• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne kadar istesemde hic bi sey hissedemiyorum

bunun bir çok nedeni olabilir...

ülkemizde cinsellik hala bayanlara "cıssss,kötü,tabu" olarak gösteriliyor maalesef.

eşiniz önsevişmeyi uzun tutsun.. sizin sanırım tedirginlikleriniz de var zamanla onları atarsınız.. ama önsevişme ilişkide bayanı hazırlamak adına çok önemli..

bu konularda eşinizle kitap okuyabilirsiniz...

ilk ay zaten evliliğe ve cinselliğe eşine alışmak ve uyum sağlamaya çalışmakla geçiyor. birbirinizin vücudunu ve isteklerini keşfettikten sonra daha farklı olur.:31:

ülkemizde cinsellik hala bayanlara "cıssss,kötü,tabu" olarak gösteriliyor maalesef.

eşiniz önsevişmeyi uzun tutsun.. sizin sanırım tedirginlikleriniz de var zamanla onları atarsınız.. ama önsevişme ilişkide bayanı hazırlamak adına çok önemli..

ilk ay zaten evliliğe ve cinselliğe eşine alışmak ve uyum sağlamaya çalışmakla geçiyor. birbirinizin vücudunu ve isteklerini keşfettikten sonra daha farklı olur.:31:

Bu konularda kitap okuma fikri işe yarar geldi bana..
Önsevişmeyi uzun tutmak da işe yaramadı bende..
Kötünün iyisi diyebilirim..

Ben anlamıyorum, neden böyleyim...
Cinsellik öyle zevk alınan bir şey değil bana göre..
Ben daha önce de bu konuda fikir sordum buradaki bayanlara..
Zamanla iyi olacağını söylediler..
Ama bir gelişme yok bende..

Bu konu ile kadın hastalıkları doktoru mu ilgilenir acaba?
Kime gitmeliyim?
Bilgisi olan var mı?

300_g_9789944103909.jpg
bunu şuan okuyorum ben hoşuma gitti tavsiye edilebilir .

343636
bunu nişanlıyken ben de nişanlım da okuduk. açıkçası evlilik öncesi iyi ki de okumuşuz. ikimiz açısından da faydası oldu.tavsiye ederim.:31:

Sen 6 aylık evlisin, ben 10 aylık..
Aramızdaki fark bu kitapları okumak mı acaba..
Denemeye değer, alacağım...
Tavsiyen için teşekkür ederim.
İnşallah işe yarar...

ilk ay zaten evliliğe ve cinselliğe eşine alışmak ve uyum sağlamaya çalışmakla geçiyor. birbirinizin vücudunu ve isteklerini keşfettikten sonra daha farklı olur.:31:[/
on sevismemiz yeterli derecede oldugunu dusunuyorum yani onda bi skinti yok ama sorun nereden kaynakli onu bilemiyorum sanirim bi dr agozukmem gerekecek bebek istiyoruz vee 16si nda adet olmam gerek 2aydir korunmuyoruz bakalim bu ay:emir_bebek::5: olucakmi?:5:

Back