ne düşünmeliyim bitti mi

berican9186

Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2014
66
8
13
33
problemli bir ilişkimiz ve bizi yoran meselelerimiz var bir konu daha açmıştım bunla ilgili bugün yine her zaman ki gibi sohbet ediyorduk sordum ona dedim ki babam vermezse beni ugraşırmıs ondan gelen cevap 2.de gelirim olmazsa sen yolna ben yoluma dedi bozuldum insan istiyo ugraşsın hiç bıkmasın vazgeçmesin bende bırakacaksın öyle mi dedim başakası ile evlenir misin dedim zamanla dedi çok bozuldum konuşma buşekil de gidiyo sonra bana sen iyimisin beni sevdigin den emin misin dedim oda bana sen cevap ver istiyo musun benle evlenmek dedi evet dedim ya sen dedim o da evet dedi
sonra babam 2 de de vermez uğraştırır hiç ugraşma yoluna devam et dedim o sinirle bu kez bana dedi gi olmuyo alısamadım sevemedim sana aşık olamadım hoşcakal tarzı bir dünya laf etti arama beni de ablamıda dedi şok oldum bittim resmen son kez konusalım dedim
konustuk sevmiyo aşık olamadın öylemi dedim ne yazdı isem o dedi hıçkırarak ağlayıncada yüzüme kapattı
dayanamadım bize ilişkimize en destek olan ablası dı hep yardım etti aradım böyle böyle dedim dediği sinirden demiştir bi akıl verin bir erkek sinirlenince bunları diye bilir mi aramızda aşkk yok muydu duygu oladan insan konuşur seni seviyorum der mi ne olur düşüüncelerinizi paylaşın bitti mi bizim ilişkimiz ne yapmalıyım kalbim çok kötü iş yerindeyim aglayamıyorum da

Üff ne saçma. Bitsin o zaman diyosun sonra da arayıp resmen yalvarıyorsun. Hatta üstüne ablasını arıyorsun. Aslında bi yandan da iyi olmuş. Gerçek yüzünü görmüşsün

erkekler kadınlar gibi her sevgili oldukları insanları sevemiyorlar bence
ama sevdiler mi de tam seviyorlar
ve bence hiç bir seven erkek
sevdiği kadına
bu cümleleri söylemez
baban bahane olmuş gibi geldi bana
hiç arama, üsteleme

bırak istiyorsa, seviyorsa o arasın

Neye sinirlenmiş ki sinirden diyecek? Durduk yere tartışma çıkmış. Baban niye vermiyor onu da anlamadım. Bu arada insan sevmeden de seni seviyorum diyebilir. Yalan diye bir şey var.

haklısınız bitmiş kabullene miyo insan kalbbim çok acıyo bunu hakedecek ne yaptım kimin ahını aldımbilmiyorum

İşi biraz oluruna bırak...zaman ver. Olmuyorsa vardır bir hayr. Zorlama, peşinden koşan sen olma.

İnan olmazı zorla olur edenler pek de mutlu olmuyor genelde.

İkinizde dengesizsiniz. Hem soru soruyorsun hem aldığın cevaptan tatmin olmadığın için uğraşma diyorsun, ne cevap vermesini bekliyordun ki? Üzerine gitme, arama ve mesaj atma sinirleri yatışınca bir şekilde ulaşır sana.

Biraz gurur lütfen..... Şu erkekleri yüceltip durmayın. Hem sinirden söylemiş olsa ne olacakki sineye çekip devam mı edeceksiniz?

kaç yaşındasın arkadaşım hala babam vermezse vazgeçer misin uğraş çaba göster kafası var mı sen niye çaba göstermiyorsun madem sende istiyorsun babanı ikna et hem baban neden vermicek ki adam demek ki sıkılmış grçek yüzünü göstermiş sende babanın bi seferde isteyince vereceği bi adamla beraber olursun

Bence seninkine "sarhoşlarda olan" türden cesaret gelmiş o anda. Sinir minir kılıf uydurmaya gerek yok, içinde varmış da patır patır dökülmüş gibi bi hali var sen biraz nazlanınca.
Sttiret, ablasını falan da arama.

Erkek arkadasınızın yaşını bilmiyorum ama bence böyle davranan biri zaten evlenecek olgunlukta degil.

evet sodum dedim ki ona sen kendinibenim yerime koy erkek arkadaşın sana 2 denerim olmuyosa olmuyo dese sevdiğini düşünürmüsün dedim verdiği cevap düşünmem oldu ne yapmaya çalısıyo kelime oyunu yapıyo sürekli artık kafam basmıyo

bence, bu tamda sevip sevmedigini tam bilmeyen erkek davranisi oolmus. Yani, mesela sizden daha guzel, veya baska yonlerden daha iyi birini bulsa hemen vazgecebilirmis gibi. Yani oylesine seven birisiymis gibi.

Genelde sinirlenince dogrular soylenir cogu zaman
bunu hiç beklememiştim ççok ağırıma gitti sevemedim aşık olamadım sana karşı birşey hisetmiyoum demesi
bundan önceki tartışmamızda da erkek kardeşime msj attı ablanla ilgiim alakam kalmadı sevgim saygım yok diye sonra işte onu sen durul diye dedim sakinleşmiyodun falan dedi hata yapıyon dedi konu kapatmıstık
artık geri dönüşümüz yok demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…