- 24 Ocak 2015
- 135
- 65
- 98
- Konu Sahibi kareli defter
Merhaba kadınlar kulübüü şu tecrübesizliğimle sizin tecrübelerinizden faydalanmak için bu konuyu açmak istedim 25 yaşındayım mayıs ayında doğuya atamam oldu. Gittiğimde benle aynı yerde asker olarak görev yapan, aynı memleketimlim hatta yakın arkadaşımın arkadaşı biriyle konuşmaya başladık(sadece mesajlaşma) çocuk fırsat doğunca gelmek istedi benim bi işim olunca gelemedi. Sonra izne çıktı yüz yüze gelemedik. İzindeyken doğru dürüst mesaj bile atmadı. Bazen sadece bi günaydın bazı günler hiç yok. 20 gün izin bitince yazdı bende tepki gösterdim bu yaptığına, başka konuştuğu olduğunu da düşündüğümü söylererek (attıığı tweetleri gördüm çünkü) konuşmayı kestik orda. Sonra yine mesaj attı bu sefer çok daha iyi gibiydi. Açıkça konuştuk bu sefer her şeyi, beni takmadığını düşündüm vs dedi ama sana bi şey söylemem lazım deyip şunu söyledi: izne gittiğinde eski sevgilisine mesaj atmış yüz yüze olmadı ama mesaj attım dedi ben ona hatalar yaptım kusura bakma demek için sadece yaptıklarıma karşılık dedi senle aramızda bi şey yoktu o zaman böyle de açık konuşmamıştık falan dedi. Ben çok bozuldum buna ,söyledim de. Sonra dedim ciddi bi çabası olmadıkça ben napayım artık diye bakmaya başladım.( şöylede bir durum var ki çocukla ortaokulda aynı okuldaydık ben onu çok tatlı bulmuştum taa o zamanlar hatta lisede dersanede camdan dışarı bakarken görünmüyor deyip çocuğa dik dik bakarken yakalanmışlığım var yani böyle bi zaafım var diye ona silip de atamadım hemen) Şimdi sürekli mesaj atıyo ne yapıyosa onu haber veriyo 1 Eylül de dönüyorum, döndüğün gibi işim var desen bile geleceğim bu sefer diyo niyetim çok ciddi falan diyo sürekli. Ama ben ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ilişki tecrübesizliğimden dolayı acaba bu gerçekten normal bi şey mi sonuçta aramızda bi şey yoktu sen hemen hayal kurup havaya girip hata etmişsin diyorum bi taraftan da bu tam takılmam gereken bi şey mi(başta o mesleki zorluğu vs her şeyi ama her şeyi göze almıştım şimdi diyorum sana bunu yapan biri için fedakarlık yaptığın her şey değecek mi) neyse diyorum sonra bi yüz yüze gel anlarsın o zaman ama şaştım kaldım Bu arada da başıma şu geldi. Ben göreve başlayacakken benimle aynı meslekten aynı yere atanan biri görmüş ve sürekli komşumuza söylemişler şimdi iyice sıkıştırmışlar bir kere görüşsün diye. Bir tarafım o sana yaptı bir şey yok aramızda diyor bir tarafım sen rahatsız oldun sonuçta onla görüşmeden karar verme diyor.Hayatımı bu anlamda nasıl yönlendirmeliyim hiç bilmiyorum sadece lisede bir sevgilim oldu sonra 2 kişiyle yüz yüze gelmeden mesajla konuşmuş oldum bütün yaşadığım bundan ibaret. Sizlerin tecrübelerinizle bu konuya yorumunuzu çok ama çok merak ediyorum