Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye tüm site yaşlandım sorularıyla doldu bi anKizlar yasim buyudu yaslaniyorum galiba ama hayatimda hala biri yok. Bu yastan sonra olucak mi bilmiyorum aslinda hoslandigim biri vardi onu da goremiyorum ama aklimda hala. baska da kimseyi begenemiyorum. Sizce olur mu biri?
Yaş kaçKizlar yasim buyudu yaslaniyorum galiba ama hayatimda hala biri yok. Bu yastan sonra olucak mi bilmiyorum aslinda hoslandigim biri vardi onu da goremiyorum ama aklimda hala. baska da kimseyi begenemiyorum. Sizce olur mu biri?
Bende 27 yaş yalnızlıktan muzdaribim
Olalım nolcak neden bunu ezerek söylüyorsunuz sizin üstünlüğünüz neGeçen gün sizin yorumlarınızı görürken aklıma rainy gelmişti. Bence siz ikiniz bff olmalısınız![]()
Olalım nolcak neden bunu ezerek söylüyorsunuz sizin üstünlüğünüz ne
Her hafta farklı birinden hoşlanıyorsun zaten bu yeni bir bilgi değil.Kizlar yasim buyudu yaslaniyorum galiba ama hayatimda hala biri yok. Bu yastan sonra olucak mi bilmiyorum aslinda hoslandigim biri vardi onu da goremiyorum ama aklimda hala. baska da kimseyi begenemiyorum. Sizce olur mu biri?
Koca yürekli Rainyy'mizi tanımayan bir üyehoşlandığınız kişiye hoşlandığınızı çıtlatsanız ufaktan sinyallerle, neden olmasın ki eğer ulaşılmaz/platonik bir evrende bulunmuyorsa bu hoşlantı, hoşlandığınız birinin olması çok çok hoş bence. umarım güzel şeyler başlar, gelişir sizin için.
Kizlar yasim buyudu yaslaniyorum galiba ama hayatimda hala biri yok. Bu yastan sonra olucak mi bilmiyorum aslinda hoslandigim biri vardi onu da goremiyorum ama aklimda hala. baska da kimseyi begenemiyorum. Sizce olur mu biri?
Koca yürekli Rainyy'mizi tanımayan bir üye![]()
Sizlik bir durum yok. Rainy ayda bir birini bulamadım diye konu açar ondan dedi arkadaş.ne olmuş ki oldum şu an :) kendimi komik düşürdüysem ben de güleyim boşa gitmesin (emojileri de bulamadım gülebilmek isterdim)
Yok gunces kimse yok ve suan platonik takiliyorumAh rainycigim hala mi yok![]()
Evet malesefEvde kaldın rainy, sen yalnızlığını sevmeye çalış
Dikkatimi çekti de sizin bütün paylaşımlarınız platonik aşk,erkekler, hoşantılar ve yalnizlik üzerine..Allah başka dert vermesin de hep bunları düşünerek zaten olumsuzluk çekiyorsunuz gibi .Yok gunces kimse yok ve suan platonik takiliyorum