Ne desem sasirdim

o kadar evladi varken; en guzeli donusumlu kalmasi.. hem bakana da agir gelmez o zaman bu kadar, hem de kimse birbirine gicik olmaz..
ne kadar daha kalacaklar?

Tek çözüm eşinizin yıllık izin alıp evde annesine bakması gibi görünüyor.

Eşinize ısrar edin, izin alsın. Belki izin almak işine gelmeyecek, ablalarına söyleyecek, gündüz yardım edin diye.
Zaten kendisi bakmıyor dıye bu kdr rahat kendısı anlamıyordur karısı ne yapıypr evde bu kdr ıkı çocuk ıkı hasta insanla ıyı kı depresyona girmiyor ole uzaktan bakmak güzel gelir tabı oğulları alsın ızın otursun baksın bakayım nasıl anlıyor ablalarına yada kız kardeslerıne nasıl soleyemıor yarabbim yaaa aynı benm koca bu erkklerın cogu nıe bole pısırık bızı alırken hızmetcı nasılsa yapar eder dıe mı dusunuolr anlamıorm ben varya bu konuya takığım arkdslar kusura bkmayın doluyum ya resmen çemkiriorum :mad:

Bence eşinle Konuş gönder evden kimse kimseyi Çekmek zorunda değil Allah sabır versin...

Arkadaslar kadin ameliyat olmus evi gelinin evinin alt Kati ,kadin belki zar zor yürüyor belki esyalari evinde alip götürmesi kolay oluyor ,oglunun gelininin torunun yanina alt kata inmis ,yani Bunda ne var söylermisiniz ?yanlis olan görümcelerin anne ameliyat olunca evi badanaya cekmeleri düsünceli hareket etmemisler ,simdi iki ihtiyar kalmis ortada kimin evine gidecek tartismasi yapiliyor yazik yani.

Doktorlar kadini tam iyilesmeden eve birakmis tedavi süreci bitip idrar torbasini cikarip eve yollamalari gerekiyordu ama yapilmamis ,ne Kadar zordur kimbilir ,bakima muhtac idrardan damliyormus madem damliyor eve geldi tak bir torba damlamasin yani hicmi yöntem yok yardimci olabilecek ,ama cekememezlik gelin görümce sorunlari yasli anne babalari bu hale koyuyor .

Arkadaslar kadin ameliyat olmus evi gelinin evinin alt Kati ,kadin belki zar zor yürüyor belki esyalari evinde alip götürmesi r ,oglunun gelininin torunun yanina alt kata inmis ,yani Bunda ne var söylermisiniz ?yanlis olan görümcelerin anne ameliyat olunca evi badanaya cekmeleri düsünceli hareket etmemisler ,simdi iki ihtiyar kalmis ortada kimin evine gidecek tartismasi yapiliyor yazik yani.

Doktorlar kadini tam iyilesmeden eve birakmis tedavi süreci bitip idrar torbasini cikarip eve yollamalari gerekiyordu ama yapilmamis ,ne Kadar zordur kimbilir ,bakima muhtac idrardan damliyormus madem damliyor eve geldi tak bir torba damlamasin yani hicmi yöntem yok yardimci olabilecek ,ama cekememezlik gelin görümce sorunlari yasli anne babalari bu hale koyuyor .
Çekememezlikle bi alakasi yok. Evet belki yöntem çoktur ama benimde cahilligime geldi. Daha once bu sekilde bi hastanin bakimini yuklenmedim. Gorumcelerimin hepside benden yasca buyukler biride cikipta sunu da şoyle yap demedi. Yorgunluktan goz torbalarim sisti morardi. Gunduz ayri gece ayri ilgileniyorum.Artik yorgunluktan sütüm gelmiyor. Bebegim her dk agliyor. Nereye yetiseyim bnde sasirdim.

Kimin başına ne zaman ne geleceği belli olmaz. aAllah korusun aynı durum size yada eşinize de olabilirdi. Sevaptir laf etmeyin. Idrardan çocuğa enfeksiyon geçmez.

Çekememezlikle bi alakasi yok. Evet belki yöntem çoktur ama benimde cahilligime geldi. Daha once bu sekilde bi hastanin bakimini yuklenmedim. Gorumcelerimin hepside benden yasca buyukler biride cikipta sunu da şoyle yap demedi. Yorgunluktan goz torbalarim sisti morardi. Gunduz ayri gece ayri ilgileniyorum.Artik yorgunluktan sütüm gelmiyor. Bebegim her dk agliyor. Nereye yetiseyim bnde sasirdim.

Canim benim seni anliyorum genc bir annesin ,ama az sabret sevabini sen alirsin ,onlar iki yasli insan ,surda kac gün kalicaklar yaninda bir kac gün sonra giderler evlerine .Kendini üzme ,sakin hareket et, ilk önce cocuklarina bak bebegini emzir kafani yorma sütün kesilmesin daha sonra onlarin ihtiyaclarina bakarsin .Allah sana kolaylik versin .Yetisemedigin isleri simdilik esinle paylas ,oda yardim etsin icine atma herseyi ,görümceler düsüncesiz olabilirler ,ama inan sonunda sen karli cikacaksin.

valla görümcem mal konusmasına getiriyo bazen isi kayınpederimn 2 evi traktörü tarlaları falan var inekler falan ama is yaslanı kaynana bakmaya gelince aa biz el kapısındayz el oglu ne kadar ceker ki dedi ama maldanda bende isterem yapıyo dedim valla mal paylasımında kim alıyoda oda bakıma dahil olucak yok öyle hem para alıyım hem anama babama bakmıyım

bu kiz evlatlarda islerince gelmeyince biz kiziz ,bakmak oglana duser .biz el kapidindayiz.eee oglan kimin kapisinda...
ama ana baba mal paylasiminda kiz-erkek esitligi derler herkesten once.işine gelmeyince oyle ,gelince boyle.kiniyorum bu tip insan kiligindakileri.annen yahu annen.nasil el kizinina birakiyorsun hanhi vicdana sigdiriyorsun.hemde bebekli bir kadina bu yuku nasil yukluyorsunuz.5 kiz 1 adam etmiyor.cok tepem atti

arkadaslar diyorsunuzki;ortadami birakdin oglu tabi bakacak.
anlasilmayan şu ki; boyle durumlarda bakan oglan degil gelin.oglan ise gitmeyip anasinami bakacak.her is geline binecek.kizlarida ohhh sefasinda.
ben karisina izin vermryen koca yalaninada insnmam.helede bu devirde.
anneyse ilk once evlatlari bilecek geline gelinceye kadar oooo.
ayrica gelin kizimiz hastalansa kv mi bakacakti yoksa gelinin annesimi.bosversenize

X