• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne eksiğim kalmış Neler almalıyım ?

mellspell

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2010
373
1
46
Bursa
ben liste yapayım sizde eksiklerimi söyleyin :)

1 tane uyku seti
1 tane yorgan saten pamuk
5 tane nevresim tk
1 tane özel günler için pike, nevresim takımı
1 tane kahvaltı tk
1 tane yemek tk
1tane çatal bıçak tk
1 tane daha kahvaltılık renkli çatal bıçak tk
Bıçak seti
Baharatlıklar
Yağlık Sirkelikler
Kahvaltı kabı 6 lı
ÇAy seti
Birkaç tane değişik bardak 6 lı
Sürahi ve bardak takımı günlük
Mini fırın
Kettle
Blendır seti
Bornoz takımı
4 tane slikon yastık
Salon takımı boncuklu falan örtülerden
Mutfak takımı aynı şekilde
Ütü
Ütü masası
Bulaşık Mk
Havlular
Ev Terlikleri
3 er tane pijama
İç Çamaşırları
Masa Örtüleri
Masa Örtüsü ve Peçete Takımı
Sosluklar
Salata Kasesi büyük
Cezve Seti
sanırım atladığım bişeyler var ama ufak tefek seyler işte böyle eksikleri almam gerekenleri yazarsanız güzel olur :24:

elektrik süpürgesi
mutfak önlüğü
çekmece içi için kaşıklık
fincan takımı
tepsi günlük kullanım için
tencere düdüklü teflon tava falan (listede göremedimde)
bakliyat saklmaka için kavanoz
yazdıklarımın çoğu ufak tefek şeyler ama aklında bulunsun...

öncelikle adıklarını güle güle kullan, düğün yakın mı?
yakın değilse bunlar başlangıç için oldukça iyi ama, yakınsa eksiğin çok veya mutfak ıvır zıvırlarını yazmadın.

benim aklıma gelenler;
tencere takımı
düdüklü tencere(tercih meselesi)
kesme tahtası (hafife alma valla, ben aylarca "mor renk alıcam" diye arandım durdum, sonunda buldum :9::8:)
kapaklı saklama kapları (plastikler acayip kullanışlı)
ben biraz abartıp merdaneye kadar almışım valla.

dediğim gibi, mutfak için gereken küçük parçaları almaya başlamadıysan bir an önce başla, bitmek bilmiyor.
hele de benim gibi mutfakta renk belirlediysen bulmakta baya zorlanırsın.

şimdiden kolay gelsin

aldıklarını güle güle kullanırsın inşallah. aklıma gelen eksiklerin; yatak örtüsü, saç kurutma makinası, tencere çelik ve teflon, tava seti, günlük yemek takımı, kek kalıbı, şarjlı süpürge, rende, battaniye

kesme tahtası düdüklü tencere(tencere takımınınn içinde vardı) 3lü saklama kabı var gerçi az sanırım rende ve battaniyede var

bu arada düğün aralık 4 te yani 1 ay var :) süpürge almayı düşünmüorm ama sahan teflon tafa kek kalıbı saç kurutma makinesi alınması lazım :) iyi ki dediniz bide bakliyat kapları

aldıklarını güle güle kullanırsın inşallah. aklıma gelen eksiklerin; yatak örtüsü, saç kurutma makinası, tencere çelik ve teflon, tava seti, günlük yemek takımı, kek kalıbı, şarjlı süpürge, rende, battaniye

yatak örtüsü nasıl anlamaddım uyku seti var pike takımları v ar nevresimler var :)

bu aradaa teşekkkür ederim inş iyi günlerde kullanırım :)

resimlerini de koysaydın keşke görürdük:)eksik gözüme çarpan yatak odası halısı banyo paspas seti
yatak odası tül perde mutfak halı tül bunları siz mi alıyorsunuz bilmiyorum da

resimlerini de koysaydın keşke görürdük:)eksik gözüme çarpan yatak odası halısı banyo paspas seti
yatak odası tül perde mutfak halı tül bunları siz mi alıyorsunuz bilmiyorum da
çoğu kaldırıldı kutularda fln :) yatak odasını abisi yaptı hediye mobilyacı abisi . halıları tülleri fln onlar aldı ama banyo seti listeme ekledim şimdiii:3:

ya canım bunları ne zamanda aldın ben temmuzda ın sallah evllenıcem ama daha hıc bıseyım yook:( annemle nerden basşlıcaımızı bılemdmedk de:(

canım liste var bu topicte ordan bak istersen.. 3 tane kahvaltılıga gerek yok bence ama sen bilirsin.

ya canım bunları ne zamanda aldın ben temmuzda ın sallah evllenıcem ama daha hıc bıseyım yook:( annemle nerden basşlıcaımızı bılemdmedk de:(

canım sen ilk olrak tencere takımı yemek takımından başla.. hani bilirsin zamanında karacanın takımı vardı ceyiz paketi bende onla baslamıstım.. onemlı olan da onlar.. bunlarla baslayabilirsin.. en büyüklerde aradan cıkar.

http://www.yakalaceyizi.com/
bu sitede cnm hersey var takım olrk.. benım aldıklarımda 1 milyarı gecmıstı tamım halınde bunun ıcınde mutfak aletleride var.. bir bak istersen.. kardeşimin ceyizinide annem burda almayı planlıyor.

Son düzenleme:
yatak örtüsü nasıl anlamaddım uyku seti var pike takımları v ar nevresimler var :)

bu aradaa teşekkkür ederim inş iyi günlerde kullanırım :)
ben bu saydıklarının dışında günlük kullanım için pamuklu bir yatak örtüsü aldım. eksikliklerimi tamamladıktan sonraki duruma görede şık sade özel günler için gelin yatak örtüsü dediklerinden alabilirim.

ben bu saydıklarının dışında günlük kullanım için pamuklu bir yatak örtüsü aldım. eksikliklerimi tamamladıktan sonraki duruma görede şık sade özel günler için gelin yatak örtüsü dediklerinden alabilirim.

anladım canım bnde o gelin yatak örtülerine baktım çokk kabarık süslü falandı onun yerine içinde pikesi nevresim takımı 2 tane aynı desenden havlusu kırlentleri ve yastıkları çarşafı olan kabarık değil bej rengi ve üst tarafları dantel gibi ama oda bej ve hafif simli güzel bişeydi ama o yatak örtülerinden çok daha pahalıydı :18:

Sac kurutma makinesi
elektirik süpürgesi
tost makinesi

misafirler icin yemek takimi alacakmisin peki?
bicogunu tamamlamissin zaten, kolay gelsin :87:

ben de temmuzda evlenmeyi düşünüyorum yetişirse, yani ilkbaharda nişan düşünüyoruz. geçtiğimiz temmuz ayında başladım çeyiz almaya,yani bir yıl önceden, en önemlilerini aldım sayılır. elektrikli küçük ev aletleri ile mutfak ayrıntıları kaldı.aceleye gerek yok aslında, elinde paran olunca 2 ay öncesinden de başlayabilirsin ama bu şekilde yavaş yavaş alınca beğene beğene, içine sine sine alıyosun :8:

Back
X