Ne demek istemiş?

Durum bana bır gönderme yapma amacı mı taşıyor?

• Hayır, sana degıl.

OY: 60 100,0%
  • Evet.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    60
Dogru dedın sagol hatta benım arkadsım ol. Ezer gıbı konusmuslar. Halbukı anladın benı sevınce başka oluyo mantık devreden cıkıyor sen benı anladın arkadasım sen benı iyi anladın
Kafana takma dicem biliyorum belirli bir süre takacaksın. Ama sende biliyorsun değil mi senden gerçekten hoşlanmışsa ne yapar eder sana ulaşır seven insana bahaneler vız gelir ...sen kafanı topla bi kendine gel bi silkelen ve geri çekil. Sonuçta sende onu ilk defa gördün dimi , merak etme ne büyük aşklar bitiyor oooo. Bunun sende bıraktığı sarsıntıda varsın iki üç haftanı alsın en fazla. Kendine olan güvenin de tam olsun. Bu tamamen enerji meselesi, insan birinden hoşlanırsa o akıma tutulursa o an gerginmiş utangaçlıkmış gözü görmez bunları.sen kendi şahsında bişey arama bu konuda

Dostum dogru dıyosun galıba. Kendını bısey sanmasına sebebıyet saglamısım. Neden elını cektı hayırdır dıyıp de yoklama yapıyo galıba. Ah be arkadasım beynim yorulmus

Adam sizi istemiyor bu açıkca belli. Size gönderme falan da yapmamış. Sizin için de önünğze bakma zamanı gelmiş.

Yav boyle guzel konuşan insan olabılır mı senden iyi arkadas olur dost olur su yazdıkların bıle oyle emerjı sagladı kı. UZuntuden ne yıyodım ne iciyodum bılıyomusun ya. Ihtıyacım vardı boyle bı arkadasa ah be. Bıliyorumm dostum ne yapar eder duserdi üstüme nolursa olsun da kaçmazdı da. .dogru kaç senelık ılıskıler bıtıyo bu ne kı. Dogru be ah dikilmem kendime gelmem lazımmıs artık çok sarsmışım kendımı

Ama yaa.. Cok tatlisin.
Kac yasindasin hayatim sen

Adam size ilgisini kaybetmis maalesef. Ustelik madem bu kadar seviyordunuz hoslaniyordunuz, keske bulustugunuzda soguk davranmasaydiniz.
Sarkidaki soz size degil, sizin durumlariniza bakmiyor, kimseye de baktirmiyor emin olun

Cokkkk teşekkür ederm ablaaammm ❣ 20 yaşındayım 21 olacagım insallah ablaam...ne guzel yazmıssın bi mutlu oluverdim ya.....valla mutlu oluverdım

Belli bak yasin kucuk ama daha da onemlisi cok tecrubesizsin. Heyecanlanman vs.. cok normal ama yanlis anlasilmayayim derken gozunu cikarmissin, o bu gozlere uzaktan ve yakindan bakmak farkli falan demen bitirdi beni

Bu tren kacmis yapacak birsey yok bundan sonra biriyle gorusursen bu tarz soylemlerde bulunma. Birazda kendini ifade etmenle ilgili sorunlar var, netten kisisel gelisim ile ilgili yazilar bulup okumaya calis ablacim.

Adam size ilgisini kaybetmis maalesef. Ustelik madem bu kadar seviyordunuz hoslaniyordunuz, keske bulustugunuzda soguk davranmasaydiniz.
Sarkidaki soz size degil, sizin durumlariniza bakmiyor, kimseye de baktirmiyor emin olun
Cekındım masumane cekındım sevıncmden.
haklısın ablam yapıcı konustun cok sevdım senı ablam. Haklısın kendıme bakacagım ifade konusunda. Gelıstırıcem kendımı artık bu hataları yapmayacagım.yasimin ufaklıgına verecegım bu durumu. Diyorum acaba boyle heyyecanlar yasar mıyım ılerıdede...daha ıyı hıslerle karsılasırmıyım dıye dusunuyorm. Genclıkten oluyo boyle hısler galıba abla ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…