- 2 Ocak 2017
- 3.233
- 19.203
- 208
- Konu Sahibi zihnisinir87
-
Tehdit mi ediyorsunuz şimdi de?her açılan konuya atlama boğulursun
Unutmaaaaaa ki bana hiç bişey olmaz
sjsjsjsjsjsjTehdit mi ediyorsunuz şimdi de?
Hesap aç gel “tanımadığın” kişiyi vatanı savunur gibi savun, baya vaktin yokmuş ya gerçektensen araştır o kadar vaktim yok.Kişisel saldırıya dönüştürme.Çok mahalle vari tercih etmiyorum.
Çok muhtemel aynı kişi olduğu için dava dosyasına eklenebilir bana kalırsa.
böyle boş tavsiyeleri almıyorum.çok iyi değindiğimi düşünüyorum.Yoksa bu kadar rahatsız olmazdınız.Bu da birşey.İyi şeyler yazdığımda bile tahrik etmeye çalışıldım.Bu yetti zaten.Aynen bence de. Artık tartışmaya gerek yok sonuçta konu adli mercilerde. Herkes hukuk önünde yapar savunmasını. Ne sizlik ne de bizlik bir durum yok ortada. Bir de bir daha ki sefere, konuları iyi okuyup, anlayıp ona göre koşa koşa konu açarsanız sizin açınızdan daha hoş görünür. Küçük bir tavsiye.
siz ölüm raporunu gördüyseniz bende betasını görmüşümdür.Neyse Yumak'ı bu kadar savunduğunuza göre size beta hcg sonuçlarını attı, ondan eminsiniz hamile olduğuna.
Bence de ip’den cozerler zatenÇok muhtemel aynı kişi olduğu için dava dosyasına eklenebilir bana kalırsa.
ay nerde savundum kız anaaaHesap aç gel “tanımadığın” kişiyi vatanı savunur gibi savun, baya vaktin yokmuş ya gerçekten
Ben de onu diyorum işte.siz ölüm raporunu gördüyseniz bende betasını görmüşümdür.
ay nerde savundum kız anaaaHesap aç gel “tanımadığın” kişiyi vatanı savunur gibi savun, baya vaktin yokmuş ya gerçekten
Tahrik varsa indirim alir az biraz cezasindan ama tahrik yoktu yaaaböyle boş tavsiyeleri almıyorum.çok iyi değindiğimi düşünüyorum.Yoksa bu kadar rahatsız olmazdınız.Bu da birşey.İyi şeyler yazdığımda bile tahrik etmeye çalışıldım.Bu yetti zaten.
Bir tutturmuşsunuz tahrik de tahrik. Kimse sizi tahrik etmedi. Hadi diyelim ki etti bu kadar mı zayıf bir insansınız siz? Her şeyden bu kadar kolay tahrik oluyorsanız dışarı çıkmamanız lazım zira burası sanal bir platform.böyle boş tavsiyeleri almıyorum.çok iyi değindiğimi düşünüyorum.Yoksa bu kadar rahatsız olmazdınız.Bu da birşey.İyi şeyler yazdığımda bile tahrik etmeye çalışıldım.Bu yetti zaten.
Savunmak icin ve bana saldirmak icin konu actiniz ya. Konunun ana konusu bu zatenay nerde savundum kız anaaa
Yok canım dümdüz küfür hakarete başladı. Tahrik falan yok.Tahrik varsa indirim alir az biraz cezasindan ama tahrik yoktu yaaa
Yok o yumagi tahrik ettiniz diyorBir tutturmuşsunuz tahrik de tahrik. Kimse sizi tahrik etmedi. Hadi diyelim ki etti bu kadar mı zayıf bir insansınız siz? Her şeyden bu kadar kolay tahrik oluyorsanız dışarı çıkmamanız lazım zira burası sanal bir platform.
Şimdi düşünüyor ki tahrik var derse indirim alır kankası.Tahrik varsa indirim alir az biraz cezasindan ama tahrik yoktu yaaa
ay nerde savundum kız anaaa
bi okuyun yazılanları isterseniz.Ben ne kadar düzgün yazmışım bana ne yazılmış.Nerelere çekilmiş.Bir tutturmuşsunuz tahrik de tahrik. Kimse sizi tahrik etmedi. Hadi diyelim ki etti bu kadar mı zayıf bir insansınız siz? Her şeyden bu kadar kolay tahrik oluyorsanız dışarı çıkmamanız lazım zira burası sanal bir platform.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?