• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ne kadar daha beklemeliyim?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Temmuzunsonu

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2017
39
7
16
Merhaba. Adet takvimi uygulamasına göre yumurtalama zamanınında 3 kere birliktelik oldu. Bat 1 mayıs olması gerekiyordu ama 3 gün geçti bende hiçbir belirti yok bana göre. sadece beyaz sümüksü akıntı var birde 2 gündür çalışıyorum ama çalışırken sürekli uykum geliyor iş yorgunluğuna bağlıyorum ama bilemedim ne kadar daha beklemem gerekiyor testte doğru sonuç almam için ?

Bir sonraki adetin yaklaşık 1 hafta geciktikten sonra doğru sonucu alabilirsin. Ben de dayanamayıp sürekli test alırdım erkenden ama sonuç hep negatif çıktı. En doğru sonuç dediğim gibi gecikme yaşarsan yap.

Daha önce hic gecikmis miydi?

Beklemelisin bence bnm 15 gün geçti evde idrar testi yaptım pozitif çıktı aynı gün kanda negatif.. iki gün sonrasında da adet oldum

Merhaba. Adet takvimi uygulamasına göre yumurtalama zamanınında 3 kere birliktelik oldu. Bat 1 mayıs olması gerekiyordu ama 3 gün geçti bende hiçbir belirti yok bana göre. sadece beyaz sümüksü akıntı var birde 2 gündür çalışıyorum ama çalışırken sürekli uykum geliyor iş yorgunluğuna bağlıyorum ama bilemedim ne kadar daha beklemem gerekiyor testte doğru sonuç almam için ?

Canım ben reglden 4 gün önce idrarda öğrendim
Eğer gebe isen şu an 4 hafta 3 günlük idrarda hayli hayli çıkar ne bekliyorsun bir test al yap

Hi ben keseyi de goreyim gitmisken derken 10 11 gun sonra git gebelik varsa kese bile gorunur

Uyku ve akıntı ilk belirtilerden zaten bi de zamanla göğüs ağrın olur o kadar

Canım ben reglden 4 gün önce idrarda öğrendim
Eğer gebe isen şu an 4 hafta 3 günlük idrarda hayli hayli çıkar ne bekliyorsun bir test al yap

Hi ben keseyi de goreyim gitmisken derken 10 11 gun sonra git gebelik varsa kese bile gorunur

Uyku ve akıntı ilk belirtilerden zaten bi de zamanla göğüs ağrın olur o kadar
göğüs ağrısı ne zaman başlıyor

göğüs ağrısı ne zaman başlıyor
Canım bu belirtiler öyle birşey ki regl olmadan göğüs agirir ya öyle bir ağrı olur ve dolgunladlsir ben regl gününe yakın hissettim ama zaten hamile olduğunu biliyordum senin dokununca göğsün agiriyor mu ve herkesin farklı olabilir sakın bende yok diye üzülme

Test yapmazsan vücut kendini hamile gibi bile hissedebilir ben öncesinde bi sürü belirti yaşıyordum ama hamile kaldığım ay neredeyse öğrenene kadar hiç belirtim yoktu

Canım bu belirtiler öyle birşey ki regl olmadan göğüs agirir ya öyle bir ağrı olur ve dolgunladlsir ben regl gününe yakın hissettim ama zaten hamile olduğunu biliyordum senin dokununca göğsün agiriyor mu ve herkesin farklı olabilir sakın bende yok diye üzülme

Test yapmazsan vücut kendini hamile gibi bile hissedebilir ben öncesinde bi sürü belirti yaşıyordum ama hamile kaldığım ay neredeyse öğrenene kadar hiç belirtim yoktu
valla hiçbir ağrı sızı belirti hissetmiyorum :)

bugün 6. gün kan testi yaptırdım sabah vekliyorum sonucu pek çıkacağını sanmıyorum ama bakalım
canım inşallah güzel haberler alırsın ama psikolojikte olabiliyor benimde 7 gün gecikmişti 7. gün geldi o yüzden çok sıkma canını bekle bakalım inşallah pozitif çıkar :KK22::KK22:

Back