- 5 Şubat 2016
- 15
- 0
-
- Konu Sahibi kararsiz prenses
bu şekilde hayat geçmez.eşiniz adam olmadıktan sonra etrafındaki kadınları tek tek uzaklaştırarak yola getiremeyecğinize göre eşinizi,evlilik danışmanına gitmeniz en mantıklısı,güveninizi kaybetmişsiniz.eşiniz de masum değil ama siz boşanmayı düşünmüyorsunuz,hocadan falan değil tabi uzmandan yardım alın.
Hayatimdaki insanlara 2 sans vermenin herzaman dogru oldugunu dusunurum. O yuzden 2 bi sans verdim. Ewet beni aldatti, ama beni degil kendisini aldatti. Bi sans daha cikartdi karisisina eger o sansi da degerlendirip farkli diyaloglara girerlerse... artik beklemenin bi anlami olmaz olamaz...
Bazı adamlardan koca olmuyo maalesef. İşin kötü tarafıda bunların totolarını kaldıran kadınlar..yahu adam ADAM olsa,karısı varken elalemin karısına kızına göz koymaz bikere...ne bekliyolarsa
Özür de dileseydin madem aldatıldığın için..Hem aldatılıyorsun,hem cezayı sen alıyorsun.Umursamaması gereken,ceza vermesi gereken kişi sen olmalıydın.Sen gözünle görsen de tepki göstereceğini sanmıyorum.Suçu karşı tarafa atmaya çalışıyorsun gibime geldi.Gerçekten öyle mi düşünüyorsun,öyle düşünmek mi istiyorsun?Ewet ewlilik danismani iyi fikir aslinda. Esim kendine guvenmedigim icin bana ceza veriyor bi kac gundur. Beni umursamiyor, bu durum daha cok morelimi bozuyor. Tsk ederim danisman fikri icin
Demek cezalandırılıyorsunuz he?Ewet ewlilik danismani iyi fikir aslinda. Esim kendine guvenmedigim icin bana ceza veriyor bi kac gundur. Beni umursamiyor, bu durum daha cok morelimi bozuyor. Tsk ederim danisman fikri icin
Arkdaş iş yerinde sürekli eşim ne yapıyor, acaba yan dükkan komşusuyla beni aldatıyor mu diye düşünüyormuş ya. O yüzden bende gariplik var diye düşünmüş ve hocaya gitmiş......karşıma çıkar diye dua ediyorsun da karşına çıktığı zaman bir şey yapmamışsın ki..
şu hocanın musallat olmuş dediklerini niye yazdınız anlamadım.. olayla ne ilgisi var..
Demek cezalandırılıyorsunuz he?
Pazartesi sendromu mu yoksa şaka mı bilemedim.
Niye inatla boşanmıyorsunuz çok merak ettim.
Maddi durumunuz yoksa anlayabilirim inanın...