Ne demek oluyor ki bu ?

GCos

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2017
656
538
103
Özet yazmaya çalışacağım, 2 yıllık ilişkiyi karşı taraf ben artık seni sevgilim gibi görmüyorum diyerek gelgitli tavırlarla 1 ay önce bitirdi, ilişkide benim bir hatam yok bu arada kendisi bana değer verdiğini ve arkadaş kalmak istediğini söylüyor ( 35 yaşında ) Ben tabi alışkanlık vs den dolayı 10 gün önce bir buhrana girip aradım,o da bana “ sana değer veriyorum sana saygım var ama seni hemen arayıp halhatır sormam sana Ümit vermem olur o yüzden sen biraz kendine gel iyileş sonra düzgünce arkadaş olarak oturabilelim “ dedi.Ben de numarasını sildim ( biraz lanet etmiştim kötüydüm ama tamam dedim ) aramamak İçin, zaten dönme ve barışma ihtimalini de iyice öldürdü o konuşmada.
Bugün beni nasılsın iyimisin diye aradı.Açtım ama kimsiniz dedim numarayı tanıdığım halde.Havadan sudan konuştuk bizimkilerin covid olduğunu falan öğrendi, siz iyileşin kendine gel yine konuşuruz dedi kapadı.Ben anlam veremiyorum madem bana Ümit vermek istemedi niye 10 gün sonra aradı.Ben ağlamıştım,üzülmüştüm aradığımda ona ama aklımdan silmeye ve iyileşmeye çalışıyorum hemde arasın pişman olsun, dönmek istesin de istiyorum ( biraz intikamdan dolayı tabi, çok üzüldüm çünkü ) şimdi ben kesin aramayacağım artık hala numarası yok ama buna da bir anlam yüklememek lazım.Ne demek istiyor ? Ümit etmek de istemiyorum Size sormak istedim.

Senın sesin cıkmayınca on gun, ezık egosu 'Aaa aramıyor benı unutmus olamaz' demıs ve teyit etmek ıcın aramis.
Telı acınca sen olay yine kapanmıs.
Bu tipler hem terk eder, hem ardında bıraktıkları kahrolsun habıre onları arasın sensin olamıyorum desın ister.
Yoklamıs ozetle senı, bısey hıssettıgınden degıl.
Bilerek siz kimsiniz gıbı Bı duruma dusmektense telı acmamanı onerırım. Sıkıldıkca senı yoklayacak cunku.
Ama bırını buldugu an sen toz olacaksın, bulacakta

Barışma isteği gibi bir ihtimal olamaz yani...Bak yine ümit ediyorum. Off Pişman olsun gelmek istesin de istiyorum ama hayal demek ki.Bu telefon açmamak buna yarayacaksa ( dönmesi- kudurması ) yapayım ama şuan yalan yok , pişman olsun istiyorum

Yokluyor sizi.Ne durumdasınız hala ona karşı bir şeyler var mı,birini bulamazsa dönüp dolaşıp gelse kabul görecek mi bunları yokluyor.

Yokluyor sizi.Ne durumdasınız hala ona karşı bir şeyler var mı,birini bulamazsa dönüp dolaşıp gelse kabul görecek mi bunları yokluyor.
Ya öyle üstünü çizdiki son aradığımda yok işte sen böyle lanet edeceksen arama, uzun zaman iletişime geçmeyelim barışma olmayacak çünkü diye...Ama dediğim gibi öyle ah ettim ki, pişman olsun bana yaşattıklarını yaşasın istiyorum

Pısman olacak adam terk eder mi allasen, yeni bırını bulamamış senı yokluyor iste.
Bulunca yok olacak.
Onun bu kırıntıları beslenmeyi kendine layık gorme ve ıletısımı kes.

Bu kişiyle sağlıklı bir ilişkiniz olacağını düşünmeyin bence. 35 yaşındaki adam ergen gibi hareketler yapıyor.

Pısman olacak adam terk eder mi allasen, yeni bırını bulamamış senı yokluyor iste.
Bulunca yok olacak.
Onun bu kırıntıları beslenmeyi kendine layık gorme ve ıletısımı kes.
1 ayda bulmaya kalkıyorsa Allah’ından bulsun ne diyim.Daha bir ay oldu ya !

Bu kişiyle sağlıklı bir ilişkiniz olacağını düşünmeyin bence. 35 yaşındaki adam ergen gibi hareketler yapıyor.
Tam gelgitli ergen.Varya hiç aramasını beklemiyordum zaten şok oldum.Çünkü öyle kati ve kesin konuştu ki bu kadarı bile saçma araması

Hepsi aynı...Ya rüyalarında görürler,ya yanlışlıkla kuzenleri arar,ya sarhoş olur bilmeden ararlar,ya birden bire akıllarına düşüverir..Bunlarda bahane bitmez...

Hepsi aynı...Ya rüyalarında görürler,ya yanlışlıkla kuzenleri arar,ya sarhoş olur bilmeden ararlar,ya birden bire akıllarına düşüverir..Bunlarda bahane bitmez...
Pişman olmaz mı ki

Erkekler kadınlar gibi düşünmüyor, biz hep neden arıyoruz ama aslında öyle değil o an canı bile istemiş olabilir. O nedenle o daha arayabilir sizin kendi kararınızı kendiniz vermeniz gerek.

Bir daha bir araya gelemezsiniz. Önce bunu kabul edin

Biten ilişki ardından arkadas kalma olayını da asla anlamayacağım. O da olmaz bunu da kabullenin
Sen isteyince konusayım yoktu ben istedim aradım yapmış
Engelleyin ya da ararsa acmayın.

1 ayda bulmaya kalkıyorsa Allah’ından bulsun ne diyim.Daha bir ay oldu ya !
Bir ay mı? Erkek de kadın da isterse bir gün de bile yeni birini bulur. 27 yaşındayken bir erkek arkadaşım vardı beni terk ettikten sonra bir hafta içinde yeni sevgili yapıp tatile gitmişti, beni askerdeyken terk etmişti, tabi çok ağlamıştım vaktinde ama iki sene sonra sana şans vermediğim için her gün pişmanlık yaşıyorum demişti. İki sene. Bende sıfır duygu. Şimdi bakınca diyorum ki bazı ilişkiler bizi büyütüyor. Üzülmeyin. Evet demek kolay ama kafanızı dağıtmaya çalışın.

Pişman olmaz mı ki
Açıkçası genelleme yapmayı doğru bulmamakla birlikte ben pişman oldukları için aradıklarını düşünmüyorum.Ha bu demek değil ki yaşananlar bir hiçti değersizdi vs. Yani o saatten sonra pişman olsalar bile insan güvenemiyor.Acaba gerçekten pişman mı oldu yoksa boşta kaldığı için mi aradı diye..

Ne acayip sevmedigini biliyosunuz umit vermiyim diye net konusuyor. Bosta kalmis aramis sonra kafasina gore yeniden basmis gitmis kullanildgnizi farkindasiniz ama bizden evet seni hala seviyoru o yuzden aradi dememizi bekliyorsun. Ben olsam boyle durumda once nosunu engeller sonra silerdim. Hicbisey demeden. Biraz ulasmak icin aylari devirsin anlasin yoklugumu. Ulasmaya calissin aralara insanlar koysun..o bana ulasacak. Cunku ben dgerliyim. Ailemde ölüm bile olsa birak koronayi bahane olsun diye soylemek icin yine ulasmam. Bakin bunlar adami geri dondurmez. Siz biraz ondan uzaklasin bakalim gercekten aeviyormu akli basina gelecekmi. Emin oln daha kiymetli olursunuz. Birde numarayi kimsiniz diye acmaniz cok ironik olmus

Nasıl geri döner peki...Ya cidden öyle yaptım ama anlık refleksti.

Pişman olmaz unutun unutmaya çalışın. Dönse de asla affetmeyin lütfen. Arasa da açmayın. Yoklamış sizi bariz. Sizi izin verirseniz bu şekilde yoklamaya devam edecek. Erkek tabirinde yemlemek derler buna ara ara arayıp hala onu düşündüğünü dönse ona koşacağını teyit eder. Güvenilir erkek tipi değil hayatınızdan çıkarın zamanla da unutursunuz. Tek erkek o değil ya? Değer vermeyene sizde değer vermeyin lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…