Ne düşüneceğimi bilemiyorum

Lida_33

Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2013
150
1
16
35
İçel Mersin
Arkadaşlar kafam çok karışık nasıl düşüneceğimi bile bilmiyorum. Kırgın mıyım yoksa kızgın mı ? 2 yıldır tanıdığım kişiyle 6 aydır sözlüyüz ailelerde biliyor yani.
Şimdi nasıl anlatacağım bilemiyorum. Haliyle sabah akşam konuşan çiftlerde çoğunlukla erkekler kızın regl olduğu zamanı bilir. İşte mastürbasyon konularını da. Yani o ben duşa gireceğim dediğinde anlardım pek muhabbeti geçmezdi.
Asıl sorunum şu. Bir gece biz tartıştık. Telefonda konuşuyorduk. Birbirimize kırgın olarak telefonları kapattık. Ben üzgünüm tabi konu öyle mühim bi şey değil. Ertesi gün sabah uyandım günaydın msjı atmış. Ardından canım duştan çıktım yeni gibi bi msj. Ben de dediğim gibi konu mühim değil ya barıştık konuşuyoruz felan her şey normal. Telefondayız ben merak ettim işte sabah duşa girmişsin dedim yani o şeyi kastederek ama içimden de diyorum yani biz üzgünken yapmış olamaz felan diye terlemiştir diye geçiyor aklımdan. Neyse biz barıştık ya hani o da rahatlıkla evet canım ya sabah şey oldu ondan duşa girdim demez mi. Yani biz tartışmalıyken aklına böyle bi şey gelip mast. yapmış. Kızlar beni bunaltan bu sevgisinin azlığını göstermez mi. Yanlış mı düşünüyorum. İnsan sevdiğinin gönlünü etmeden su bile içmez. Bu kadar değersiz miyim ben :2: düşüncelerinize ihtiyacım var ?

Arkadaşlar kafam çok karışık nasıl düşüneceğimi bile bilmiyorum. Kırgın mıyım yoksa kızgın mı ? 2 yıldır tanıdığım kişiyle 6 aydır sözlüyüz ailelerde biliyor yani.
Şimdi nasıl anlatacağım bilemiyorum. Haliyle sabah akşam konuşan çiftlerde çoğunlukla erkekler kızın regl olduğu zamanı bilir. İşte mastürbasyon konularını da. Yani o ben duşa gireceğim dediğinde anlardım pek muhabbeti geçmezdi.
Asıl sorunum şu. Bir gece biz tartıştık. Telefonda konuşuyorduk. Birbirimize kırgın olarak telefonları kapattık. Ben üzgünüm tabi konu öyle mühim bi şey değil. Ertesi gün sabah uyandım günaydın msjı atmış. Ardından canım duştan çıktım yeni gibi bi msj. Ben de dediğim gibi konu mühim değil ya barıştık konuşuyoruz felan her şey normal. Telefondayız ben merak ettim işte sabah duşa girmişsin dedim yani o şeyi kastederek ama içimden de diyorum yani biz üzgünken yapmış olamaz felan diye terlemiştir diye geçiyor aklımdan. Neyse biz barıştık ya hani o da rahatlıkla evet canım ya sabah şey oldu ondan duşa girdim demez mi. Yani biz tartışmalıyken aklına böyle bi şey gelip mast. yapmış. Kızlar beni bunaltan bu sevgisinin azlığını göstermez mi. Yanlış mı düşünüyorum. İnsan sevdiğinin gönlünü etmeden su bile içmez. Bu kadar değersiz miyim ben :2: düşüncelerinize ihtiyacım var ?

ne alakası var cnm rüya denen bişey var öyle bi durum olmuştur

boylede bı saçmalık duymadım kalbını kırmak ıstemem ama okudugum vakte yazık.sende hormon vs. yok herlde

boylede bı saçmalık duymadım kalbını kırmak ıstemem ama okudugum vakte yazık.sende hormon vs. yok herlde

Hormonla ne alakası var ya bana saçma geliyor onun o şeyi yaptığı vakitte belki ben onun için ağlıyrdum. o demekki tartışmamıza benim kadar üzülmeyip öyle şeyler düşünebiliyor

tarışma konunuz zaten önemsizmiş daha ne
adam ihtiyaçlarını giderirkende izin alamaz dimi
birden aklına düştü
yada rüyasında bişiler oldu
bunun degerle ne alakası varki

yani... ne desem

bakkala gittim geldim diye haber vereni duydum da bunu haber vereni duymamıştım. çok ilginç cidden :31:

biz de sevgilimle çok açığızdır birbirmize o benim adet günlerimi bilir...ağrım olduğunda moral verir neşelendirir beni... bi çok şeyi de konuşuruz gerek sağlık gerek cinsellik konusunda fakat hiç bana ne zaman mastürbasyon yaptığını ya da yapacağını söylemez söylemedi kendine yedirip nasıl söyler bunu bir erkek... sevgilim ister gece ister sabah duşa girsin hiç te sormak aklıma bile gelmedi neden duşa girdin diye 3 yıldır çıkıyoruz :)) terlemiştir girmiştir canı istemiştir girmiştir... ilgincime gitti valla aranızdaki muhabbet canım... senin yakındığın konuya gelince, erkekler biz kızlar kadar duygusal düşünmezler... sen acından kederinden 3 gün yemeden içmeden kesilirsin kavga etmenizden dolayı ama o normal yaşamına devam edebilir içi üzgün olsa bile....

Hormonla ne alakası var ya bana saçma geliyor onun o şeyi yaptığı vakitte belki ben onun için ağlıyrdum. o demekki tartışmamıza benim kadar üzülmeyip öyle şeyler düşünebiliyor

şakacı hormonlarla alakası yok cnm evet gökten ınen bışey bu normalde olmazdı aslında ama hayret senın sevglnde nıye olmuşkı

Onu yaptım diye haber vermedi ya yanlış anlatttım :26: mesela msjı geç yazmaktansa duşa giriyorum çıkınca yazarım felan. bende merak edip sordum. elbet ihtiyaç bu ama bizim tartışmalı olduğumuzda onda azıcık dert olmuyor mu ya ben üzülünce aklım çıkıyor adam zevkten dört köşe :50:

Canım senin boş vaktin çok galiba..Düşünecek başka şey bulamamışsın..

Adam terler duşa girer, saçı çok yağlanır duşa girer, çok titizdir girer, başka şey için girer de girer..Kabahat mi bu şimdi?

Sana ne Allah aşkına..??

Şu erkekleri bu kadar tapulu malınız olarak görmeyin ya..

Bazen acıyorum gerçekten bazı erkeklere..

senin hormonların onun ki ile aynı değil ki?

kendinle bunu kıyaslaman çocukça değil mi?

ve lütfen 'sen o işi yaptın mı?' diye sorma bir erkeğe cidden güzel bir şey değil o onun özeli bırak öyle kalsın.

Ya kızlar elbet çok olağan bir şey bu ama ben üzüntüden ağlarken içim çıkıyor o nasıl böyle şeyleri düşünecek kadar iyi olabilir. :2:

erkekler kadınlar gibi değildir..

Evlenince anlarsın..
Bazen sen 2 gözün 2 çeşme ağlarsın tartışmadan sonra, seks aklına bile gelmez ama o barışma adımı olarak seksi önerebilir mesela sana..olabilir..

Anladın????

Rahat bırak adamı..

Ya kızlar elbet çok olağan bir şey bu ama ben üzüntüden ağlarken içim çıkıyor o nasıl böyle şeyleri düşünecek kadar iyi olabilir. :2:

Yapmayın ALLAH aşkına burda açık açık yazdıracaksın illaki..
Uykuda rüyada olmuştur,gusül için girmiştir banyoya gerisini de bilemem artık..
Bu kadar kurcalamayın..:45:

erkekler kadınlar gibi değildir..

Evlenince anlarsın..
Bazen sen 2 gözün 2 çeşme ağlarsın tartışmadan sonra, seks aklına bile gelmez ama o barışma adımı olarak seksi önerebilir mesela sana..olabilir..

Anladın????

Rahat bırak adamı..

Anladım :26: ben abartmışım Allahtan ona böyle bi şey demedim. Ne bileyim ben o da üzgündür tartıştık diye düşünürken onun zevkine böyle düşken olması beni çok şaşırttı

Yapmayın ALLAH aşkına burda açık açık yazdıracaksın illaki..
Uykuda rüyada olmuştur,gusül için girmiştir banyoya gerisini de bilemem artık..
Bu kadar kurcalamayın..:45:

Ama yaptım dedi. beni zaten delirten bu üzgünken insan nasıl böyle şey düşünür. ben kavgalıyız diye gözüme uyku girmiyor beyimizin keyfi yerinde :50: bu nasıl bi sevgi

Ama yaptım dedi. beni zaten delirten bu üzgünken insan nasıl böyle şey düşünür. ben kavgalıyız diye gözüme uyku girmiyor beyimizin keyfi yerinde :50: bu nasıl bi sevgi

Belki yapması gerekiyordu..
Kasıkları ağrıyordu olamaz mı ?
Erkeklerin belli bir sürede spermlerin dışarı atılması gerekiyor,yoksa kasık ağrısına neden oluyor..
Neyse çok utandım..:17:
Yeterince açıkça yazdım zaten takmayın bu kadar..:36:

Back
X