- 9 Nisan 2014
- 67
- 22
-
- Konu Sahibi dktrlr2008
Yok ya bana iyi gelen derken bunları demedim.Sosyal çevrenin iyiliği demek istedim.Hipnozu nerde buluruz ki geçmişin kötü etklerini silmek istiyorum.Sana iyi gelenleri iyi biliyorsun peki yapiyomusun
yarı hipnoz dediğimiz regresyon terapisi var. ben birkaç seans aldım. eft de uyguladım reiki de yaptım çakraları da açtım. meleklerle de çalıştım. düzenli ve temkinli tüm alıştırmalarınızı tam yapmanız gerek ama en önemlisi ilk önce bilinç altındaki korkularınızı temizlemeniz gerekmektedir.
Çok doğru soyluyosunuz..iyi para kaldiriyorlarkatılıyorum öğrendikce daha fazlası geliyor ve en iyisi mi artık kötüsü mü bilemiyorum FARKINDALIGINIZ artıyor. neyin neden kaynaklandığını anlıyorsunuz ve o işi çözmek için bir bilene gidiyorsnuz. çağımızın ve gelecek yüzyılın en önemli meslekleri olacak şeyler bakın buraya yazıyorum 1 psikolog 2 sosyolog 3dietisyen 4 kişiselgelişimle ilgili hersey.
:)
EMDR kendiniz nazil yapiyosunuz..seda dikerin kitapları bana çok bos geliyorben emdr den memnunum. 5 seans gittim ve gayet güzel yol aldım. kendi kendime de yapabilcek duruma geldim. ayrıca seda dikerin kitaplarını evirip çevirip tekrar okuyorum. her defasında daha fazla anlıyorum. herhangi bir seminere gitmeme (artık) gerek kalmadı. sadece kitapdan bile cogu seyi ögreniyorsunuz tavsiye ederim..