• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ne diyeceğimi bilemedim 😔

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben ovuluyasyon kullandığım ay hamile kaldım sadece çizgi gördüğüm ve silikleştiği günü değerlendirdim.
2 günde bir yapın diyolar bence sperm kalitesi düşüyor öyle, biz hiç birlikte olmadık çiZgi çıktığı gin ve silikleştii gün beraber olduk. Birde sabah uyandığında sperler daha kaliteli olur dediler bana sanahları uyandığımız gibi oldu
Çatladığı günler havuç yedim bol bol, eşimede bitter çikolata eritip muz yedirdim 😀 belki bunlarında etkisi olmuştur😂🤷🏼‍♀️
Ay olabilir canım bende deniyim o zaman bu ay geçti ama dün yumurtlama günümdü bakalım hayırlısı olur inşallah. Bu ay da negatifse ovülasyon testlerini alırım önümüzdeki ay da öyle denerim bi zarar gelmez elimizden gekeni yapalım da takdir Allah'ın 👏🤲

Ay olabilir canım bende deniyim o zaman bu ay geçti ama dün yumurtlama günümdü bakalım hayırlısı olur inşallah. Bu ay da negatifse ovülasyon testlerini alırım önümüzdeki ay da öyle denerim bi zarar gelmez elimizden gekeni yapalım da takdir Allah'ın 👏🤲
Aynen kesinlikleee orası öyle allhın taktir, ama bi sorun yoksa merak etme yakında seni bulur bebişin 🥰🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Canım sperm kalitesini arttırmak için çakşır kökü suyu çok çok etkili. Aktarlarda var 1 litrelik cam şişelerde ben geçen sene aldığımda 25₺ falandı fiyatı. Sen bi araştır aktarla da konuş kafana yatarsa dene derim etkisini gören çok kişi var. Benim eşimde kullandı 10 günde değerleri fırladı 😅
Nasıl kullanılması gerekiyor peki

A
Çok fazla kafaya takmadakdan kesinlikle olabilir. Benim arkadaşımda 1 sene çok fazla taktı hastanelere fln gitti sorun görülmeli hiç birşekilde, ama çok üstüne gitti , dedik artık hastneye gitme kafanda bitiyo herşey dinlemedi bizi baya ağlama krizlerine fln girdi.
Yumurta çatlatma yaptırdı ondada olmadı. Asla birdaha çocuğum olamıcak diye düşünüyodu..
doktor 1-2 ay ara ver 3. Ayda tüp bebeğe başlayalım demiş . İnan o kafasına hiö düşünmediği artık kafasından çıkardığı ilk ayda hamile kaldı.. 🙏🏻🙏🏻 Oyuzden cidden kafa stres çok önemli
Ah keşke ister istemez insanın aklına geliyor ama ☹️

Nasıl kullanılması gerekiyor peki
Biz yarım su bardağı çakşır kökü suyu gerisini normal suyla tamamlayıp sabah akşam aç karna içiyorduk. Afrodizyak etkisi de olduğu için ikimizde kullandık cinsellik çoğalmıştı bizim kullandığımız dönem. Eşiminde değerleri tavan yapmıştı. İnşallah kavuşurşun mucizene. Şifan bundadır. 🤲💜

Back