...
evet garantisi yok ama temennimiz ömür boyu yuvamızın huzurunun bozulmaması ve dağılmaması...
sen sanırım bekarsın inşallah evlenirsinde böyle şeyler yaşamazsın diyorum sadece...
aynen öyle cnm
temennimiz bir ömür boyu beraber olmak aynı insanla yaslanmak
hayat sartları neler getirir bize bunu bilemeyiz

Iste hayat sartlarinin ne getirecegini bilemedigimiz icin,
her an bu evlilikde bite bilir diye bakarsak olaya,
üzüntümüz okadar büyük olmaz.

Yani büyük soklar yasamayiz,
ay benim basima gelecegini hic ummazdim demeyiz, hersey biz insanlar icin.
Her an hersey ola bilir.

vs???
evet günümüzde ne kadar evlenmek doğal sa boşanmak ta artık doğal
ama sen zamanla birbirinden bıkmak yazmıssın normal değil mi
o zaman ömrümüzün sonuna kadar sürekli eş değiştirmemiz gerekiyor
neden boşanmalar çok fazla ve insanlar artık birbirinden sıkılıyor diye
bu mudur?

Iste hayat sartlarinin ne getirecegini bilemedigimiz icin,
her an bu evlilikde bite bilir diye bakarsak olaya,
üzüntümüz okadar büyük olmaz.

Yani büyük soklar yasamayiz,
ay benim basima gelecegini hic ummazdim demeyiz, hersey biz insanlar icin.
Her an hersey ola bilir.
bu yazında haklısın
aynen dediğin gibi

Evet bikmak vs. dedim,
bikmayi da neden yazdim, sizce günümüzde neden bukaaaadar cok aldatmalar oluyor acaba???
Bence adamlar bikiyor, ama evdeki rahatliklarini bozmak istemiyorlar,
ama aldatiyorlar, ortaya cikincada evlilikler cok kez bitiyor.

Ama zaman zaman biz kadinlarda bikmiyormuyuz???
Evet bikiyoruz ama itiraf etmesi zor bir kadin olarak, ben kocamdan biktim o yüzden ayriliyorum.

Ya sevmek kadar bikmak da dogal, niye bu kadar acayip bakiyorsunuzki bu olaya???

Insan zamaninda ay bi evim arabam olsun diyorsun,
sonra ev aliyorsun zamanla o evden bikip daha iyisini istiyorsun,
gücün varsa gidip daha güzelini aliyorsun, vs vs.
Eeeeee biz insanlar ac gözüz yani,
pekiii ben bukadar herseyden yani cok hayal ettigim seye sahip olupda bikiyorsam kocamdan niye bikmiyayimki???
Veya kocam benden niye bikmasin????
Ama tek ayrilik sebebi bu degilki, bu sirf bir örnekdi su an.

ben neden başıma bu tur olayların gelecegını duşunerek yaşayayımkı hayat boyle yaşanırmı sevgımı yaşayabılırmıyım huzurum olurmu tamam belkı şok olur yaşatılacaklar(allah korusun boylesı ahlaksızlıklardan) ama en azından sevgımle yaşadım der herkes kendıne eder dıye duşunerek yaşamıma devam etmeye calışırdım.

Yanlis anlama , belkide ben yanlis anlattim,
sen bunu böyle düsünerek yasama,
ama herzaman herseye insan hazirlikli olmali, yani insan kendini acayip sekilde yapistirmamali,
kafann bir yerinde her an hersey olabilir diye bir pay birakmasi gerek, diye düsünüyorum.

sende kendıne gore haklısındır tabıkı bende yarının ne olacagını duşunenlerdenım fakat huzurumu bozacak kadar degıl bu tur bır duşunce benı huzursuz eder cunkı :)

benım cevremdede evlılıkler istısnalar harıç omur boyu suruyo..benım cevredekıler o kadar geniş insanlar deıl heralde...allah kımsenın yuvasını bozömasın düşmanımın bıle..kimse ayrılmak için evlenmez..allah herkese bı omur mutlu bı yuva nasıp etsin inşş

Pardon genis demek ne demek yani???
Türkce biraz elastik oldugu icin istedigin yere cekilir bu cümlen,
ne demek istedin sen tam olarak???

Valla bir evlilik yürümüyorsa yürümüyordur, kimse kimseyi hic birsey icin zorlayamaz benim cevremde bukadar yobaz degil.

Senin cevrendekiler belki mecbur evli kalmaya devam ediyor yürüsede yürümesede,
bizde genisiz ne yapalim inceldigi yerden kopuyor bizde, bence böyle olmasida iyi,
ne kötü birsey olurdu cevrem icin evliligimi cekmek, ayyy allah korusun.

inşallah canım.. ben kücücük kızken,saçma sapan bi ilişkimde aldatılıyorum onu bile kaldıramıyorum aylarca hastalanıyorum falan.. bide bunun ileri boyutunu yaşayanlar kimbilir napar..allah kimsenin başına vermesin.

X