Ne düşüneceğimi şaşırdım lütfen yardımmmmmmm

anladım cnm hadi bakalım hayırlısı bend eöuyle çok belirti olmadığından pek birşey diyorum canım ya bende tek belirti karpuz yemem birde ateş basmaları olmuştu delikafadulden
darısı başına canım tez zamanda hayırlısıyla meleklerimizi alalım kucağımıza sağlıkla hayırlısıyla

bence adetine 4-5 gün kala kanda b-hcg e baktır... ama bu kadar da panik olma bence.. bu konuda sakinlik ve sabır çok önemli.. heyecanını anlıyorum.. bizde 2 yıl neler çektik neler.. ama inan sakin olunca herşey şıp diye oluverio.. ben ki çocuklara deli olurum.. 2 yıl üzüntüden napcamı şaşırdım.. son 3 ay öle relax oldum ki.. inancıma sarıldım ve beni sakinleştirdi..öyle ki hamile olduğumu öğrendiğimde çevremde en sakin sanki hiçbişey yokmuş gibi olan bendim.. herkes hayret ettii.. Allah insanın içine öle bi ferahlık verio ki anlatamam.. tek düşündüğüm ve heyecanlandığım şey bir an evvel secdeye kapanıp şükrederek ağlamak oldu.. çok şükür rabbime.. Allahım isteyen, arzu eden hiç kimsenin düşmanımın bile kucağını boş bırakmasın..

amin canım duaların için sakin olmaya çalışıcam bakalım hayırlısı artık

slm canim naptin test yaptin mii? ben de 8 haftalik hamileyim,belirtilerim,kasigimda batma vardi,karnim cok acikiyodu,gögüslerimde hafif agri vardi,burnum kasiniyodu,haa bide belim cok agriyodu,fazla ayakta kalirsam eger! calisiyorum normalde ama su an raporluyum,hamile oldugumu ögrendigimde is yerinde kahverengi 1,2damla leke gelmisti,sonra doktorum dinlenmemi tavsiye etti 2haftadir evdeyim ve leke falan gelmedi,baslarda bende hic leke gelmedi,ama sari akinti cok oldu! test yapinca haber ver bende merak ettim cok!

benim çok şiddetli adet sancısına benzer ağrılarım oldu öyleki gece uykularımdan kaldırdı bikaç aydır adet düzensizliği yaşadığım için ihtimal vermedim ve bikaç kez yemek arasında yediim şeyi çıkartıp attığımı hatırlıyorum ve sürpriz oldu bebeğim

canım saol test yapmadım yarın adet tarihim artık beklemişken yarını bekleyimde adet gelirse hayal kırıklığı olmasın diye aynı belirtiler canım ya bende de yataktan kalkıyorum ya belim ağrıyo karnımın ağrısı ara ara geliyo adet ağrısı gibi yani göğüslerimde çok belirgin bir ağrı falan yok karnım çok şiş ve sert yani kahverengi akıntı en son cumartesi sabah geldi 1-2 damla şeklinde akıntım da fazla yok benim ay inşallah bende hamileyimdir ya burnum ne bilim kaşınıyodur herhalde hiç dikkat etmedim bi de ayaklarım çok üşüyo benim hani havalar sıcak terliyorum ama ayaklarım buz gibi oluyo belirtiler bu mide bulantısı yok ama allah kucağına almayı nasip etsin bebeğini darısı başıma inşallah bilmiyorumkismile

canım benimde karnım ağrıyo ya bazen yumurtalıklar da ağrıyo korkuyorum yatıp uzanıyorum o zaman adet düzensiliğim hiç yok benim midem bulanmıyor ama sanki biraz midem kalkıyor gibi allah kucağına almayı naspi etsin bende inşallah hamileyimdir ya yarından sonra adet gelmezse test yapcam zaten

inş. rabbim yollamıştır meleğini ve hamilesindir
ben böyle şeyler yaşamadım hiç sadece gögüslerim ağrıyodu okadar böyle sancı gibi olurdu..
adetim 1 gün geçince yapmıştım test silik çıkmıştı
sendende hayırlı haberler alırz inş.

kızlar iyi dilekleriniz için saolun iş yerindeyim ama çok uykum geldiii test yaptığımda haber vericem sizlere dua edin nolur sizlerin hamilelikleri de hayırlı olsun allah kucaklarınıza almayı nasip etsin sempatiksalakcinni

benimkisi düşük tehlikesinden olmuştu oğluşuma hamileyken... ben de bu ay ümitliyim yarın doktora gideceğim sen bana dua et

geçmiş olsun canım inşallah sende hamile kalmışsındır bu ay allah ikimize de anne olmak isteyen herkese hayırlı sağlıklı bebekler doğurmayı ve kucağımıza almayı nasip etsin inşallah AMİNN

seninle hemen hemen aynı belirtileri yaşıyorum, ama benim daha var 20si sanıyordum 24 üydü galiba. beklemek zorundayım.
umarım iyi haberler alırız ikimiz de:)

üzgünüm... Test yapmama gerek kalmadı malesef gece çok kötü karnım ağrıdı uyuyamadım şimdi de kahverengi renkte bir kanama geliyor az ama geliyor belim ve karnımda hala çok ağrıyor bir de böyle kan pıhtısı gibi bişeyler geliyor peçeteye kist falan herhalde ya daha önce kistim olmamıştı hiç bilmiyorum neyse arkadaşlar bilgilendireyim dedim bunu yaşayan var mı bilmiyorum... Umutlarım öbür aya kaldı artık.... Allah bana ve isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahh:)

canım doktora git bir görün bence, bir sorun varsa hemen başından çözsünler.

saol canım öyle herşeyin hayırlısı hepimiz için:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…