aynı evde mi yaşıyorsunuz
20 yaşında evlenmek,bebe sahibi olmak yerine okusaydın,sonra çalışsaydın,daha sonra evlenseydin daha iyi olmaz mıydı?
Kayınvaliden de eşin de seni çocuk gibi görüyor.
Biri ezikliyor,diğeri oyalıyor.
Görmüyor musun?
Elinde maddi özgürlüğün yok sanırım. Olmazsa, kaynanan zihniyetindeki insanlar daha çok ezer seni. Ama her şeye rağmen, herkes gibi bir insan olduğunu ispatlayıp, daha en baştan onun zulümlerine karşı çıkman, kafa tutman lazımdı. Annenin amcanın bişey yapmayışı da onların kız dediğin susar gibi acınası bir zihniyette olduğunu gösteriyor. Babana gerçekten söyleyemeyeceksen, kendi işini kendin halledeceksin. Sana laf sokana geri iade edeceksin. Burnundan kıl aldırmayacaksın. Yaptıkalının ne fazlası nede azı olarak, aynı şekilde karşılık vereceksin.
Maddi durumun yokken çalışman gerekmez miydi zaten?Maddi durumumuz olmadıgı için okuyamadım kendim evlendim cahillik zamanında ben hep Susup içime atarım istesem de hırçın olamıyorum bişey diyemiyorum aynı evdeyiz
Maddi durumumuz olmadıgı için okuyamadım kendim evlendim cahillik zamanında ben hep Susup içime atarım istesem de hırçın olamıyorum bişey diyemiyorum aynı evdeyiz
SİZİ ELEŞTİRMEK AÇISINDAN VE BAYANI KORUDUĞUMDAN DOLAYI SÖYLEMİYORUM AMA HAYAT HER ZAMAN HERKESE EŞİT DAVRANAMIYABİLİYOR BU ŞEKİLDE OKUSAYDIN ÇALIŞŞAYDIN YORUMU AĞIR BENCE...20 yaşında evlenmek,bebe sahibi olmak yerine okusaydın,sonra çalışsaydın,daha sonra evlenseydin daha iyi olmaz mıydı?
Kayınvaliden de eşin de seni çocuk gibi görüyor.
Biri ezikliyor,diğeri oyalıyor.
Görmüyor musun?
SİZİ ELEŞTİRMEK AÇISINDAN VE BAYANI KORUDUĞUMDAN DOLAYI SÖYLEMİYORUM AMA HAYAT HER ZAMAN HERKESE EŞİT DAVRANAMIYABİLİYOR BU ŞEKİLDE OKUSAYDIN ÇALIŞŞAYDIN YORUMU AĞIR BENCE...
Canim benim sadece maddiyat icin calisilmaz. Madem durum iyi evi ayirin o zaman. Yok mu boyle bir imkan?Çalışmam kızıma bakacak kimse yok bide durumumuz iyi gerek yok an bana varlık içinde yokluk yaşatıyor
Ne yazık ki susan, sustukça daha eziliyor. Hakkını arayan, yada en azından hırçın olan el üstünde tutulur. Doğa kanunu gibi bişey bu resmen. Sen cevap vermedikçe, sana yeni eziyetleri hak görüyor. Bir iş bulup çalışamaz mısın. Kasiyerlik, satış elemanlığı gibi, okumanın gerekmediği işler.
Eden, ettiğini bulur elbet ama. Siz karşılık vermedikçe, sizi daha çok ezecek, üzecek. Değiştirin kendinizi, tavrınızı koyun ona. İlk zamanlar vay bu nası oldu diye daha zor bir dönem olacak ama eninde sonunda, sana bi laf etmeden önce 2 kere düşünür olacak. Allah yardımcın olsun
Uzuluyorum ben boyle erken yasta evlenip kayinvalideden ceken genc kizlara. Buyukluk yapmak baska, birine hayati zehretmek baska sey.. Tecrubelerini paylassinlar tabi ama hukmetmek yanlis.
Evet hayat adil değil ama hepimiz seçimlerimizin sonucunu yaşıyoruz.SİZİ ELEŞTİRMEK AÇISINDAN VE BAYANI KORUDUĞUMDAN DOLAYI SÖYLEMİYORUM AMA HAYAT HER ZAMAN HERKESE EŞİT DAVRANAMIYABİLİYOR BU ŞEKİLDE OKUSAYDIN ÇALIŞŞAYDIN YORUMU AĞIR BENCE...
Canim benim sadece maddiyat icin calisilmaz. Madem durum iyi evi ayirin o zaman. Yok mu boyle bir imkan?
Büyük harfle yazmak yasak arkadaşım.SİZİ ELEŞTİRMEK AÇISINDAN VE BAYANI KORUDUĞUMDAN DOLAYI SÖYLEMİYORUM AMA HAYAT HER ZAMAN HERKESE EŞİT DAVRANAMIYABİLİYOR BU ŞEKİLDE OKUSAYDIN ÇALIŞŞAYDIN YORUMU AĞIR BENCE...
Kusura bakma kocan adam olacak karısına çocuğuna bakacak o zaman.Varda mal mülk kaynanam ın üstünde ayrılsanız zırnık yok elimde diyor beş parasız nereye gidelim