• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi ne giyinmeliyım?

clkarahan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2013
78
1
28
5 ay sonra kına gecem var ve ben hem kabarık kırmızı kınalıkları hemde bındallıları beğeniyorum.. acaba kına yakılırken bındallı sonrasında elbısemı gıyınsem nasıl olur ??çok kafam karıştı yoksa sadece bırını mı tercıh etmelıyım

5 ay sonra kına gecem var ve ben hem kabarık kırmızı kınalıkları hemde bındallıları beğeniyorum.. acaba kına yakılırken bındallı sonrasında elbısemı gıyınsem nasıl olur ??çok kafam karıştı yoksa sadece bırını mı tercıh etmelıyım

bence ilk başta elbise sonra bindallı giyebilirsin. hürrem taçları var onlardan da kullanırsın. ayrıca arkadaşların içinde benzer bindallılar yaptırabilirsin. pahalı geliyorsa arkadaşların için kırmızı tüllü taçlar alabilirsin... mutluluklar diliyorum...

teşekkür ederim cnm :)) bende hurrem taclarını düşünüyorum, ama ıkısı bırden tuhaf bulunmaz umarım...

benim kınam da haziranda.. bindallıdan vazgeçtim. çok güzel bi kına elbisesi aldım.. sdc bunu giyecem,bindallıya bence hiç gerek yok.. kına elbisen kırmızı olsun yeterli.. mutluluklar..

cnm çok güzel bindallı modelleri mevcut bindallı giymek istiyorsan değişik kombinlerle güzel bir bindallı diktirebilrsn.Kırmızı tüllü taçlara gelince bana göre çok geçmişte kaldı onlar şimdi öyle şeylere gerek yk o gecenn yıldızı sadece sen ol tabi kendi fikrm...

bindallı düşünmysn da çok sevmli kırmızı renkte elbse alabilrsn o da güzel olurrrr

mutluluklar şekermm

Canım bizde 2 kıyafet giyilir , birincisi kırmızı bir tuvalet istege göre kabarık yada değil, ikinciside kına yakılırken bindallı giyilir, ben bindallı sevmem giymicegimide söyledim o yüzden kırmızı bir elbise düşünüyorum tabi biraz şık bişey :)

canım ben kınamda önce mor abiye giydim.kınam yakılırken kırmızı bindallı giydim.yani önce abiyeni giymelisin

kırmızı tuolet gıymek sart değil herkes istediği rengi tercih edıyor, kına yakılırken de bindallı gıyılıyor.şart mı ? hayır değil..
bende bindallı gıyıp gıymeme konusunda kararsızım:44:kınalıgım da pembe

Son düzenleme:
Genelde önce elbise giyilir. Kina yakilmadan önce de kiyafet degistirip bindalli giyilir.
Tabi eger bindali sevmiyorsan giymek zorunda degilsin

Bence bindallı giyeceksen nişan kıyafetini kırmızı dışında başka bir renk seçebilirsin . Çünkü bindallı zaten kırmızı bi de kırmızı bi abiye olursa abes duru diye düşünüyorum tabi bu benim fikrim .

Back