problemli bir ilişkimiz ve bizi yoran meselelerimiz var bir konu daha açmıştım bunla ilgili bugün yine her zaman ki gibi sohbet ediyorduk sordum ona dedim ki babam vermezse beni ugraşırmıs ondan gelen cevap 2.de gelirim olmazsa sen yolna ben yoluma dedi bozuldum insan istiyo ugraşsın hiç bıkmasın vazgeçmesin bende bırakacaksın öyle mi dedim başakası ile evlenir misin dedim zamanla dedi çok bozuldum konuşma buşekil de gidiyo sonra bana sen iyimisin beni sevdigin den emin misin dedim oda bana sen cevap ver istiyo musun benle evlenmek dedi evet dedim ya sen dedim o da evet dedi
sonra babam 2 de de vermez uğraştırır hiç ugraşma yoluna devam et dedim o sinirle bu kez bana dedi gi olmuyo alısamadım sevemedim sana aşık olamadım hoşcakal tarzı bir dünya laf etti arama beni de ablamıda dedi şok oldum bittim resmen son kez konusalım dedim
konustuk sevmiyo aşık olamadın öylemi dedim ne yazdı isem o dedi hıçkırarak ağlayıncada yüzüme kapattı
dayanamadım bize ilişkimize en destek olan ablası dı hep yardım etti aradım böyle böyle dedim dediği sinirden demiştir bi akıl verin bir erkek sinirlenince bunları diye bilir mi aramızda aşkk yok muydu duygu oladan insan konuşur seni seviyorum der mi ne olur düşüüncelerinizi paylaşın bitti mi bizim ilişkimiz ne yapmalıyım kalbim çok kötü iş yerindeyim aglayamıyorum da