Kafana takma dicem biliyorum belirli bir süre takacaksın. Ama sende biliyorsun değil mi senden gerçekten hoşlanmışsa ne yapar eder sana ulaşır seven insana bahaneler vız gelir ...sen kafanı topla bi kendine gel bi silkelen ve geri çekil. Sonuçta sende onu ilk defa gördün dimi , merak etme ne büyük aşklar bitiyor oooo. Bunun sende bıraktığı sarsıntıda varsın iki üç haftanı alsın en fazla. Kendine olan güvenin de tam olsun. Bu tamamen enerji meselesi, insan birinden hoşlanırsa o akıma tutulursa o an gerginmiş utangaçlıkmış gözü görmez bunları.sen kendi şahsında bişey arama bu konudaDogru dedın sagol hatta benım arkadsım ol. Ezer gıbı konusmuslar. Halbukı anladın benı sevınce başka oluyo mantık devreden cıkıyor sen benı anladın arkadasım sen benı iyi anladın
Dostum dogru dıyosun galıba. Kendını bısey sanmasına sebebıyet saglamısım. Neden elını cektı hayırdır dıyıp de yoklama yapıyo galıba. Ah be arkadasım beynim yorulmusBilrim bu ucuz erkek tipini.
Seni zerre umursamıyor sen üzerine düşünce kendini bir halt sanmış sen elini çekince sana iş atıyor ki sen çok afedersin ama fino köpek gibi peşinden git mesaj at yalvar egosunu şişir diye.
Adam semi isteseydi çeker karşısına ya da ara konuşurdur. Gerçekten uzatma şu herifi dönmesini de bekleme.
Yav boyle guzel konuşan insan olabılır mı senden iyi arkadas olur dost olur su yazdıkların bıle oyle emerjı sagladı kı. UZuntuden ne yıyodım ne iciyodum bılıyomusun ya. Ihtıyacım vardı boyle bı arkadasa ah be. Bıliyorumm dostum ne yapar eder duserdi üstüme nolursa olsun da kaçmazdı da. .dogru kaç senelık ılıskıler bıtıyo bu ne kı. Dogru be ah dikilmem kendime gelmem lazımmıs artık çok sarsmışım kendımıKafana takma dicem biliyorum belirli bir süre takacaksın. Ama sende biliyorsun değil mi senden gerçekten hoşlanmışsa ne yapar eder sana ulaşır seven insana bahaneler vız gelir ...sen kafanı topla bi kendine gel bi silkelen ve geri çekil. Sonuçta sende onu ilk defa gördün dimi , merak etme ne büyük aşklar bitiyor oooo. Bunun sende bıraktığı sarsıntıda varsın iki üç haftanı alsın en fazla. Kendine olan güvenin de tam olsun. Bu tamamen enerji meselesi, insan birinden hoşlanırsa o akıma tutulursa o an gerginmiş utangaçlıkmış gözü görmez bunları.sen kendi şahsında bişey arama bu konuda
Buluşma anında oyle heyecan ıcındeydım ki heyecanım gergınlık olarak gorunmus. İnan’ anlatmak ıstedıgm bunca sey varken sus pus oldum ıtıcı gorundum kısacası. SonraEve gelınce msj atıp dedm o goze uzaktan bakmakla yakından bakmak farklı cok utandım dedıydım ıste bi daha davet edersen benı dıye mesaj attım. Bıdaha gorusursek ben kendımı ıyıce açmak isterim cekındım utandım dedım bu konu üstünde durmadık sonra konusmadık. Bı hafta sonra arkadaşlıktan çıkardı. Ben yazmaya cekındım çünkü goruselım tamamdemedıgı ıcın yazmadıydım ustune gıdersem bunalir dediydm. Yazdm dedı konuşacak bırsey yok vs devamı da konu detaylariina yazdığım sekılde oldu degerlı arkadasim. Sağ olasın sordugun ıcın. Demıstı msjdakı kızla yanımdakı farklı soguk vs. Boyle olduydu.
Senın guzel sozune oy canımsın emiiiii :) :) kalp cok kalpppppp sana .. ah bu erkekler ne türden yaYaa çok tatlısınama üzülerek söylüyorum o adamın umrunda deilsin..
Cokkkk teşekkür ederm ablaaammm ❣ 20 yaşındayım 21 olacagım insallah ablaam...ne guzel yazmıssın bi mutlu oluverdim ya.....valla mutlu oluverdımAma yaa.. Cok tatlisin.
Kac yasindasin hayatim sen
Ne ıstedıklerını mı bılmıyorlar yaaauv bu ne ağrı sancıdır argadaaşşşşşYok o sıklma olmuyor yaşadım biliyorum.
Bu tarz paşa(!) erkekler seçenek arıyor sağolsun insta da buna yardımcı :)
Boşveeeerr elimi sallasam ellisi diceksin, cok afedersin birilerinin bi taraflarının kalkmasına izin verme..Senın guzel sozune oy canımsın emiiiii :) :) kalp cok kalpppppp sana .. ah bu erkekler ne türden ya
Cokkkk teşekkür ederm ablaaammm ❣ 20 yaşındayım 21 olacagım insallah ablaam...ne guzel yazmıssın bi mutlu oluverdim ya.....valla mutlu oluverdım
Cekındım masumane cekındım sevıncmden.Adam size ilgisini kaybetmis maalesef. Ustelik madem bu kadar seviyordunuz hoslaniyordunuz, keske bulustugunuzda soguk davranmasaydiniz.
Sarkidaki soz size degil, sizin durumlariniza bakmiyor, kimseye de baktirmiyor emin olun
haklısın ablam yapıcı konustun cok sevdım senı ablam. Haklısın kendıme bakacagım ifade konusunda. Gelıstırıcem kendımı artık bu hataları yapmayacagım.yasimin ufaklıgına verecegım bu durumu. Diyorum acaba boyle heyyecanlar yasar mıyım ılerıdede...daha ıyı hıslerle karsılasırmıyım dıye dusunuyorm. Genclıkten oluyo boyle hısler galıba abla ..Belli bak yasin kucuk ama daha da onemlisi cok tecrubesizsin. Heyecanlanman vs.. cok normal ama yanlis anlasilmayayim derken gozunu cikarmissin, o bu gozlere uzaktan ve yakindan bakmak farkli falan demen bitirdi beni
Bu tren kacmis yapacak birsey yok bundan sonra biriyle gorusursen bu tarz soylemlerde bulunma. Birazda kendini ifade etmenle ilgili sorunlar var, netten kisisel gelisim ile ilgili yazilar bulup okumaya calis ablacim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?