- 7 Nisan 2017
- 756
- 337
- 53
- Konu Sahibi Esmermeleq
Bn sabaha kdar bile braktım gtmediben domestos döküp bekletiyorum 1 saat içinde her yer pırıl pırıl olmuş oluyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bn sabaha kdar bile braktım gtmediben domestos döküp bekletiyorum 1 saat içinde her yer pırıl pırıl olmuş oluyor
hımmm o halde kir değildir belki canım, yüzeyde bi aşınma olmuştur...beyaz suya dayanıklı küvet boyaları var onunla boyayabilirsin belki, tam olarak neresi anlamadım ama çözüm bulmaya çalışıyorum..foto koyabiliyorsan foto koysana, çözüm buluruz belki görünceBn sabaha kdar bile braktım gtmedi
Dşa kabindemi oleey çare bulamadgım bşeyde ordaki su lekelerydirica ederim canım, duşa kabin camları için almıştım şimdi her yerde kullanıyorum daha az toz tutuyor kullandığımdan beri....
evet canım ama önce cif benzeri bir şey ile su lekelerini yoketmeye çalış ondan sonra slikonlu ile sil, su leke tutmuyor cam, akıp gidiyor sular....ben de yıllarca aradım bi çözüm bulamamıştım ...şimdi çok daha az leke kalıyor ve çok daha kolay çıkıyor, kokusu da çok güzelDşa kabindemi oleey çare bulamadgım bşeyde ordaki su lekelerydi![]()
Deniyeyim bi koymayıhımmm o halde kir değildir belki canım, yüzeyde bi aşınma olmuştur...beyaz suya dayanıklı küvet boyaları var onunla boyayabilirsin belki, tam olarak neresi anlamadım ama çözüm bulmaya çalışıyorum..foto koyabiliyorsan foto koysana, çözüm buluruz belki görünce
kıyamam, hiç dertlenme, elbet buluruz bi çözüm..koy sen fotoyu ki önce tespit edelim sorunuDeniyeyim bi koymayı![]()
telden çektiğin fotoğrafı düzenle yaparak kırp biraz, büyük geliyordur, kırpıp kaydet, onu paylaşmaya çalış canımYükliemiom![]()
canım kir gibi durmuyor bu, sırrı sökülmüş sanki...sen benim dediğim beyaz küvet boyalarından al, sprey şeklinde olan da var, sürülme şeklinde olan da...temizleyip kurulayıp boyadın mı, mis gibi olur
Nerde bulurum acaba o boyadancanım kir gibi durmuyor bu, sırrı sökülmüş sanki...sen benim dediğim beyaz küvet boyalarından al, sprey şeklinde olan da var, sürülme şeklinde olan da...temizleyip kurulayıp boyadın mı, mis gibi olur
bi ara soba satan yerlerde soba boyası, küvet boyası satılıyordu... büyük marketlerde olabilir belki, ikea,tekzen,koçtaş gibiNerde bulurum acaba o boyadan
Bgün çarşıda bi sraym inş bulurmbi ara soba satan yerlerde soba boyası, küvet boyası satılıyordu... büyük marketlerde olabilir belki, ikea,tekzen,koçtaş gibi
inşallah canım, anneme sordum şimdi, hırdavatçılarda falan var alıp kullanıyorum dedi...bi bak bakalımBgün çarşıda bi sraym inş bulurm
rica ederim canım, inşallah istediğin gibi olur, merakla bekliyorumçokk sağol canım deneyip yazcam buraya
![]()
Bizm ev kndimizn ama kçük.bi oda istif gbi salon az bişeye bnzio ytak odası iki beşik dolap baza dolu.yoksa yeri parke ev 25 yllıkda içi idare edio kapıları braz milatlık
İnşllh yeni evinde huzurla oturursun canım![]()