Ne Inkar. Ne'de, İtiraf.

KarKralicesi

ATA BARIŞ (:
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2006
24.056
18.169
823
37
Boğazımı kes, kafamı duvarlara sen vur, bu gözler mütemadiyen ağlamaya başladığından beri çamur tutmaz kirpikler. Katil ruhlu değilim, ben öldürmedim, sebebi de değilim üstüme gelme. Ayarı bozuk cümlelerle şizofren bir adamın kankalığı bu. Kendimle de konuşmuyorum, sesli düşünüyorum sadece, bu konuşmalarda 2. bir insan yok, sadece ben varım..

Hatırladım!.. Kan akmıştı bir iki damla, elini kesmişti.. Yanlışlıkla mıydı?.... Bilmem.. Hatırlamıyorum ki.. Neden ?.. Bilmem!.. Niye?.. Ne niye?.. Bilmem !..

Düştü hani?. Hani kalkınca düzelecekti herşey?. Kim yalan söyledi bana?. Muteberdim ben.. Noldu sonra?.. Ne hale düştüm baksana.. Toz pembe düşlerim vardı, düşlerimiz vardı !. Nerde o düşler. Rüyalarda bile göremez oldum, çocuğumuz olacaktı, evimiz, huzurumuz, sevgimiz.. Gözyaşlarımız sadece mutlulukla akacaktı, yosun tuttu paslandı...

Şimdi ben bunları niye anlattım.. Neyi anlattım ki?.. Bilmem !. Neden ?.. Ne neden?. Bilmem !..

Hatırladım!.. Yanlışlıkla kesmişti.. Bardağı elinden kaçırdı, yere düşerken tutayım dedi ve tam o sırada bardak yere düşüp bir parçası eline geldi.. Bir iki damla kan aktı.. Eee tamam.. Sorun ne?. Sadece bir iki damla kan aktı.. Elini sarmaya gitti.. Ben birşey yapmadım !..

Sonra?.. Bilmem !.. Ne demek bilmem?.. Bilmem !.. Hatırla !.. Tamam !.. Ne tamam? Bilmem !..

Bencillik yapmanın alemi yok, bir anne çocuğu hakkında hiç bir zaman bencillik yapmaz. Yapmaya kalktığı an anne değildir.. Annelik sıfatını henüz almamıştır ya da kaybetmiştir.. Benim aklım almadı ki..

Hatırladım!.. Banyoya gitti ve uzun süre geri gelmedi.. Merak ettim ve banyoya doğru gidiyordum..

Sonra?. Ne sonra?. Sonra noldu?. Bilmem !.. Haydaaa!.. Sonrası gerçekten yok, sadece birden gözlerim karardı sanırım !.. Tamam!. Ne tamam? Bilmem !...

Söz gelimini kullanmayacaktık net olacaktık değil mi?. Benim çocukluğum da sorunluydu zaten, hep en asi bendim. Hep benim sesim çıkardı, en korkusuz bendim, hem ağlar hem döverdim !.. Bu durgunluk ne şimdi?.. Yaş gereği sanırım..

Hatırladım!.. Gözlerimi banyoda açtım, heryer kan !.. Küvetteydi, vajinasında bir bıcak, elinde doğmamış 4,5 aylık ölü bir bebek kanlar içinde, kendi de öyle, banyo da öyle.. Benim ellerim kanlı sadece, başka hiç bir yerimde kan yok. Ama her yer kan !..

Sonra? Bilmem !.. Hatırla !.. Sana ne?. Ne bana ne?. Bilmem !...

Pembe düşlerden kan kırmızı acı bir boyuta geçmenin şizofrenik, epidemik ve sentetik buhranı ve.... Eee?.. Ne ee?

BİLMEM !..

alıntı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…