ne istiyorsun be kadın benden:(

Canım , annen bebeğine bakar mı? Böyle bir imkanın varsa, mutlaka çalış, eşini ikna et ve kaynangilden çook uzağa taşın.

Yada eşin kolay iş bulabiliyorsa, küçük bir şehre bile yerleşmeyi düşün derim. Daha ucuz bir yaşam, kötü kalplerden uzak da huzur.

Eşiniz demişya " sabret kurtaracam" yok böyle bir hayat , neyin sabrı. Giden insanın ömründen gidiyor. Kendi başına gelse bakalım sabreder miydi ? Sizi bile bırakıp giderdi. Rest çekerdi.. 2 yıl olmuş , neyi bekliyor ?
Kv.nizi değil eşinizi suçlayın. Annesinin nasıl olduğunu bile bile aynı eve bağlamış sizi.
Sizinde kabul etmemeniz gerekirdi.
..
Merak ettiğim siz çok iyi davranıyorsunuz, o buna rağmen mi böyle?

yine çoğu kişi yorum yapıp akıl vermekten çok eleştirmiş... Allah akıl versin sizin gibi eleştirmenlere... karşınızdaki kız da belki okumak istedi ne biliyosunuz ?? yorum yaparken azıcık tartın biçin.. bu kadar kırıcı olmayın..

Allah yardımcın olsun arkadaşım. inşallah kurtulursun o kaynananın evinden.. kocanla uzakta bi yerde otursan agzınız tatlı olur eminim..

Kızlar korkuyorum babamla aradım yarın kocanı al eve gel dedi

inşallah ayrı eve çıkınca sorunların geçer...kendini ezdirme yaşın küçük olduğunu için ve aileninde suskun olmasından yararlanıyor bence..
eşine ayrı ev için baskı yap...

SİZİ ELEŞTİRMEK AÇISINDAN VE BAYANI KORUDUĞUMDAN DOLAYI SÖYLEMİYORUM AMA HAYAT HER ZAMAN HERKESE EŞİT DAVRANAMIYABİLİYOR BU ŞEKİLDE OKUSAYDIN ÇALIŞŞAYDIN YORUMU AĞIR BENCE...

bence hicde agir degil yagmurdan kacarken doluya tutuluyorlar. Olan cocuklara oluyor böyle durumlarda büyümek zorunda kaliyorlar. o zaman git simdi calis. Esin evdeyken cocuga o bakar. Para biriktirip ayri eve cikin. Evde oturup konusmakla olmuyor kusura bakma kardesim.

ya zaten kizin durumu ortada ,skinisi derdi basindan askin nedir bu okusaydin ,niye evlendin, ne acelen var gibi yaraliyici elestriler!!???
kim mutsuz olmak icin evlenir? evlenmeseydin deyince zamani geri sarmak mumkun mu ? derde dert katmak yerine yardimci olmaya calismak, cozum uretmek daha mantikli olur.

canim ayri eve cikma gibi bi sansiniz varsa mutlaka dgerlendirin derim

okuma anneni babana yapmadıgı bırakma şimdi de evliliğindeki sorunları ailene anlatmayı düşünüyorsun yazık değil mi o aileye.ayrıca maddiyatla okumanın çok da alakası yok.maddi durumum yoktu çalışmak zorundaydım deseydin tamam daa sen istemişsin evlenmeyi ne diyelim evlenirken çok büyük hissediyordun güçlü hissediyordun şimdi de hisset kaynana karşısında

SİZİ ELEŞTİRMEK AÇISINDAN VE BAYANI KORUDUĞUMDAN DOLAYI SÖYLEMİYORUM AMA HAYAT HER ZAMAN HERKESE EŞİT DAVRANAMIYABİLİYOR BU ŞEKİLDE OKUSAYDIN ÇALIŞŞAYDIN YORUMU AĞIR BENCE...

aileler ki en fakiri bile çocuklarını okutmak derdinde ama bakıyorum onların aklı bir karış havada 10 yaşlarında sevgili buluyorlar 19 yaşına geldiklerinde her şeyi yaşamış bitirmiş oluyorlar.kendilerini hiç muhasebaye çekmek yok maddi durum yoktu okuyamadım bilmem ne savunmaları hep bunlar yalan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…