• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Ne kadar mama

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

bademcik

Guru
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2009
253
1
296
Ankara
iki ayını doldurmak üzere olan ikiz bebeklerim var. muayene için birden fazla doktora gittik,ne kadar ve ne sıklıkta beslenmeleri gerektiğini sorduğumuzda hepsi birbirinden farklı şeyler söyledi ..sizlerden fikir almak istiyorum. şu anda bebeğim 4.5 kilo günde 7 kere 100cc A...mil 1 kullanıyorum. artık gece uyandırmamamı önerdiler genelde ama gün içindeki diğer öğünlerinde önerdikleri kadar mama yiyemediği için gece iki kere besliyorum. doğrumu yapıyorum, az mı çok mu veriyorum..yazarsanız sevinirima.s.

bebeğe göre düzenlemelisiniz miktarı,100 ccyi bitiriyorsa,120 cc hazırlamalısınız bir dahaki sefere.her zaman dibinde bir miktar kalacak şekilde.

Back