Özet yazmaya çalışacağım, 2 yıllık ilişkiyi karşı taraf ben artık seni sevgilim gibi görmüyorum diyerek gelgitli tavırlarla 1 ay önce bitirdi, ilişkide benim bir hatam yok bu arada kendisi bana değer verdiğini ve arkadaş kalmak istediğini söylüyor ( 35 yaşında ) Ben tabi alışkanlık vs den dolayı 10 gün önce bir buhrana girip aradım,o da bana “ sana değer veriyorum sana saygım var ama seni hemen arayıp halhatır sormam sana Ümit vermem olur o yüzden sen biraz kendine gel iyileş sonra düzgünce arkadaş olarak oturabilelim “ dedi.Ben de numarasını sildim ( biraz lanet etmiştim kötüydüm ama tamam dedim ) aramamak İçin, zaten dönme ve barışma ihtimalini de iyice öldürdü o konuşmada.
Bugün beni nasılsın iyimisin diye aradı.Açtım ama kimsiniz dedim numarayı tanıdığım halde.Havadan sudan konuştuk bizimkilerin covid olduğunu falan öğrendi, siz iyileşin kendine gel yine konuşuruz dedi kapadı.Ben anlam veremiyorum madem bana Ümit vermek istemedi niye 10 gün sonra aradı.Ben ağlamıştım,üzülmüştüm aradığımda ona ama aklımdan silmeye ve iyileşmeye çalışıyorum hemde arasın pişman olsun, dönmek istesin de istiyorum ( biraz intikamdan dolayı tabi, çok üzüldüm çünkü ) şimdi ben kesin aramayacağım artık hala numarası yok ama buna da bir anlam yüklememek lazım.Ne demek istiyor ? Ümit etmek de istemiyorum Size sormak istedim.
Bugün beni nasılsın iyimisin diye aradı.Açtım ama kimsiniz dedim numarayı tanıdığım halde.Havadan sudan konuştuk bizimkilerin covid olduğunu falan öğrendi, siz iyileşin kendine gel yine konuşuruz dedi kapadı.Ben anlam veremiyorum madem bana Ümit vermek istemedi niye 10 gün sonra aradı.Ben ağlamıştım,üzülmüştüm aradığımda ona ama aklımdan silmeye ve iyileşmeye çalışıyorum hemde arasın pişman olsun, dönmek istesin de istiyorum ( biraz intikamdan dolayı tabi, çok üzüldüm çünkü ) şimdi ben kesin aramayacağım artık hala numarası yok ama buna da bir anlam yüklememek lazım.Ne demek istiyor ? Ümit etmek de istemiyorum Size sormak istedim.