- 25 Ağustos 2014
- 20.341
- 48.173
- Konu Sahibi Anneyim Ben
o kadar evladi varken; en guzeli donusumlu kalmasi.. hem bakana da agir gelmez o zaman bu kadar, hem de kimse birbirine gicik olmaz..
ne kadar daha kalacaklar?
ne kadar daha kalacaklar?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zaten kendisi bakmıyor dıye bu kdr rahat kendısı anlamıyordur karısı ne yapıypr evde bu kdr ıkı çocuk ıkı hasta insanla ıyı kı depresyona girmiyor ole uzaktan bakmak güzel gelir tabı oğulları alsın ızın otursun baksın bakayım nasıl anlıyor ablalarına yada kız kardeslerıne nasıl soleyemıor yarabbim yaaa aynı benm koca bu erkklerın cogu nıe bole pısırık bızı alırken hızmetcı nasılsa yapar eder dıe mı dusunuolr anlamıorm ben varya bu konuya takığım arkdslar kusura bkmayın doluyum ya resmen çemkiriorumTek çözüm eşinizin yıllık izin alıp evde annesine bakması gibi görünüyor.
Eşinize ısrar edin, izin alsın. Belki izin almak işine gelmeyecek, ablalarına söyleyecek, gündüz yardım edin diye.
evetBadana işi mi? Evi badanaya verelim anneye de gelin baksın gibi mi?
Çekememezlikle bi alakasi yok. Evet belki yöntem çoktur ama benimde cahilligime geldi. Daha once bu sekilde bi hastanin bakimini yuklenmedim. Gorumcelerimin hepside benden yasca buyukler biride cikipta sunu da şoyle yap demedi. Yorgunluktan goz torbalarim sisti morardi. Gunduz ayri gece ayri ilgileniyorum.Artik yorgunluktan sütüm gelmiyor. Bebegim her dk agliyor. Nereye yetiseyim bnde sasirdim.Arkadaslar kadin ameliyat olmus evi gelinin evinin alt Kati ,kadin belki zar zor yürüyor belki esyalari evinde alip götürmesi r ,oglunun gelininin torunun yanina alt kata inmis ,yani Bunda ne var söylermisiniz ?yanlis olan görümcelerin anne ameliyat olunca evi badanaya cekmeleri düsünceli hareket etmemisler ,simdi iki ihtiyar kalmis ortada kimin evine gidecek tartismasi yapiliyor yazik yani.
Doktorlar kadini tam iyilesmeden eve birakmis tedavi süreci bitip idrar torbasini cikarip eve yollamalari gerekiyordu ama yapilmamis ,ne Kadar zordur kimbilir ,bakima muhtac idrardan damliyormus madem damliyor eve geldi tak bir torba damlamasin yani hicmi yöntem yok yardimci olabilecek ,ama cekememezlik gelin görümce sorunlari yasli anne babalari bu hale koyuyor .
evet
yoksa ne alakasi var badanin tam o tarihle.
Çekememezlikle bi alakasi yok. Evet belki yöntem çoktur ama benimde cahilligime geldi. Daha once bu sekilde bi hastanin bakimini yuklenmedim. Gorumcelerimin hepside benden yasca buyukler biride cikipta sunu da şoyle yap demedi. Yorgunluktan goz torbalarim sisti morardi. Gunduz ayri gece ayri ilgileniyorum.Artik yorgunluktan sütüm gelmiyor. Bebegim her dk agliyor. Nereye yetiseyim bnde sasirdim.