Merhaabalar kaerdeşim. helal olsun hakkım ilk önce. nedemek .
Ya ben 3 senedir birlikte oldugum bşr nişanlım var ve birşeyleri yaşıyoruz. Sen 15 gun bile geçiyor cinsellik diyorsun biz 2 ay bile geçti. ama hiç ha sabhları gelir ayak üstü sevişir gibi ama konuya girmez bende ısrar etmezdı ama bende kaıdnım kadın gibi hissetmek istiyorum bende ilk gunkü gibi ol istiyorum dedikçe çekildi.. konuyu açmadım 1 ay nasıl sırnaşıyo yalvarıyor işte aklınca faztazı yapcak ya.. ( bu anlattıklarım 9ay önce felan oluyor) Yani uzun lafın kısası Eşinin üstüne düşme. cinsellik mıç mıç konusunda arada g,t gulümse sarıl öp devam et ne payorsan işine felan. Bizimkiler üstne düştükçe bunalıyor şımarıyor nasılsa hazır asker diyor.. Boşver düşme üstüne. doğum gunu meselesinded O kişilk olarak sorumsuz olabilr bence. Benim bırak nişanlımı arkadaşlarım untmaz dpgum gunumu. Yani kardeşim canım biraz oluruna bırak bakalım ne olucak
eşiniz de belkide sizden ayrılmak istiyor...sizden bekliyor belkide boşanmayı teklif etmenizi....
cocuğunuz neden yok istemediniz mi?
soğudum nerdeyse artık asla ilgilenmeyeceğim.üstelik evlendiğimizden erken boşalma sorunu var ona göre yok yada zaman zaman oluyor.bu konuda da bencil hiç bir çabası yok
Cinsellikle sorunum var demişsin.
Vajinismus değil sanırım.Nedir merak ettim.
Evlilikte cinsellik önemli.
Cinsellikle sorunum var demişsin.
Vajinismus değil sanırım.Nedir merak ettim.
Evlilikte cinsellik önemli.
erken boşalma sorunu erkeklerde daha çok manturbasyon yapanlarda görülürmüş. cinsellik için beraber "taocu sevişme teknikleri" kitabını okumanızı öneririm. ayda bir veya yılda bir kaç kere boşalmadan bahsediyor.soğudum nerdeyse artık asla ilgilenmeyeceğim.üstelik evlendiğimizden erken boşalma sorunu var ona göre yok yada zaman zaman oluyor.bu konuda da bencil hiç bir çabası yok
soğudum nerdeyse artık asla ilgilenmeyeceğim.üstelik evlendiğimizden erken boşalma sorunu var ona göre yok yada zaman zaman oluyor.bu konuda da bencil hiç bir çabası yok
Ah kzuum ya kıyamam :26:bir kere düşük ve bir kere dış gebelik oldu.hamile kalamadım tekrar şuan doktor kontrolundeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?