Ne Garip Duyguymuşsun Sen

cucu86

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2009
148
13
38
Kızlar selaammm evleneli henüz bir ay olmadı daha iki ay üç ay önce zayıflamak ve düğün telaşından kurtulmak için giriyordum KK 'ne şimdi hamileyim bir hafta önce test yaptığımda sonuç negatif çıkmıştı ama dün yaptığımda pozitif çıktı adetim dört gün geçti ama bugün küçücük bir siyah leke geldi biraz netten baKTIM bu döllenmenin yolunda gittiğine işaretmiş bilmiyorum artık .

Allah'ım darısı çocuk isteyenlerin başına inşallahhhh

ısteyerek mı oldu cnm
hayırlı olsun
keŞke bıkaÇ ay bekleseydınız

Kızlar selaammm evleneli henüz bir ay olmadı daha iki ay üç ay önce zayıflamak ve düğün telaşından kurtulmak için giriyordum KK 'ne şimdi hamileyim bir hafta önce test yaptığımda sonuç negatif çıkmıştı ama dün yaptığımda pozitif çıktı adetim dört gün geçti ama bugün küçücük bir siyah leke geldi biraz netten baKTIM bu döllenmenin yolunda gittiğine işaretmiş bilmiyorum artık .

Allah'ım darısı çocuk isteyenlerin başına inşallahhhh

çok sevindim canım güle güle doğsun,güle güle yaşasın inş.:Saruboceq:

İsteyerek mİ oldu cnm
hayırlı olsun
keŞke bİkaÇ ay bekleseydİnİz

Aslında evet isteyerek oldu birbirimizi severek evlendik zaten, bir de eşim hiç istemedi korunmamı ilk ayda olma oranı yüzde yirmi beşmiş kısmet işte o herrkeste olan korkudan acaba bebeğim olacak mı? korkusu ben de de vardı, inanılmaz korkuyordum dünden beri de çok mutluyum çok iyi hissediyorum kendimi... evlilik çok bunaltıcı gelmişti bu haber kendimi iyi hissetmeme neden oldu.kaydirigubbakcemile2

Kızlar çok sağ olunnn
Erkek milleti bu duyguyu pek anlamıyor dün karşısına geçip en sonunda bağırdım farkında mısın baba olacaksın!!! diye arkadaş en son o zaman düşünmeye başladı. Kadın kadını çok iyi anlıyor aslında kararsızdım ama eşim istiyor diye olabilir demiştim doğrusunu söylemek geerekirse bu kadar erken beklemiyordum.

canım beklemesinler yaaa,ben bekledim bir sene.şimdi de gelmiyorrrr :çok üzgünüm:

YAaaa üzülme ne olurrr, sabret kaç yıl olmayıp da çocuğu olanlar var, hem eğer doğum kontrol hapı ya da başka bir yöntemle korunduysan normaldir olmaması biraz zaman geçmesi gerekiyor onların üzerinden diye duymuştum. üzülme e mi:teselli::teselli:

:emir_bebek:cucu86 kız çok hızlıymışsınız:nazar:,anacım biz ilk bebeğimde 6 ay uğraşmıştık valla tebrikler.hayırlısıyla kucağına alırsın.inş:Saruboceq:

:emir_bebek:cucu86 kız çok hızlıymışsınız:nazar:,anacım biz ilk bebeğimde 6 ay uğraşmıştık valla tebrikler.hayırlısıyla kucağına alırsın.inş:Saruboceq:

:kedi::Saruboceq::Saruboceq:
utandım bak şimdi :KK70:DDD herkes öle diyor daha dur ne zaman evlendin diyorlar ama benim evlenme tarihimle (14 ağustos) adet bitiş tarihim (13 ağustos) çok uygundu ee adetten 14. gün sonrasında da hamile kalınıyorsa işte bebişimiz iki haftalık falan teyzeleri :)))

Zaten ben hiç bebek yapmayacağım diyenden korkacaksınız :KK70:DD
Ne evleniyodum ne bebek yapıodum
Şuraya bakkk işin komik yanı son yılım okulda karnım burnumda gireceğim sınavlara :)))))))

YAaaa üzülme ne olurrr, sabret kaç yıl olmayıp da çocuğu olanlar var, hem eğer doğum kontrol hapı ya da başka bir yöntemle korunduysan normaldir olmaması biraz zaman geçmesi gerekiyor onların üzerinden diye duymuştum. üzülme e mi:teselli::teselli:

küççük anneeee....teşekkür ederimm....biz geri çekilme ile korunduk....
şu an üzülmüyorum canım,dün adet olmam gerekiyordu olmadım beliycem bi hafta daha:asigim:

küççük anneeee....teşekkür ederimm....biz geri çekilme ile korunduk....
şu an üzülmüyorum canım,dün adet olmam gerekiyordu olmadım beliycem bi hafta daha:asigim:

Valla biz başka bir korunma yöntemi bilmiyoruz zaten :kedi:

Eğer düzenliyse adetin bence o kadar bekleeme ben bir haftada iki test aldım birisi - diğeri + çıktı nasıll :) ikinci testimi almamın sebebi adetimin gecikmesiydi eşim hatta dalga geçti ya dur dedi beş beş testlere verdiosun biraz bekle dedi :KK70: ama ben yine beklemedim. Ve tahminim doğru çıktı zaten araştırmıştım biraz göğüslerim çok şişmişti ve inanılmaz duygusallaştım.

ALlah nasip eder inşallahhhhh şöyle nur topu gibi bir şey .
Hem bakalım benim ki de henüz ne durumda, en riskli aylar bu aylar..
Ama yine de çok güzel bir duyguuuuuuuu...

Valla biz başka bir korunma yöntemi bilmiyoruz zaten :kedi:

Eğer düzenliyse adetin bence o kadar bekleeme ben bir haftada iki test aldım birisi - diğeri + çıktı nasıll :) ikinci testimi almamın sebebi adetimin gecikmesiydi eşim hatta dalga geçti ya dur dedi beş beş testlere verdiosun biraz bekle dedi :KK70: ama ben yine beklemedim. Ve tahminim doğru çıktı zaten araştırmıştım biraz göğüslerim çok şişmişti ve inanılmaz duygusallaştım.

ALlah nasip eder inşallahhhhh şöyle nur topu gibi bir şey .
Hem bakalım benim ki de henüz ne durumda, en riskli aylar bu aylar..
Ama yine de çok güzel bir duyguuuuuuuu...

bolca dinlen canım...elinden geldiği kadar yat,kitap oku,ben kalabilirsem öyle yapıcam inş.

sen hiç korkma,her şey çok güzel olacakkaydirigubbakcemile2

tebrikler canım.allah kucağına almayı nasip etsin.bu duyguyu tatmak bizlerede nasip olur inşallah.dua et bizler için.

bolca dinlen canım...elinden geldiği kadar yat,kitap oku,ben kalabilirsem öyle yapıcam inş.

sen hiç korkma,her şey çok güzel olacakkaydirigubbakcemile2

evet yatmam lazımmış ama; işin kötü yanı kilo almaktan çok korkuyorum düğünden sonra 4 kilo aldım 25 günde mafoldumben ama bebişimden önemli değil ya..

Kızlar Allah ım inşallah size de nasip eder inşallahhh bu duyguyu yaşarsınız anne olmak isteyen tüm adaylar umarımmmm bu güzel duyguyu yaşatır Rabbim ve biz de burada paylaşırız bu mutluluğu :ecrin_bebek:

tebrikler canım.allah kucağına almayı nasip etsin.bu duyguyu tatmak bizlerede nasip olur inşallah.dua et bizler için.

Canım çok sağ ol, Allah ım hayırlısını versin bak benim yengem de 3 kere düşük yaptı durmadan denedi ve sonunda bir Ebrarımız oldu , bence hamilelik konusunda ümitsizliğe kapılmamak lazım Rabbim mutlaka zamanını biliyor ben evlilikten umduğumu bulamadığımı düşünmeye başlamıştım yepyeni olmasına rağmen çünkü hayat tarzım bi anda değişti ve psikoloğa bile başladım ama bu bebiş biraz psikolojimi düzeltti tabi çok duygusal olmanın dışında zemuszemus

Tüm anneler ve anne adaylarını opuyorumnanaktan a.s.

iyiki olmus bence hayırlı ugurlu olsun canımAllah analı babalı büyütsün inşallah

tebrik ederim tatlım Allah tamamına erdirsin inşallah...

inşallah daha yolun çok başındayım inşallah hayırlısıyla şu 3 ayı atlatıp dokuzuncu ayın sonunda da burda aynı sevinçle yazabilirim sağ olun kızlar zaten mutluydum bu tebrikleri aldıkça daha da mutlu oldum... :enbuyukkk:

tebrik ederim canım;inşlh hayrlısı ile bebeğini kucağına alırsın ve bu sevincide paylaşırsın bizlerle....:ecrin_bebek:

X