ne hediye almalıyıım !!!

HJKL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2012
346
0
46
Antalya
Kızlaaarr sözlümün Annesine ( müstakbel kayınvalide'me ) doğum gününde ne hediye alabiliriiim önerisi olanlar benimle paylaşsın lütfen hiç ilk defaa böyle bişey gelcek başıma ne alcam hiç bi fikrim yook :26: :26:

eski sevgilimin annesi leopar çok severdi diye leopar desenli çanta almıştım ben. eğer senin müstakbel kayınvalidenin de böyle renk ya da desen takıntısı varsa çanta, cüzdan alabilirsin.

canım benim erkek arkadaşımın annesi biraz kokoş o yüzden çok şık bi cüzdan beğendim onu alıcam.şık bi çantada olabilir.he benim arkadaşımda ev eşyası almıştı ama ben pek tavsiye etmem.

yok öyle takıntıları sadece mavı renk hastası orta yaşlarda öle leopar falan sevmez sanırım :44: şalı bende düşündüm aslında kahverengimsi ağır bişey güzel olurdu ama hiç görmedim takarken beğenirmi bilmyorum

evine şık bir aksesuar da alabilirsin

ev eşyası derken aksuar gibi birşeymi almıltı canım neden tavsiye etmezsin kötümü kaçar ki :26:

bende düşündüm onuu =)) ama ben başka bi yerde okuyorum onun olduğu yerden bi çiçekçiden güzel bir demet çiçek ve notla birlikte kapıya yollatsam ayıpmı olur kendim gitmiyomuş gibi :S

Ucunda ufak bi inci olan gümüş bi kolye alabilirsin.Ben yılbaşında almıştım çok hoşuna gitmişti .Hem şık hem sade.

Ucunda ufak bi inci olan gümüş bi kolye alabilirsin.Ben yılbaşında almıştım çok hoşuna gitmişti .Hem şık hem sade.

çok güzel bi fikir cnm ama sözlümde hediye almak için bakıordu bi ara bende öyle bi kolye görmüştüm dedim çok hoş alablirsin demiştim oda annem sevmezki kolye falan takmayı demişti off ben hiç beceremem zaten bu işleri ne zor şeymiş :18: herşeyde bi olumsuzluk buluyorum yaw

kapıya gönderilir mi.
sen de vur deyince öldürüyosun yani :)
eline al güzel bir buket sözlünle git.
öp tebrik et.

hediye falan alma.
şu aşamada.
kendini sevdirmeye çalışan gelin moduna girmiş gibi olursun.
ilerde hep bu modda olman beklene-bilir.
hem samimi hem ölçülü olmakta fayda var.

cnm kaynananı tanırsın sen çok nelerden hoşlanır .önce onu düşün mesela giyimine önem veren sürekli giyim alan biriyse kesınlikle giyim tarzı al..mutfağına önem veren biriyse mutfak eşyası al,,ev dekorasyonuna önem veren biriyse dekoratif bir eşya alabilirsin..parfüm seviyorsa parfüm al..yani öncelikle en çok nelerden hoşlanır onu düşün..mesela kızkardeşimin kaynanası mutfak eşyası hastası tefalden ikili çaycı setini aldı .üstelik indirimde çok şık ,kaliteli hoş birşey kadın bayıldı...esse,tefal,karaca gbi mağazalarda çeşit çok....maddi olarak çok yeterli değilsen şal,eşarp tarzı birşeyde alabilirsin

Son düzenleme:

ben pierre cardin'den çok şık bir şal almıştım ve baya güzel bir yerden süslü bir paket çikolata göndermiştim. yaşıt olsa herşeyi alıp yollayabilir insan masrafsız falan ama,bilmiyorum eşin olacak kişinin ailesi için biraz para harcanmalı,değer verdiği gösterilmeli gibi geliyor.
yakın zamanda bir hediye daha alıcam,bonnyfood un çok tatlı paketleri var onlardan göndercem, yanına bir de mudo'dan falan bir obje, aksesuar tarzı bişey alırım diye düşünüyorum.
tek hediye vermeyi sevmiyorum:)birini beğenmezse diğeri hoşuna gitsin diyorum.kim çikolata kek pasta yemezki?

Ozaman hiç stres yapma çiçekle hallet canım.

offf tam tarif ettin biliyomuşun düşüncelerimi böyle yılışık falan bişey olmak istemiyorum ki olamamda zaten :26: seviyeli olmak istiyorum ama öyle olmaya çalışırken bide çok fazla soğuk olurum diye korkuyorum :18: çok garip bi kadın hem ağır hem yakın çok beğeniordum hayranlık duyuordum tavırlarına falan ama işte hiç bu durumda ne yapıcamı düşünmemiştim

demi kim sevmezkiii valla benim bi gelinim olsa alıcam en güzel hediye çklata olurdu afiyetle yerdim bi güzeel

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…