G galafa Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Haziran 2024 28 20 3 33 15 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi galafa #1 Hayattan beklentim nedir bilmiyorum... Son düzenleme: 15 Aralık 2024
Pozitif bir uye La galibe İLLALLAH 🧡 Kayıtlı Üye 25 Nisan 2018 4.611 8.920 158 15 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi galafa #2 Olduğunuz işi sevmiyorsunuz diye mi bırakmak istediniz? Yaşınız çok büyük değil herşey olur bu saatten sonra ilişki vs
Olduğunuz işi sevmiyorsunuz diye mi bırakmak istediniz? Yaşınız çok büyük değil herşey olur bu saatten sonra ilişki vs
Dribbble Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Mayıs 2024 1.178 3.037 48 15 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi galafa #3 Şu anki mesleğiniz eğitim durumunuz ne ?
G galafa Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Haziran 2024 28 20 3 33 15 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi galafa #4 Evet, sevmiyor Pozitif bir uye .!.: Olduğunuz işi sevmiyorsunuz diye mi bırakmak istediniz? Yaşınız çok büyük değil herşey olur bu saatten sonra ilişki vs Genişletmek için tıkla... Evet, sevmiyorum ve artık devam edemeyecek durumdayım psikolojik olarak. Teşekkür ederim. Artık o kadar umutsuzum ki geleceğe dair...
Evet, sevmiyor Pozitif bir uye .!.: Olduğunuz işi sevmiyorsunuz diye mi bırakmak istediniz? Yaşınız çok büyük değil herşey olur bu saatten sonra ilişki vs Genişletmek için tıkla... Evet, sevmiyorum ve artık devam edemeyecek durumdayım psikolojik olarak. Teşekkür ederim. Artık o kadar umutsuzum ki geleceğe dair...
G galafa Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Haziran 2024 28 20 3 33 15 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi galafa #5 Dribbble .!.: Şu anki mesleğiniz eğitim durumunuz Genişletmek için tıkla... Dribbble .!.: Şu anki mesleğiniz eğitim durumunuz ne ? Genişletmek için tıkla... Lisans mezunuyum, kurumsal bir firmada çalışıyordum.
Dribbble .!.: Şu anki mesleğiniz eğitim durumunuz Genişletmek için tıkla... Dribbble .!.: Şu anki mesleğiniz eğitim durumunuz ne ? Genişletmek için tıkla... Lisans mezunuyum, kurumsal bir firmada çalışıyordum.
Dribbble Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Mayıs 2024 1.178 3.037 48 15 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi galafa #6 galafa .!.: Lisans mezunuyum, kurumsal bir firmada çalışıyordum. Genişletmek için tıkla... Okuduğunuz bölüme göre yakın geçişler düşünebilirsiniz. Mesleğinize bağlı
galafa .!.: Lisans mezunuyum, kurumsal bir firmada çalışıyordum. Genişletmek için tıkla... Okuduğunuz bölüme göre yakın geçişler düşünebilirsiniz. Mesleğinize bağlı
G galafa Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Haziran 2024 28 20 3 33 15 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi galafa #7 Dribbble .!.: Okuduğunuz bölüme göre yakın geçişler düşünebilirsiniz. Mesleğinize bağlı Genişletmek için tıkla... evden çalışabileceğim mesleklere yönelmek istiyorum aslında. Aklımdan geçen sıfırdan bir kariyer inşaa etmek ama o kadar istediğim bir şey ne onu bulamıyorum.
Dribbble .!.: Okuduğunuz bölüme göre yakın geçişler düşünebilirsiniz. Mesleğinize bağlı Genişletmek için tıkla... evden çalışabileceğim mesleklere yönelmek istiyorum aslında. Aklımdan geçen sıfırdan bir kariyer inşaa etmek ama o kadar istediğim bir şey ne onu bulamıyorum.