Ne kadar sürede hamile kaldınız ? Herkes yazabilir mi?

İlk kızımda Ilk ayda hamile oldum simdi ikinciyi istiyorum Ikıncı ay bu bakalım artık

yumurtlama gununu nasıl takıp ettn cnm uygulamayla falnmı
evet internetten buldum bi çok sitede var son regl tarihlerini yazıyosun hani sonra sana bir tarih veriyo. o tarihi ortaya alıcak şekilde bir hafta süreyle gün aşırı ilişkiye giriyosun. atıyorum ayın beşi çıktı üçünden başlayıp sekizine kadar günaşırı takip ediyosun. benim bu şekilde oldu hemen inşallah olur sizin de

Anladım canım bende bu ay takip ediyorum bakalım sonuc ne olacak

evlendiğim gün hamile kaldım ,nasıl başardık bilmiyorum ama tamamen kısmet :)

hanımlar selam, uzun bir süredir forumu takip ediyorum. öncelikle şunu söylemek isityorum, hiç stres heyecan yapmayın, bu iş tamamen nasip meselesi. ben 5 yıllık evliyim, 1 yıl 7 ay denedik olmadı çocuğumuz, eşimin ileri hızlı sperm hızı 0 ve 5 çıkmıştı, ama hemen ilaçtı doktordu uğraşmak istemedik, önce doğal yolları denemek istedik. 3 ay her akşam keçiboynuzu kürü yaptık, sonrasında da aman dedik olursa olur nasip kısmet, sonra bir gün baktım hamileyim:) hiç beklemediğimiz artık akışına bıraktığımız bir dönemdi. yani aslında stres gerçekten önemli bir faktör. ben en başlarda yumurtlama günü hesaplamaktan, testlerle uğraşmaktan, sürekli buraları okumaktan baya yılmıştm artık. o yüzden hiç stres yapmayın, bu işleri abartmayın, rahat olun, hayatta birsürü şey var güzel, allaha dua edin ve bu işlerin kısmet olduğunu unutmayın. kendinize güzel uğraşlar edinin.

Ben de tam bu sperm hareketsizligi ile ilgili konu acacaktim yorumunuzu gördüm. Gecen gunlerde kimyasal gebelik yasadim .Esimde sperm hareketi 0 çıktıgi halde birsey kullanmadan hamile kalmisim kaybetmesem de umudumu yitirmedim şöyle düşündüm demek ki gebe kalabiliyorum .Ama haftaya dr a gitmeyi testlerimizi yaptirmayi düşünüyoruz esime hafif duzeyde varikosel teshisi konuldu.Siz de de boyle bir durum söz konusu mu keciboynuzu kürü tarifinizi verir misiniz ?Denenmiş bir seyi yapmak.daha dogru cok tarih var ama

Merhabalar, ben de hamile kalmayı düşündüğümde buraya bakmıştım :) Faydalı olduğunu düşünüyorum. Ben çok fazla stres yapmıştım ona rağmen 2. ayımda hamile kaldım. Hatta ilk ayda çok rahattım, olmayınca 2. ayda acaba bir problem mi var diye kendi kendimi de eşimi de yedim bitirdim :) Gerçekten de bu işler nasip kısmet işiymiş, olmazsa da vardır bir hayır demek lazım diye düşünüyorum...

Allah herkese hayırlısını versin.

Ekimde evlendim Kasımda adet oldum sonra doğurganlık gününde denedik tuttu aralıkta hamile kaldım Allah çok şükür aratmadı

daha yeni müjde almışsınız,ayy ne güzel,sağlıkla geçsin,doğsun inşallah:)
Amim İNŞA'ALLAH

Selam. 2 yıllık evliyim. Şubat ayında korunmayı bıraktık o ay olmadı. Mart ayında tekrar denedik ve çok şükür tuttu şuan 5+5 günlük hamileyim. Rabbim isteyen herkese ama herkese nasip etsin. Allah evlatla sınamasın inşallah..

Ben 5 ay boyunca microgynon dogum kontrol hapi kullandim 3 ay boyunca kullanmadim 3 ayin sonunda hamile kaldim canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…