Ne Görüyorsun ? Anlayanından Yorum Bekliyorum...

kimyahatun00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2012
224
1
..........................................

Eklentiler

• $3mr3l.jpg
    51,3 KB · Görüntüleme: 185
  • $3mr53.jpg
    44,3 KB · Görüntüleme: 154
  • $3mr6h.jpg
    42,7 KB · Görüntüleme: 144
  • $3mr7y.jpg
    45,5 KB · Görüntüleme: 149
  • $3mr9q.jpg
    46,5 KB · Görüntüleme: 119
Son düzenleme:
Falında göz çıkmış Biraz sıkıntın var ama yarısını atlatmışsın Sanırım sevdiğin biri var orta boylu hafif toplu bi erkek o kişi biraz sıkıntıda çıkmış Birlikte yeni başlangıçlar yapabilirsiniz 4 tane kısa yolların çıkmış Ama iyi bi yolculuk olucak Biraz eskiye takılı kalmışsın ve eskiden vazgeçip yeni başlangıçlar yapman gerek …

Senin için baktım inşallah çıkar

Bir şeyin olması için çok dua ediyorsunuz ve birisinden bir yardım,destek göreceksiniz.Yani size birisi yardım eli uzatacak....

Gelinlikli ama sıkıntılı bir şekil benzettim sanki.. Gelin olma hayalleri kuruyorsun ama bu konuda sıkıntılı ve umutsuzsun diye yorumlayasım gelsi.. Bu arada akrep ya da yengeç burcu bir erkek senin için önemli :) tuttu mu

bıraz sıkıntım war evet tam da yarısındayım. nolacağı yakında bellı olacak. kısa yolları merak ettim ne ki.. umarımiyi yolculuktur dediğinizgibi. eski eski eski....... puf... bilinçaltı böyle birşey. ama başarıcam.! teşekkür ederimmmmm çok hoşsunuz :)

Bir şeyin olması için çok dua ediyorsunuz ve birisinden bir yardım,destek göreceksiniz.Yani size birisi yardım eli uzatacak....

aynen öyle herşey yolunda lakin bir tek dileğim var hakıkaten...... suan hep onun için dua edıyorum. teşekkür ederim ellerinize sağlık

evet hayallerimde var, hatta haziran gibi olacaktı ama ertelendi bazı sebeplerden o sıkıntı çıkmıs olabilir... akrep yada yengeç erkeği hmmmm hiçte yok yaw

teşekkür ederimmmmmm süpersiniz

falınız çok güzel ve çok aydınlatıcı bir fal genel anlamda çoğu dert ettiğiniz seylerden yavaş yavaş kurtuluyorsunuz yakın zamanlarda 2 tane güzel sevindirici haberler almış olabilirsiniz (kahve daha önce içildiği için muhtemelen bu haberlerden 1 tanesini almış olmalısınız).
şimdi asıl konuya detay vermek istiyorum asıl kişi diye bahsedeceğim bu insanla birseyler olsun istiyorsunuz ve sanırım daha önceden de birseyler olmus ama yarıda kalmış simdi de tekrar baslatmanızı önermiyorum. falda birsey dikkatimi çekti etrafınızda aile dışından 2 ya da 3 kişi önem verdiğiniz kisiler bu insanlardan buyuk destek göreceksiniz ama dikkat 1 tanesiyle çok fazla ağız polemiğine girmiş olabilirsiniz kırgınlık olmuş olabilir hatta birazda aranız açık gibi gözüküyor ama yakın zamanda tatlıya bağlanacak. hayatınızda birseyleri devamlı ertelemeye almışsınız (örn; doktora gidecekmissiniz de gitmemişsiniz gibi ) hayatınızı veya bazı seyleri ertelemeye aldıkça hayatta istediğiniz seylerinde zamanı uzar bunu bilmenizi isterim. birde çok güzel beyaz tenli 1.75 - 1.85 arası kumral tenli çok beyfendi birini hissediyorum bu insan tam anlamıyla sizi tamamlıyor ve bu kisiyi ertelemeyin bence.

son olarakta 4 tane yol var o yol kapanmış gibi duruyor ama kesinlikle kapalı değil bu sizin en önemli dönüm noktanız ya ev alacaksınız öyle birseyler var ya da evlilik yolunda ilerliyorsunuz ve özellkle de önümüzde ki nisanla haziran arasında güzel gelişmeleriniz olacak beni bundan da haberdar edersiniz :) ilk defa yazarak fal bakıyorum o yüzden bazı ufak tefek atladıklarım olabilir

hersey gönlünce olsun ve sunu unutma eskiye talep olsaydı bit pazarına nur yağardı

Üzerinde göz var bazıları zararlı bazıları zararsız. Bir karar vermeye çalışıyorsun bu karar konusunda bazen aramsarlığa düşüyorsun. Biraz sıkıntıdasın sanırım, sıkıntını aşacaksın. Güzel bir haber alacaksın ama ne zaman bilmiyorum.

Benden bu kadar :)

merhaba. öncelıkle bakan gönlunuze, ağzınıza sağlık. 2 tane sevındırıcı haber demişsiniz evet bırını aldım... diğer bir dileğim var onun sonucunu bılmıyorum. umarım dediğiniz gibi onun sonucu da sevındrıcı olur?
asıl kişi diye bahsettiğiniz daha önce olan ve olmasını istediğim durum ne olabilir acaba, o önermediğiniz şey? ne hissediyorsunuz?
evet aile dışından ama yakın bırı kalbımı kırdı ağız polemiğine girdim ve suan elımden geldiğince muhatap olmuyorum..
söylediğiniz beyefendi evlenme planları yaptığım nişanlım :) çok teşekkür ederim güzel önergeleriniz için... ertelemiyorum
nisan- haziran da olacak güzel gelişmelerden, dönüm noktalarından sizi haberdar edeceğim....

son olarak eskiye talep olsaydı bit pazarına nur yağardı....... ne anlamalıyım, anlayamadım da ?

tekrar teşekkür ederim size... irtibatı koparmamak dileğiyle, hoşçakalın.

Son düzenleme:
tam görerek yazamadığım için unuttuklarım olabilir ve atladıklarım olabilir demiştim :) su var geçmişten olabilir fal sunu söylüyor olabilir bu kahveyi içtiğiniz zamanlarda geçmişe dönük bir kişi kafanızı karıstırmış ya da aklınıza gelmiş olabilir sakın yanlış anlamayın ben onu espri ve komiklik olsun anlamında yazdım ama sonuç olarak bütün herseyiniz insallah çok güzel olur :)
bu arada tabbii ki ben bilemem ama ben hissettiklerimde pek yanılmam o yüzden böyle öğütler gibi konuştum sakın yanlış anlamayın ilerleyen zamanllarda da ne demek istediğimi anlayacaksınız zaten hersey gönlünüzce olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…