- Konu Sahibi hayaldegilhayatimsin
Merhaba arkadaslar ben 2 aylik evliyim kocami cok seviyorum fakat ne kadar istesemde hicbisey hissedemiyorumm lutfen yardim edin bu konuda benimle fikirlerinizi paylasirsaniz cok sevinirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bunun bir çok nedeni olabilir...
ülkemizde cinsellik hala bayanlara "cıssss,kötü,tabu" olarak gösteriliyor maalesef.
eşiniz önsevişmeyi uzun tutsun.. sizin sanırım tedirginlikleriniz de var zamanla onları atarsınız.. ama önsevişme ilişkide bayanı hazırlamak adına çok önemli..
bu konularda eşinizle kitap okuyabilirsiniz...
ilk ay zaten evliliğe ve cinselliğe eşine alışmak ve uyum sağlamaya çalışmakla geçiyor. birbirinizin vücudunu ve isteklerini keşfettikten sonra daha farklı olur.
bunun bir çok nedeni olabilir...
ülkemizde cinsellik hala bayanlara "cıssss,kötü,tabu" olarak gösteriliyor maalesef.
eşiniz önsevişmeyi uzun tutsun.. sizin sanırım tedirginlikleriniz de var zamanla onları atarsınız.. ama önsevişme ilişkide bayanı hazırlamak adına çok önemli..
bu konularda eşinizle kitap okuyabilirsiniz...
ilk ay zaten evliliğe ve cinselliğe eşine alışmak ve uyum sağlamaya çalışmakla geçiyor. birbirinizin vücudunu ve isteklerini keşfettikten sonra daha farklı olur.[/
on sevismemiz yeterli derecede oldugunu dusunuyorum yani onda bi skinti yok ama sorun nereden kaynakli onu bilemiyorum sanirim bi dr agozukmem gerekecek bebek istiyoruz vee 16si nda adet olmam gerek 2aydir korunmuyoruz bakalim bu ay olucakmi?
ön svşme sırasında da mı hıç bişey hissetmiyorsnz?
on sevisme iyi geciyo uzunda tutuyoruz fakat fayda etmiyo