Ne iyi gelir?

therewillbeaday

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
3.678
9.272
158
Hanımlar merhaba. Yediğim yemekten sonra rahatsızlandım. Bünyeyle mi alakalı bilmiyorum ama öyle pek hassas değilim çok etkilenmem normalde.
Fakat bugün yemekten sonra ağzımda çok rahatsız edici bir koku kaldı hafif midem bulanıyor. Çok şikayetim olmadığı için acillik bir durum gibi de gelmedi. O yüzden hastaneye gitmedim. Ama bu koku gibi şey (nasıl tarif edeceğimi bilmiyorum) için ne yapmalıyım, ne içersem vs geçer? :/

Yediğiniz yemek neydi? Bol naneli bir macunla diş fırçalamak iyi gelir aslında. Bunu yaptıysanız soda için. Şekerli su için. Bunlar mideye iyi gelir.

Yediğiniz yemek neydi? Bol naneli bir macunla diş fırçalamak iyi gelir aslında. Bunu yaptıysanız soda için. Şekerli su için. Bunlar mideye iyi gelir.
Tavuk yedim. Tadı hala ağzımda gibi. Çok rahatsız ediyor bu his ve koku. Diş fırçalamak da fayda etmedi ilk yaptığım o oldu hatta. Yukarıda arkadaşların verdiği önerileri yapabildiklerimi denedim. Henüz geçmedi. Şekerli su ve sodayı da deneyeceğim şimdi. Teşekkür ederim.

Tavuk yedim. Tadı hala ağzımda gibi. Çok rahatsız ediyor bu his ve koku. Diş fırçalamak da fayda etmedi ilk yaptığım o oldu hatta. Yukarıda arkadaşların verdiği önerileri yapabildiklerimi denedim. Henüz geçmedi. Şekerli su ve sodayı da deneyeceğim şimdi. Teşekkür ederim.
Tavuk risklidir. Zehirlenme ihtimaline karşın acile gidin derim.

Anladım, o hani sası bir tad derler, o kaldı agzinizda. Sirke ya da karbonatlı su ile çalkalayin o zaman. İkisinden biri olur.

Az önce belirtilere baktım.
Mide bulantısı sonrası kusma ve ishal eşlik ediyormuş. Bence geç olmadan acile gidin.

Tavuk risklidir. Zehirlenme ihtimaline karşın acile gidin derim.
Kusma, şiddetli karın ağrısı olmadı. Daha önce ciddi bir acil durumdayken bile gittiğim hastanede pek ilgilenilmemişti, yine aynı hastaneye gitmem gerekecek şuan eğer gidersem, ben de boşuna mı gitmiş olurum diye düşündüm.
Anladım, o hani sası bir tad derler, o kaldı agzinizda. Sirke ya da karbonatlı su ile çalkalayin o zaman. İkisinden biri olur.
Evet o kaldı ağzımda ama midemi bulandırıyor bu ağzımdaki tad ve koku. Çok afedersiniz ama böyle geğirme tarzı bir şey oluyor.
sodayı da şekerli şeyi de denedim hiçbiri geçirmedi. Sirke ya da karbonat mideyi daha kötü yapmaz demi?

Kusma, şiddetli karın ağrısı olmadı. Daha önce ciddi bir acil durumdayken bile gittiğim hastanede pek ilgilenilmemişti, yine aynı hastaneye gitmem gerekecek şuan eğer gidersem, ben de boşuna mı gitmiş olurum diye düşündüm.

Evet o kaldı ağzımda ama midemi bulandırıyor bu ağzımdaki tad ve koku. Çok afedersiniz ama böyle geğirme tarzı bir şey oluyor.
sodayı da şekerli şeyi de denedim hiçbiri geçirmedi. Sirke ya da karbonat mideyi daha kötü yapmaz demi?
Yutmayın, sadece çalkalayın. Ama mideden gelen kokuya çözüm bilmiyorum işte. Sirke ya da karbonat ağzınızı nötrler de mideye ne yapılır bilmem.

Evet ben de direkt baktım ama 7 saate yakın olacak, kusma ishal ağrı vs hiçbir şey yok. Gitmeli miyim yine de
Normalde yaşamadığınız bir şey olduğu için ben gitmenizi tavsiye ederim. Varsa bir yakınınız anne, eş, sevgili vs beraber gidin. Aniden belirtiler güçlenip dayanılmaz hale gelebilirmiş.
Bir arkadaş öğlen yediği tavuktan zehirlendiğini gece yarısı kusarak uyandığı zaman farketmişti.

Tavuk zehirlenmesi en fenası diye biliyorum. Bence şunu bunu deneyip iyice kışkırtmayın midenizi. Bolca su içip bekleyin biraz mide bulantısı filan olursa doktora gidin o zamana kadar midenizi rahat bıraksanız daha iyi sanki. Ağzınızı çalkalayın sadece

Normalde yaşamadığınız bir şey olduğu için ben gitmenizi tavsiye ederim. Varsa bir yakınınız anne, eş, sevgili vs beraber gidin. Aniden belirtiler güçlenip dayanılmaz hale gelebilirmiş.
Bir arkadaş öğlen yediği tavuktan zehirlendiğini gece yarısı kusarak uyandığı için farketmişti.
Şuan yok ama ilerleyen saatlerde eğer belirtiler hafif kendini göstermeye başlarsa birini çağırıp hastaneye gideyim. Teşekkür ederim

Bıraktım
Tavuk zehirlenmesi en fenası diye biliyorum. Bence şunu bunu deneyip iyice kışkırtmayın midenizi. Bolca su içip bekleyin biraz mide bulantısı filan olursa doktora gidin o zamana kadar midenizi rahat bıraksanız daha iyi sanki. Ağzınızı çalkalayın sadece
Burada yazılanlardan bazılarını denedim ama şuan hiçbir şey yiyip içemem artık. Sadece bol su tüketmeye çalışacağım, başka belirtilerde olursa acile gideceğim, aslında şu ağzımdaki iğrenç tad ve koku gibi olan şey olmasa iyiyim de.

Back
X