ne düşünmeliyim bitti mi

Sevmemiş bu da bahanesi olmuş böyle bir kişi sizinle evlilik düşünemez.Seven insan sevdiğinin canını acıtmaz herhalde. Hiçbir sorununuz da yokmuş... Arada başka sebepler olsa aile yüzünden falan diyeceğim tamam o yüzden istemeyerek söylemiş bunları ama öyle bir sorun yok sanırım

Ya tutki sinirden dedi,tut ki istemeden dedi.. Sana bunları ne hissetceğini aldırmayan diyen bir adamla bir ömürünü nasıl geçirmeyi düşünüyorsun hala ararmı diyorsun..
Kendine yeni bir sayfa saç seni haketmeyen insanlara harcama zamanını...

Ya hey Allah'ımm ne ağlaması zırlaması ya? Bunları çıkarın anacım tepenize!! Bulunmaz hint kumaşları dimi? Dünyada ki son erkek dimi? Ondan başka erkek yok!
Sevmiyorum aşık olamadım demiş gururunu incitmedi mi bu laflar senin??? Bide tutup ablasını arıyosun???
Kovalayan olma! Kaçan ol!

24 ve 28 yaşında bunları konuşuyorsanız bence evlenmeyin. Daha olgun değilsiniz.

Eğer öyle ise siz neden düşünesiniz??

Yani geri donulse bile boyle bi adamla iliski cok cok yorucu olur,siz fazlasiyla yipranirsiniz.Benim esim hep sevgilinin esinin vs.gercek yuzunu ayrilinca anlarsin der.ki cok da dogrudur,baksaniza sizinki hemen camura yatmis...

çıkmaya başlayalı nekadar zaman oldu? bi de nasıl tanıştınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…