• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne hediye göndersem?

Ahtapot Anne

Feeling lonely nowadays..
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2013
4.511
En iyi cevaplar
1
5.762
358
Yaşadığım ilden uzakta bir öğretmen arkadaşım özel okul açıyor, bu egitim öğretim yılında resmi açılışı yapılacak. Çok idealist bir öğretmen, çok da emek verdi bu günlere geldi. Hayırlı olsuna gidebileceğim kadar yakın değil. Ben de bir hediye göndermek istiyorum. Masaüstünde kullanabilecegi bir ürün önceliğim. Kişisel bir hediye de olabilir. Neler önerirsiniz?

Yaşadığım ilden uzakta bir öğretmen arkadaşım özel okul açıyor, bu egitim öğretim yılında resmi açılışı yapılacak. Çok idealist bir öğretmen, çok da emek verdi bu günlere geldi. Hayırlı olsuna gidebileceğim kadar yakın değil. Ben de bir hediye göndermek istiyorum. Masaüstünde kullanabilecegi bir ürün önceliğim. Kişisel bir hediye de olabilir. Neler önerirsiniz?
idealistliğini ifade eden bir masa yazısı olabilir ya da isimlik yaptırabilirsiniz

Sosyal medyada cok resim paylasiyorsa en guzel-mutlu gorundugu ve ogrencileriyle oldugu resimlerden 2020 tahtadan ayakli masa takvimi yaptirabilirsin.
Sosyopix te var mesela

İsime özel ahşap kapaklı defter kupa ve kalemden oluşan üçlü hediye setleri var onlardan bakabilirsiniz aynı şekilde ismi yazan usb kalem kartvizitlik setide olabilir.

Doğal ahşap ürünler çok moda şu halat ipli Ayaklı lambaderler filan o tarz bişi olabilir.masa saati olabilir ama antika görünümlü olanlarından isim yazılı setler var kalem ajanda anahtarlık gibi
Screenshot_20190830-144922.webp

Back
X