Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlar yasim buyudu yaslaniyorum galiba ama hayatimda hala biri yok. Bu yastan sonra olucak mi bilmiyorum aslinda hoslandigim biri vardi onu da goremiyorum ama aklimda hala. baska da kimseyi begenemiyorum. Sizce olur mu biri?
Kizlar yasim buyudu yaslaniyorum galiba ama hayatimda hala biri yok. Bu yastan sonra olucak mi bilmiyorum aslinda hoslandigim biri vardi onu da goremiyorum ama aklimda hala. baska da kimseyi begenemiyorum. Sizce olur mu biri?
Niye tüm site yaşlandım sorularıyla doldu bi an kendimi victoria secret meleği gibi hissetmeye başladım ayol merak etme olur, her şey nasip kısmet işi.
hoşlandığınız kişiye hoşlandığınızı çıtlatsanız ufaktan sinyallerle, neden olmasın ki eğer ulaşılmaz/platonik bir evrende bulunmuyorsa bu hoşlantı, hoşlandığınız birinin olması çok çok hoş bence. umarım güzel şeyler başlar, gelişir sizin için.