merhaba canım.. evet aynı belirtiler bende de vardı ve adetime 4 gün kala kan testi yaptırarak sonucu erken öğrendim. kanda betahcg oranına baktırırsan cıkacaktır sonuc...
canım idrar testinde büyük olasılık çıkmaz boşuna üzülürsün bence beklemene gerek yok hemen kan testi yaptır için içini yiyeceğine.. bende öyle kanama falan olmadığı için öyle bi tecrübem yok ama bende göğüs değilde göğüs ucu acısı çok olmuştu değdikçe canım yanıyordu başkada öyle dikkat çekecek pek belirtim olmamıştı
bende de başta lekelenme daha sonra kanamam olmuştu, karın ağrısı vardı... hatta hamile olmadığı düşünmüştüm.. inşaallah hamilesindir...
canım bende bunalrın hiç biri olmadı sadece çok fazla ates bası zaten oradan analdı ve 5. gun adet gecikmem de silik çizgi çıktı en iyi öğrenme yöntemi kanda bhcg baktırman inş hamişsindir ama kadıbn hisssediyor hamiş oldugunu
bu sefer çok umutlandım biliyor musun ama hayal kırıklığı yaşamamak için adeti beklicem ya nolur nolmaz adet olursam teste gerek yok başka şeymiş derim ama adet olmazsam offf o zaman kimbilir neler hissederim tebrik ediyorum seni de hayırlısı ile bebeğini kucağına alırsın inşallah benim için de bi dua edermisn allahım şu kulunda hamile kalmış olsun diye :sm_cool:
merhabalar, bende adetim gelmeden doktora gittim farklı bir nedenden dolayı, idrar testinde hamile olduğum çıktı adetini beklemeden de testi yaptırabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?