- Emoji Skoru
- 7
- Puanlar
- 16
- Konu Sahibi Temmuzunsonu
-
önceden düzensizdi 2 3 aydır düzene girmişti bu ayda geciktiDaha önce hic gecikmis miydi?
pazartesiye kadar bekleyeyim o zamanBir sonraki adetin yaklaşık 1 hafta geciktikten sonra doğru sonucu alabilirsin. Ben de dayanamayıp sürekli test alırdım erkenden ama sonuç hep negatif çıktı. En doğru sonuç dediğim gibi gecikme yaşarsan yap.
benimde 1 kere 1 ay gecikti ama bu kadar şüpheli değildim o zamanBeklemelisin bence bnm 15 gün geçti evde idrar testi yaptım pozitif çıktı aynı gün kanda negatif.. iki gün sonrasında da adet oldum
Aynen pazartesiye kadar bekle varsa kanda çıkar zatenpazartesiye kadar bekleyeyim o zaman
Merhaba. Adet takvimi uygulamasına göre yumurtalama zamanınında 3 kere birliktelik oldu. Bat 1 mayıs olması gerekiyordu ama 3 gün geçti bende hiçbir belirti yok bana göre. sadece beyaz sümüksü akıntı var birde 2 gündür çalışıyorum ama çalışırken sürekli uykum geliyor iş yorgunluğuna bağlıyorum ama bilemedim ne kadar daha beklemem gerekiyor testte doğru sonuç almam için ?
göğüs ağrısı ne zaman başlıyorCanım ben reglden 4 gün önce idrarda öğrendim
Eğer gebe isen şu an 4 hafta 3 günlük idrarda hayli hayli çıkar ne bekliyorsun bir test al yap
Hi ben keseyi de goreyim gitmisken derken 10 11 gun sonra git gebelik varsa kese bile gorunur
Uyku ve akıntı ilk belirtilerden zaten bi de zamanla göğüs ağrın olur o kadar
Canım bu belirtiler öyle birşey ki regl olmadan göğüs agirir ya öyle bir ağrı olur ve dolgunladlsir ben regl gününe yakın hissettim ama zaten hamile olduğunu biliyordum senin dokununca göğsün agiriyor mu ve herkesin farklı olabilir sakın bende yok diye üzülmegöğüs ağrısı ne zaman başlıyor
valla hiçbir ağrı sızı belirti hissetmiyorum :)Canım bu belirtiler öyle birşey ki regl olmadan göğüs agirir ya öyle bir ağrı olur ve dolgunladlsir ben regl gününe yakın hissettim ama zaten hamile olduğunu biliyordum senin dokununca göğsün agiriyor mu ve herkesin farklı olabilir sakın bende yok diye üzülme
Test yapmazsan vücut kendini hamile gibi bile hissedebilir ben öncesinde bi sürü belirti yaşıyordum ama hamile kaldığım ay neredeyse öğrenene kadar hiç belirtim yoktu
aynen benim gibi meraktan heveslenip te erkenden test alırsan sonucu hep negatif çıkar moralin bozulur. En iyisi beklemek.İnşallah beklediğiniz sonuç olurpazartesiye kadar bekleyeyim o zaman
hayır gelmedi halacanım adetin gelmedi mi halen
kaç gün geçtihayır gelmedi hala
bugün 6. gün kan testi yaptırdım sabah vekliyorum sonucu pek çıkacağını sanmıyorum ama bakalımkaç gün geçti
canım inşallah güzel haberler alırsın ama psikolojikte olabiliyor benimde 7 gün gecikmişti 7. gün geldi o yüzden çok sıkma canını bekle bakalım inşallah pozitif çıkarbugün 6. gün kan testi yaptırdım sabah vekliyorum sonucu pek çıkacağını sanmıyorum ama bakalım
aynen olabilir bir keresindede 1 ay gecikmişticanım inşallah güzel haberler alırsın ama psikolojikte olabiliyor benimde 7 gün gecikmişti 7. gün geldi o yüzden çok sıkma canını bekle bakalım inşallah pozitif çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?