Ne iyi gelir?

Tavuk yedim. Tadı hala ağzımda gibi. Çok rahatsız ediyor bu his ve koku. Diş fırçalamak da fayda etmedi ilk yaptığım o oldu hatta. Yukarıda arkadaşların verdiği önerileri yapabildiklerimi denedim. Henüz geçmedi. Şekerli su ve sodayı da deneyeceğim şimdi. Teşekkür ederim.
Hamile olabilirsiniz..Tabi evli misiniz bilemedim?

Tavuk yedim. Tadı hala ağzımda gibi. Çok rahatsız ediyor bu his ve koku. Diş fırçalamak da fayda etmedi ilk yaptığım o oldu hatta. Yukarıda arkadaşların verdiği önerileri yapabildiklerimi denedim. Henüz geçmedi. Şekerli su ve sodayı da deneyeceğim şimdi. Teşekkür ederim.
sürekli bir şey deneyerek kendinize 2. bir zehirlenme yaratacaksınız yapmayın.eğer mevzu tavuksa acile gidin.

sürekli bir şey deneyerek kendinize 2. bir zehirlenme yaratacaksınız yapmayın.eğer mevzu tavuksa acile gidin.
Tavuğu yedikten sonra o durum başladığı için tavuk olduğunu düşünüyorum. Şuan kusma, karın ağrısı, ishal gibi şiddetli şikayetlerim de yok. Tek sıkıntı şu ağzıma gelen tad ve koku problemi bunun için de acile gidilir mi bilemedim. Haklısınız başka bir şey denemeyi bıraktım sadece su tüketmeye çalışıyorum ara ara.

Back
X