Ne fissür var ne basur bu kanama neden olabilir?

kadifegul

tatlı kızıma kavuştum...
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2009
2.996
8
:KK14:merhaba arkadaşlar,
son günlerde çok canımı sıkan bir problemim var. kışın bir süre çok sık kabızlık yaşadım ve dışkıdan sonra belirgin kanamalar başladı. doktor kabızlık yüzünden çatlak olmuştur dedi ilaçlar verdi kullanınca geçer dedi. kullanınca çok rahatladım ilaçlar 1ayda bitti ve 1hafta sonra tekrar başladı sıkıntı tekrar doktora gittim bu sefer muayene yaptı basur da yok çatlakta yakın ailede kötü bir hastalığı olan var mı dedi ve maalesef var.ve bana kolonoskopi için 6ay sonraya gün veriyorlardı doktor olabilecek en yakın zamana alın dedi ve 2.5ay sonraya gün verildi. böyle bir konuşma geçince ürperdim korktum açıkcası. sonra yediklerime çok dikkat etmeye başladım zaten zayıflamakta istiyordum bol bol su düzenli spor derken 1.5aydır hiç sorun yaşamadım hatta kolonoskopiden korkuyordum geçti galiba gitmesem mi bile demeye başlamıştım ama 2gün işler yüzünden düzenim bozuldu aynı şikayet fazlasıyla devam etmeye başladı. fissür yok basur yok nereden geliyor bu kan anlamadım çok sinirlerim bozuluyor. ne olduğunu çok merak ediyorum ama daha 1 ay var kolonoskopiyede ne olabilir bir fikri olan var mı?

:KK14::KK14::KK14:

geçmiş olsun canım moralini bozma ALLAH korusun kötü bişeyin olsa ağrın sancın olur belki bağırsağın iç kısmnda bi problem olabilir hemen aklına kötü bişe getrme kolonoskopi yaptır hem için rahatlr ama kötü bişey düşünme tekrar geçmiş olsun..

X