Ne kadar temizlesemde evim gözüme temiz görünmüyor ne yapmalıyım

bizim evde de bol bol sigara kokusu yayılıyor nefret ediyorum eşim içiyo beni dinlemiyo da :KK43: canım evi sürekli havalandırıyomusun oda parfümü kullanıyo musun ? komşunuzun çocukları var mı sizin var mı ? derler ya çocuklu ev dağınık olur diye ben topluyorum oğlum dağıtıyo arkamdan mesela :KK70:
siz sanırım ersağ temizlik ürünleriyle tanışmadınız orada anti sigara oda spreyi var harika

arkadaşlar temizlik için saatler harcamak artık yok ben VİVENSO temizlik sağlık robotuyla tanıştıktan sonra tüm gün süren dip köşe temizliğim 1-2 saate düştü ki biliyorsunuz toz alıyoruz ertesi gün yine berbat oluyor bunun sebebi de sürekli üreyen toz akarları ben çözümü buldum tozlardan ve saaatlerimi alan temizlik derdinden kurtuldum. hem havamı temizliyorum hemde evimi.zaten havaya müdahale ettikten sonra tertemiz bir yaşam alanına sahip oluyoruz.

Kızlar sabah temizlesem aksam gözüme temiz görünmüyor.herkesin evi temiz benimki pis gibi hisediyorum ne yapmalıyım:bicak::temizlik::KK61:

arkadaşlar temizlik için saatler harcamak artık yok ben VİVENSO temizlik sağlık robotuyla tanıştıktan sonra tüm gün süren dip köşe temizliğim 1-2 saate düştü ki biliyorsunuz toz alıyoruz ertesi gün yine berbat oluyor bunun sebebi de sürekli üreyen toz akarları ben çözümü buldum tozlardan ve saaatlerimi alan temizlik derdinden kurtuldum. hem havamı temizliyorum hemde evimi.zaten havaya müdahale ettikten sonra tertemiz bir yaşam alanına sahip oluyoruz.

Obzesif kompulsif bozukluk tedavisi gormelisin ;) Cok gecikmeden bir psikiyatriye gidersen ileri safhalarina sahit olmamis olursun ;)

ah ah eşimle bile bu yüzden kavga ediyoruz eve misafir gelmesin arkalarından evi kaldırasım geliyor evlenmeden öncede titizdim hep söylerler ama evlendim iyice kafayı yedim sanırım

9 aylık evliyim ilk 4 ayımı gergin temizlik yaparak geçirdim. Çok yoruldum artık İki kişinin temizliği ne kadar olur ki? Evime kim gelse çok düzenli çok temiz diyor. Ama niyeyse onların gördüğü düzeni temizliği ben göremiyorum. Artık uzun süredir sık sık temizlik yapmayı bıraktım. Ne bel kaldı ne bacak :KK47:

9 aylık evliyim ilk 4 ayımı gergin temizlik yaparak geçirdim. Çok yoruldum artık İki kişinin temizliği ne kadar olur ki? Evime kim gelse çok düzenli çok temiz diyor. Ama niyeyse onların gördüğü düzeni temizliği ben göremiyorum. Artık uzun süredir sık sık temizlik yapmayı bıraktım. Ne bel kaldı ne bacak :KK47:
Aynen bendede bel ftığı çıktı.yapıyorum yapıyorum yok:bicak::bicak:ayrıca tedavi dyen arkadas nası oluoki bu tedavi:KK64:

Bende hep öyle hisseiyorum ama biliyorum evde atılacak eşyalar gitmeden rahatlamam mümkün değil. Sadece ev het zaman daha düzenli ve temizdir

Bende hep öyle hisseiyorum ama biliyorum evde atılacak eşyalar gitmeden rahatlamam mümkün değil. Sadece ev het zaman daha düzenli ve temizdir
Valla benim evde atacak eşyam Yok. Zaten çok kalabalık ev sevmediğim için mümkün mertebe az eşya aldım. Ama hakikaten bir evde ne kadar çok eşya olursa o kadar çok dağılıyor sanki. Allah yardımcını olsun inşallah

Net cvp doktora git.Evin temiz ,sen temizsn ,evde yaşayan insanlar temiz bunu bilmelisin.Ama bu hastaliklı bir durum.
Annem ömrümü yedi bitirdi ev pis ,ev pis diye.Bıktım ev pis temiz olun diye bağırıp söylenmesinden.Şimdi benim topladigim mutfagi tekrar topluyor.
Bunu ancak yaşayan bilir.
Doktora git

Net cvp doktora git.Evin temiz ,sen temizsn ,evde yaşayan insanlar temiz bunu bilmelisin.Ama bu hastaliklı bir durum.
Annem ömrümü yedi bitirdi ev pis ,ev pis diye.Bıktım ev pis temiz olun diye bağırıp söylenmesinden.Şimdi benim topladigim mutfagi tekrar topluyor.
Bunu ancak yaşayan bilir.
Doktora git
İlaç tedavisi uyguluyorsa emziriyorm gtsemde tedavi olmaz.bide eşim beni çok etkiliyor onda elin evi diye bi kavram vr ora hep güzel hep temiz hep güzel.mesela evi siler süpürür toz alırm gelir oturur avizede ne kadar tozlu der :bicak::bicak::bicak:

İlaç tedavisi uyguluyorsa emziriyorm gtsemde tedavi olmaz.bide eşim beni çok etkiliyor onda elin evi diye bi kavram vr ora hep güzel hep temiz hep güzel.mesela evi siler süpürür toz alırm gelir oturur avizede ne kadar tozlu der :bicak::bicak::bicak:

Peki sürekli iş yapıyorsanız , günde iki defa siliniyorsaniz evi ki bu çok lüzumsuz , kendinize ve çocuklarınıza ne zaman vakit ayiriyorsunuz ?.
Üstelik emziriyorum diyorsunuz, enteresan , insan yerinden zor kipirdiyor küçük çocuk varsa.
Böyle giderse, çabucak yaşlanır , yıpranir, hastalanirsiniz.
Dönüp baktığınızda kocaman bir hiç olur elinizde.
Ev temizleniyorsa temizdir. Ötesi yoktur. Üst üste silmenin , süpürgenin, dolap indirmenin manası yok ki.

Back
X