offf tam tarif ettin biliyomuşun düşüncelerimi böyle yılışık falan bişey olmak istemiyorum ki olamamda zaten :26: seviyeli olmak istiyorum ama öyle olmaya çalışırken bide çok fazla soğuk olurum diye korkuyorum :18: çok garip bi kadın hem ağır hem yakın çok beğeniordum hayranlık duyuordum tavırlarına falan ama işte hiç bu durumda ne yapıcamı düşünmemiştim
canım sen beni dinle.
daha evli değilsiniz.
şu an uygun olan sedece ve sadece çiçek.
kadın dediğin gibiyse zaten, bu onun da hoşuna gider.
önemli olan samimiyetle kutlamak.
yaranmaya çalışmıyorsun.
kendini beğendirmeye çalışmıyorsun.
onu etkilemeye çalışmıyorsun.
böyle bişeye ihtiyacın yok.
sen zaten iyisin.
o da seni böyle algılar.
canım sen beni dinle.
daha evli değilsiniz.
şu an uygun olan sedece ve sadece çiçek.
kadın dediğin gibiyse zaten, bu onun da hoşuna gider.
önemli olan samimiyetle kutlamak.
yaranmaya çalışmıyorsun.
kendini beğendirmeye çalışmıyorsun.
onu etkilemeye çalışmıyorsun.
böyle bişeye ihtiyacın yok.
sen zaten iyisin.
o da seni böyle algılar.
Çok çok teşekkür ederim gerçekten tamamen oluştu aklımda kareler elimde çiçek gidip samimiyetle kutlarım teprik ederim falan burda bile heycanlandım karşısında bayılmazsam iyi
çok teşekkür ederim insan birini iyi hissediyorsa o onun içinin güzelliği iyiliğiymiş bence sizde çok iyi birisiniz ve fikirlerinizde çok güzel tekrar teşekkür ederim =))
canım kötü kaçmasından değilde doğum günü sonuçta ben ona yönelik bişeyler tercih ederdim benim kendi fikrim canım.ev eşyası derken arkadaşımın biri masanın üzerine koymalık bi aksesuar almıştı biride mikser mi onun gibi bişeydi sanırım.tabi bunlarda olabilir kötü kaçmaz aslada sen bilirsin yine tabiki :)
canım kötü kaçmasından değilde doğum günü sonuçta ben ona yönelik bişeyler tercih ederdim benim kendi fikrim canım.ev eşyası derken arkadaşımın biri masanın üzerine koymalık bi aksesuar almıştı biride mikser mi onun gibi bişeydi sanırım.tabi bunlarda olabilir kötü kaçmaz aslada sen bilirsin yine tabiki :)