Ne Görüyorsun ? Anlayanından Yorum Bekliyorum...

hımm tamam o zaman , teşekkür ederim :)

yaa sen ne işle uğrasıyorsun ya da etrafındaki kişi kim anlamadım ama sunu diyebilirim geleceğin muhteşem ötesi gözüküyor süper bir fal yaa bunun ötesi olamaz çok güzel bir fal nutkum tutuldu diyebilirim resmen kaplumbağayı elinle basını tutup dudağından öpüyorsun ve etrafın tertemiz bunun anlamı da hayatında sana çok değer veren bir insan var ve 41 kere maşallah diyeyim sana çok değer veriyor gözünden bile sakınıyor resmen ve evlilik yolundasınız ya da ummadığın bir anda evlenme teklifi edicek kaplumbaağayı normal görseydim ya ev alacaksın ya da evlilik olabilir derdim ama kesinlikle evlilik gözüküyor sana sunu söyleyebilirim ne zaman bilmiyorum ama bundan belli zamanlar öncesi büyük bir sıkıntı atlatmıssın sanırım ve bu kisi sana resmen ödül bunu söylemek istiyorum ve bu insanın değerini bilmelisin ...
tabağında tertemiz çıkmış sana maddi ve manevi destek veren bir kadın var annen midir bilemiyorum ama daha genç birine benziyor sanki anne değil de abla veya çok yakın bir dost akraba da olabilir bu insan da çok değer ve kıymet bilen biri falında tek kötü birsey yok
ufak tefek sorun yaptığın seyler var ama onlar hiç önemli seyler değil.

bu arada evli de olabilirsin bilemiyorum tabakta birde bebek görüyorum
eğer evliysen de eşinle birbirinize destek olup beraber bir ev alıyor da olabilirsiniz ama dediğim gibi muhtesem bir fal maşallah

bu arada sunu da demek isterim bir fala baska biri baktıysa lütfen farklı bir kişiye göstermeyin çünkü kimsenin yorumu tutmayabilir ve iyi değildir derler

neyse hersey gönlünüzce olsun

recep ivedik diyoya sana kabaran bişi var=))) şaka bi yana ben az buçuk kahve falından çakarım...yolun var senin kısalı uzunlu ama daha zamanı var yok yakın bi dostun veya akraban varsa sana bi konuda yardım edecek...bi adağın veya dileğin varsa zamanı var ama öok temiz gözüküyor olacak...hane içinde bişi giriyor ama tam çözemedim onu

ya biriyle küssün yada biriyle tartışma olacak eğer çalışıyosan iş yerinden olabilir sana arka çıkan biri olacak...düşmanın var gibi seni çekemeyen biri

ya biriyle küssün yada biriyle tartışma olacak eğer çalışıyosan iş yerinden olabilir sana arka çıkan biri olacak...düşmanın var gibi seni çekemeyen biri

derinnnnn tşk ederim... benım aradığım bır dileğin war zamanı değil ama çok temiz gözüküyor olacakkk diyorsun ya. işte o bana yeter.. tabı Rabbım hayırlısını bılır ama bi umut işte bunlar. inşallah...... teşeküür ederimmm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…