Ne düşüneceğimi şaşırdım lütfen yardımmmmmmm

ruzgar17

Rabbi yessir vela tuassir Rabbi temmim bil hayr
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2010
816
826
408
MERHABA ARKADAŞLAR BEN HAMİLELİĞİNİ YENİ ÖĞRENMİŞ ARKADAŞLARDAN YARDIM İSTİYORUM BANA NOLUYOR Bİ YARDIM LÜTFEN SAT 19 TEMMUZ DU YUMURTLAMA GÜNLERİNDE BOLCA ÇALIŞTIKkaydirigubbakcemile SONRA ÇAMAŞIRIMA KAHVERENGİ BİR DAMLA LEKE GELMİŞ BAKTIMYERLEŞME KANAMALARI BİRLEŞMENİN 6. GÜNÜ OLURMUŞÖYLE YAZIYO DÜN DE GENE SABAH LAVABOYA GİTTİĞİMDE ÇAMAŞIRIMA 3-4 DAMLA KAHVERENGİ LEKENİN GELDİĞİNİ GÖRDÜM ALLAM ERKENDEN ADET OLUYORUM DEDİM PED KOYDUM AMA BAŞKACA BİR ŞEY YOK ADETİM 17 AĞUSTOSTA AMA BEN BU ARADA KASIK AĞRISI BEL AĞRISI HİSSEDİYORUM, GÖĞÜSLERİM DE AĞRIYO İDRARIMA BAKTIM SARI RENK (BUNLARI HEP YAZAN KİŞİLERDEN OKUYUP DA DİKKAT ETTİM) BİR DE BÖYLE SANKİ SOL TARAFI MDA BİR SICAKLIK VAR BACAĞIM UYUŞUYO BİRDEN ATEŞ BASIYOOOOO BAZI BELİRTİLERİ DAHA ÖNCE DE HİSSETMİŞTİM AMA BU LEKELENME FİLAN İLK DEFA OLUYO BU ARADA BEN DE TARÇIN BAL ÇÖREKOTU KULLANMIŞTIM ADETİN 3. GÜNÜ 10 GÜN KADAR DAHA ADETİME 5 GÜN FALAN VAR O YÜZDEN İDRAR TESTİ YAPTIRMAK İSTEMİYORUM YİNE HAYAL KIRIKLIĞI OLMASIN DİYE SADECE BUNLARI YAŞAMIŞ ARKADAŞLARDAN FİKİR BEKLİYORUM ÇOOOK TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDEN DUA EDİN NOLUR BEN DE HAMİLE KALMIŞ OLAYIM İNŞŞŞŞŞzemuszemus

yardım istemekle büyük hata yapmışım anladım, okuyan çok hiç yorum yok..................

merhaba canım.. evet aynı belirtiler bende de vardı ve adetime 4 gün kala kan testi yaptırarak sonucu erken öğrendim. kanda betahcg oranına baktırırsan cıkacaktır sonuc...

canım idrar testinde büyük olasılık çıkmaz boşuna üzülürsün bence beklemene gerek yok hemen kan testi yaptır için içini yiyeceğine.. bende öyle kanama falan olmadığı için öyle bi tecrübem yok ama bende göğüs değilde göğüs ucu acısı çok olmuştu değdikçe canım yanıyordu başkada öyle dikkat çekecek pek belirtim olmamıştı

bende de başta lekelenme daha sonra kanamam olmuştu, karın ağrısı vardı... hatta hamile olmadığı düşünmüştüm.. inşaallah hamilesindir...

canım bende bunalrın hiç biri olmadı sadece çok fazla ates bası zaten oradan analdı ve 5. gun adet gecikmem de silik çizgi çıktı en iyi öğrenme yöntemi kanda bhcg baktırman inş hamişsindir ama kadıbn hisssediyor hamiş oldugunu

merhaba canım.. evet aynı belirtiler bende de vardı ve adetime 4 gün kala kan testi yaptırarak sonucu erken öğrendim. kanda betahcg oranına baktırırsan cıkacaktır sonuc...

canım teşekkürler cevabın için adet günüm 17-18 ağustos o zamana kadar yaptırmıycam ya ne bilim çok hayal kırıklığı yaşadım bu sefer de olursa gerçekten üzülürüm karnım çok şiş ve sert ne bilim ben kendimimi dinliyorum dedim ama bugün de sarı renkte akıntı başladı inşallah ben de hamileyimdir ya dua ediyorum bana dua edin nolur

cevabın için saol canım ya adetim gecikirse idrar testi yapıcam orda çıkarsa artık kan testi yaptırırım korkuyorum ya başka bir şeyse diye ne bilim karnım çok şiddetli ağrıyo ya inşallah allalhım bu mübarek günde duamı kabul eder de hamileyimdir hayırlısı ile bana dua eet olur mu canım saolkaydirigubbakcemile5

bende de başta lekelenme daha sonra kanamam olmuştu, karın ağrısı vardı... hatta hamile olmadığı düşünmüştüm.. inşaallah hamilesindir...

değer verip yorum yazdığın için saol canım ya sende kanama niye oldu ki adet kanaması mı anlamadım şimdi peki sık acıkıyormuydun ya karnım kazınıyo resmen benim ya sende duanı eksik etme nolur benden inşallah ben de senin gibi bebek beklerim ya kaydirigubbakcemile3

bu sefer çok umutlandım biliyor musun ama hayal kırıklığı yaşamamak için adeti beklicem ya nolur nolmaz adet olursam teste gerek yok başka şeymiş derim ama adet olmazsam offf o zaman kimbilir neler hissederim tebrik ediyorum seni de hayırlısı ile bebeğini kucağına alırsın inşallah benim için de bi dua edermisn allahım şu kulunda hamile kalmış olsun diye :sm_cool:

hepinize tekrar çok teşekkürler inşallah dedikleriniz de doğrudur umarım ben de hamileyimdir sizler gibi allah yavrunuzu hayırlısı ile sağlıklı şekilde kucağınıza almayı nasip etsin rahat bir hamilelik geçirin inşallah umarım bu mübarek günde allahım dualarımı kabul eder de ben de o müjdeli haberi alırım sevgiler....

canım ettim duamı senin için tez amanda allah bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah canım bende hiç beklemedşğim anda asahip oldum hemö pko hastasıyım hem 3 yıldır dogum konmtrol hapı kullanıyordum ama 2. ayda bbek geldi şükürler olsun allahım kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

funmakcım canım duan için saol ağzına yüreğine sağlık allah dualarını kabul etsin inşallah bugün gene 3-4 damla kahverengi akıntım olmuş şimdi gördüm çok korkuyorum kist falan mı acaba kistin belirtileri neler onu da bilmiyorum hiç of ya umarım kist değildir bu çünkü bu sefer o kadar umutlandım ki ....

inş. derya evren saol dileğin için
funmak ben özelden mesaj gönderemiyorum da adetim 17-18 ağustosta olacak daha günüm var yani o yüzden şimdiden test yapmıyorum günümü bekliyorum canım

canım çok zamanın kalmamıs kan testi kesin sonucu önceden belli eder bence kan testi yaptır rahatla... bu kadar merak ettiğine değmez bence...

merhabalar, bende adetim gelmeden doktora gittim farklı bir nedenden dolayı, idrar testinde hamile olduğum çıktı adetini beklemeden de testi yaptırabilirsin

merhabalar, bende adetim gelmeden doktora gittim farklı bir nedenden dolayı, idrar testinde hamile olduğum çıktı adetini beklemeden de testi yaptırabilirsin

merhaba canım senin de belirtilerin var mıydı peki karın ağrısı bel ağrısı bazen kahverengi lekelenme gibi? günümü bekliyorum bakalım inşallah kısmetse bebek bekliyorumdur

benim öyle belirtilerim çok olmadı ama burnum çok kaşındı tek belirit buydu benim son adet tarihim 12 temmuz idi ben 10 ağustosta hamile olduğumu öğrendim ama şimdilerde bel ağrım var biraz. inşallah sende hamilesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…