• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Ne kadar sıklıkla röfle yapılmalı

megamath

kırmızı
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2012
206
0
46
İstanbul
kızlar ben daha yeni röfle attırdım boyalı saçlarıma. saçlarımın yanmaması için en yakın ne zaman röfle atabilirim? 2 3 ay sonra atsam birşey olur mu? yoksa en az 6 ay beklemem mi gerekir:26::26:

saçlarının uzamasına ve senin gelen diplerden ne kadar rahatsız olduğuna bağlı. bazen iki ayda gelen dipler bile rahatsız ediyor insanı o zaman gidip hemen yaptırıyosun. ama önemli olan diplerin uzunluğu. pakete girebilmesi lazım. değilse üstü üste geldiği için yanar saçın.

öyle şartlama kendini ama en az 2 ay olması lazım

pakete girebilmeli derken sadece dip röfle mi yapacağım yani? bende biraz röfle var şuan ama sıklaştırmak amacım üstüne yapamam mı birkez daha yanii?

pakete girebilmeli derken sadece dip röfle mi yapacağım yani? bende biraz röfle var şuan ama sıklaştırmak amacım üstüne yapamam mı birkez daha yanii?

evet dip röfleden bahsettim canım ben..sanırım sen sık sık yaptırarak platine döneceksin. bazılarına yeniden röfle yapacak ama onun için bile en az iki ay beklemen lazım.çünkü eski röflelerin sadece dipleri yapılacak

he anladım canım...ama platin değil de açık güzel bir sarı istiyorum aslında. oryalle yapınca direk platin mi oluyor?

hepsinde oryal kullanılıyor ama bekletme süresine bağlı platin ya da daha koyu olması. bir süre sonra zaten ister istemez platine dönüyor saç sık röfleden :)))) sen acele etmeden sık sık röfleni attır,2 ayda bir falan da yokla kuaförünü,ne yapsak falan diye. sonra gitgide güzel bir sarı saç olur :)))

Back
X