- 18 Ocak 2015
- 37
- 4
- 1
- 30
- Konu Sahibi mervedikmen7
-
sınıftaki çoğu kişi benden hoşlandığını düşünüyor. daha bugün biri bu çocuk bu kıza niye böle davranıyor diye sormuş. ben kendim yanlış anladığımı düşünmüyorum. sevgilisi olan arkadaşlarım var ve gayet arkadaş şeklinde takılabiliyoruz. ama bu çocukla arkadaş şeklinde olmadı...Sevgilisi olan bir erkekle arkadaşça bile olsa samimiyet bana ters geliyor. Bir de bence siz öyle dediğiniz de size sinirlenmiş çünkü o art niyet düşünmeden sizinle konusmak istemiş siz farkli lanse edincede bozulmuş.
kapıyı yarım açıyor ama... ya tam kapasın ya da tam açsın. asabım bozuluyor bu şekilde.Adama gider yapmissin sonra ne yapmaya calistigini sorguluyorsun.onun ne yaptigini dusunmek yerine sen ne yapmaya calisiyorsun onu bir dusun.
kapıyı yarım açıyor ama... ya tam kapasın ya da tam açsın. asabım bozuluyor bu şekilde.
benim sohpetim iyidir. genelde gülen eğlenceli bir tipim. ben sevgilimden ayrıldıktan sonra boşluğa düşmüştüm konuşucak insan arıyordum. erkek olarak düşünmeyin kız erkek farketmez. sınıftaki arkadaşlarımla diyaloğumu artırdım. bayağı güldürebilen espiri yeteneği olan biriyim. sınıftaki bir çocuk bana sürekli önüme otur sohpet edelim diyor topluca. sınıftaki herkese karşı çok ağırdır.Aslında oda gülen espiri yapan konuşmayı seven bir tip. erkeklerle öyle ama... bu çocuğun sevgilisi var 6-7 yıldır aynı kızla ve tek kızla. bi ara 3 ay ayrılmışlar o sırada çocuk başka bi kızla denemiş heycan duymayınca, eski sevgilisine hissettiklerini hissetmeyince geri dönmüş eski sevgilisine. son zamanlarda ilgisi bana karşı iyice arttı ve sınıftakilerde farketti ben rahatsız oldum. 1-2 hafta içerisinde bu samimiyet oldu kendimi suçlu görüyordum. sonra yine bana önüme otur dedi ve ben senin sevgilin kızmıyor mu dedim yanında arkadaşı etrafta insan vardı. şok oldu felan. arkadışımın dediğine göre ben önüme döndükten sonra çok kötü olmuş ve aşık gibi içli bakmış. ben üzüldüm ve akşam mesaj attım kusura bakma herkesin içinde dememeliydim üzüldüm bayağı dedim oda ''ne tesadüftürki bende çok sinirliyim ama iyi niyetinden dolayı bir şey demedim sevgilime gelince de ayrıldık gibi bi şeydi normal zaman da kıskanırdı neyse sorun yok sonuç olarak iyi akşamlar'' dedi. sonraki konuşmlarda arayı düzelttik. ertesi gün aşırı soğuk davrandım. sonraki günse hocayla alakalı bir soru sordu bana, gene konuşmaya başladık. bugün topluca arkadaşlarla kar oynamaya gittik. hocalarla bir şey görüşmeye gittiğimizde de çağırıyor beni. benim hislerimse şu: çocuktan etkileniyorum yalan değil ama benim eski sevgilim onu çok sevmemi aptalca buluyordu ve bana sevgi konusunda güvensizlik verdi birileri benim gibi beni sevmiyecekmiş gibi hissettirdi ve bu çocuğun ayrılma noktasında da olsa bana ilgili olması güvensizlik veriyor. bu çocuk ne yapmaya çalışıyor? ben ne yapmalıyım? ne düşünmeliyim?
yani diyorsunuz ki. sevmiyordur boşluk dolduruyordur?Aman diyeyim yara bandı olmayın kimsenin yarasına.
yani diyorsunuz ki. sevmiyordur boşluk dolduruyordur?
anladım teşekkür ederim.Anlattıklarınızdan yola çıktım.
Bu kızla daha önce de ayrılmış, başka biriyle gezmiş tozmuş, yok ısınamadım vs diye de ayrılıp kıza geri dönmüş.
Aynı numarayı size de yapmasın. Sonunda üzülmeyin.
sevdiğin kişiyi seçebiliyor musun? kıtlıkla ne alakası var...erkek mi kıtlık acaba sizin oralarda?
çocuğun ne yapmaya çalıştığını bilemem de bence siz ileriye götürmeyi düşünmeyin.
sevdiğin kişiyi seçebiliyor musun? kıtlıkla ne alakası var...
sadece ben öyle düşünmüyorum sınıfta da söyleyen kişiler olmuş arkadaşlarıma... bilmem boşluktayım ve bana alaka gösterdi...Aşık ve içli nasıl bakılıyormuş merak ettim. Belki de sizin anlamsız tepkinize şaşırmış gibi bakmıştır.Bula bula sevgilisi olan birini mi buldunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?