• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne demek istemiş?

Durum bana bır gönderme yapma amacı mı taşıyor?

• Hayır, sana degıl.

OY: 60 100,0%
  • Evet.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    60
Ahhh ahhh işte insanın kalbi kıpır kıpır olunca böyle oluyor işte. Arayıp sormuşsun adamı zaten. İstese konuşur iki gün sonra görüldü atmaz,, ve gönderme de yapmaz
Dogru dedın sagol hatta benım arkadsım ol. Ezer gıbı konusmuslar. Halbukı anladın benı sevınce başka oluyo mantık devreden cıkıyor sen benı anladın arkadasım sen benı iyi anladın :(:(

Yeni basladıgım adı flort olmaya yenı baslamıs bı sohbetim vardı. Ama biraz yanlış anlasılmalarla sohbet son buldu. Soguk durmuşum onu dovecek gıbı durmusum huzursuz durmusum yanında o da sanırım incindi buna bilemiyorum da sonuç olarak son buldu.

Kotu gecen bulusma sonrasında bı hafta yazısmadık. Tam yazmayı dusundugum gün beni instgramda takıpten cıkarttı. Yınede yazdım. “Kaç gündür yazamadım rhatsız etmekten cekındm. “ deyınce o da dedıkıı “konuşacak bırsey yokk yıne de söyle dınlıyorum senı” Deyınce ben de”merak ettim seni konusmak ıstedım senınle. Ve dusunuyodum bazı yanlış anlaşılmaları düzeltmeme izin vermezsin diye dusunuyordum “ dedımm o da “merak edecek bırsey yok, bıldıgın gıbı,” dedı. Ben de “sevındm” dedım “isler nasıl “ dedım cevap atmadı ıkı gun snra goruldu attı. Aradan ıkıhaftagectı durum attım “gel desen ya da bı ısaret etsen” yazmıstım duruma. O bakmadı durumuma hesabim acikhesap yani sahte hesaptan girip bakıp engelemısde olabılır bılemedımde.

Benden sonra durum atmış durumunda şarkı var şarkı sozlerı var. Şarkı sozlerının ıcınde de “gel”” kelimesi gecıyor yani. Tesadufi mı olmus bu yoksa bana gonderme mı ,cozemedım. Sız degerlıı arkadaslarımın dusuncelerını ısterım dostlarım eksık olmayında nolursunuz.
Attığı şarkıyla size gönderme yaptığını düşünmüyorum. Hem yapsa bile, iki gün sonra (belki de o iki gün içinde) sizi yok sayan ve sizinle konuşmak istemeyen biriyle neden iletişim kurmak isteyesiniz? Bir de benden söylemesi, eğer size hiçbir şey yazmayan birine bir, iki, ya da daha fazla mesaj atarsanız, maalesef "onsuz yapamadığınızı" göstermiş olursunuz. Üzgünüm; ama erkek kafası böyle çalışıyor. Sizi tanımam etmem, soğuk duruşunuzu görmediğim için de bir şey diyemem. Ama erkekler flörtümsü ilişkilerde mesafeli duran kadınlardan kaçarlar. Bu raddeye nasıl geldiniz? Bence bunun cevabını kendinizde arayın. Ve kendinizi n'olur feda etmeyin. İsterse, o size mutlaka ulaşmaya çalışır. Size dolaylı mesajlar vermeye çalışmaz.

Iste ne oldu da buraya geldiniz? Olaylarin bir cikis noktasi olmasi lazim ki ona gore bir yorum yapabilelim. Yazdiklarinin oncesi vardir muhakkak yoksa durduk yere boyle olmaz.
Buluşma anında oyle heyecan ıcındeydım ki heyecanım gergınlık olarak gorunmus. İnan’ anlatmak ıstedıgm bunca sey varken sus pus oldum ıtıcı gorundum kısacası. SonraEve gelınce msj atıp dedm o goze uzaktan bakmakla yakından bakmak farklı cok utandım dedıydım ıste bi daha davet edersen benı dıye mesaj attım. Bıdaha gorusursek ben kendımı ıyıce açmak isterim cekındım utandım dedım bu konu üstünde durmadık sonra konusmadık. Bı hafta sonra arkadaşlıktan çıkardı. Ben yazmaya cekındım çünkü goruselım tamamdemedıgı ıcın yazmadıydım ustune gıdersem bunalir dediydm. Yazdm dedı konuşacak bırsey yok vs devamı da konu detaylariina yazdığım sekılde oldu degerlı arkadasim. Sağ olasın sordugun ıcın. Demıstı msjdakı kızla yanımdakı farklı soguk vs. Boyle olduydu.

Buluşma anında oyle heyecan ıcındeydım ki heyecanım gergınlık olarak gorunmus. İnan’ anlatmak ıstedıgm bunca sey varken sus pus oldum ıtıcı gorundum kısacası. SonraEve gelınce msj atıp dedm o goze uzaktan bakmakla yakından bakmak farklı cok utandım dedıydım ıste bi daha davet edersen benı dıye mesaj attım. Bıdaha gorusursek ben kendımı ıyıce açmak isterim cekındım utandım dedım bu konu üstünde durmadık sonra konusmadık. Bı hafta sonra arkadaşlıktan çıkardı. Ben yazmaya cekındım çünkü goruselım tamamdemedıgı ıcın yazmadıydım ustune gıdersem bunalir dediydm. Yazdm dedı konuşacak bırsey yok vs devamı da konu detaylariina yazdığım sekılde oldu degerlı arkadasim. Sağ olasın sordugun ıcın. Demıstı msjdakı kızla yanımdakı farklı soguk vs. Boyle olduydu.

Canim belli ki enerjiniz tutmamis. O gondermeler sana degil. Ilk gorusmeyle seni tanimadan sirf cekinip utandigin icin boyle yapan birinden sana hayir gelmezdi. Bir derdin de olabilirdi ve gergin de olabilirdin ayrica bunlar gayet insani ve olagan seyler. Hic kafana takmana degmez. Onune bak derim.

Zaten utandigini ifade etmissin, niyeti olsa bu surede seni zaten arardi. Arkadasliktan cikarinca keske hic muhattap olmasaydin ama olan olmus. Tecrube olarak bak.

Biyerini kaldırma ya, yine yaz diye iş atmıştır.
Benim de düzenli aralıklarla yeniden bir araya geldiğim bir eski sevgilim var, genelde o yazar. Bazen peşpeşe hep ben yazmişsam mesaj atmak istemem ama öte yandan konuşmak da isterim. Böyle zamanlarda instagrama kesssinlikle döneceğini bildiğim bir stori atarım :) o da hemen ağıma düşer,dayanamaz yazar 🥰
Böylece peşpeşe ben yazmamış olurum:))
Küçük , sacma hesaplar işte. Ama benim de üç yildir onla ilişkim küçük ve saçma olduğu için keyifli geliyor bana bu haller.
Adam da muhtemelen gördü , sen yaz diye iş attı. Belki de ilgi istiyor... Epeydir kimse şimartmadi. Ya da seni bir yoklamak istiyor,bakalım hala onun peşinde misin diye. Her halükarda sakın bir şey yazma, adamın istediğini verme. Egosu cilalanacak,sana yine ters gidecek yani,belli.
Çok yazasi varsa o yazar elbet.

*Hesabın herkese açıksa fake hesaba bile gerekyok. Tonlarca site var gizli gizli story izleyebilecegin.

Canim belli ki enerjiniz tutmamis. O gondermeler sana degil. Ilk gorusmeyle seni tanimadan sirf cekinip utandigin icin boyle yapan birinden sana hayir gelmezdi. Bir derdin de olabilirdi ve gergin de olabilirdin ayrica bunlar gayet insani ve olagan seyler. Hic kafana takmana degmez. Onune bak derim.

Zaten utandigini ifade etmissin, niyeti olsa bu surede seni zaten arardi. Arkadasliktan cikarinca keske hic muhattap olmasaydin ama olan olmus. Tecrube olarak bak.
Dogru dıyosun be arkadasım sen var ol cansın sen varya. Dayanamadım sevgı hani bi anda koştum dedım acaba hani yuregıme söz gecıremedım ondan oldu varya. Diyelim incindi oyle yaptıgıma ama değer verıyosa ıkıncı bı görüşme ıstemelıydı net karari oyle vermelıydıı. Katıldım dusuncelerın cok dogru seffaf ve gercekcı olmus arkadasım:(:(:( utancıma yenık dustugumden pısmanım boyle bırı olmsam keske:(

Orada komık bır yorum yok. Konu komikli mi de espırı yapıyor pardon da komık bi konu yok kı espırızamanı degıl kı.

Kurallar çerçevesinde isteyen istediği yorumu yapabilir burda, espri zamanı mı değil mi ya da komik olup olmadığına siz karar veremezsiniz. bu yüzden size uygun bir yer mi bir daha düşünün.

size birçok yorum yapılmış, siz kalkıp bir üyeye bir tek sen düzgün konuştun yazmışsınız, önceki mesajları yazan üyelere ayıp ettiniz. Madem bu kadar kırılgansınız başkalarını kırmamaya da özen gösterin. Sadece isinize gelen mesajları cevaplıyorsunuz. Birinci yorum bile yeterli sizin konunuz için başka söze bile gerek yok. Adam sizinle ilgilenmiyor.

Dogru dıyosun be arkadasım sen var ol cansın sen varya. Dayanamadım sevgı hani bi anda koştum dedım acaba hani yuregıme söz gecıremedım ondan oldu varya. Diyelim incindi oyle yaptıgıma ama değer verıyosa ıkıncı bı görüşme ıstemelıydı net karari oyle vermelıydıı. Katıldım dusuncelerın cok dogru seffaf ve gercekcı olmus arkadasım:KK43::KK43::KK43: utancıma yenık dustugumden pısmanım boyle bırı olmsam keske:KK43:

Canim benim utanmak da gayet insani bir duygu degil mi? Karsindaki insan olsaymis. senlik bir durum yok yani. Sirf utandigin icin de kimse senden kacmaz merak etme. Yasadigimiz hersey tecrubedir. Bundan sonraki iliskinde kendini ifade etmen icin bir tecrube olmus hic uzulme. Niyeti olan erkek sen kovsan bacadan gelir yine yazar demek ki isine boyle gelmis. Her serde bir hayir vardir boyle bak.

Biyerini kaldırma ya, yine yaz diye iş atmıştır.
Benim de düzenli aralıklarla yeniden bir araya geldiğim bir eski sevgilim var, genelde o yazar. Bazen peşpeşe hep ben yazmişsam mesaj atmak istemem ama öte yandan konuşmak da isterim. Böyle zamanlarda instagrama kesssinlikle döneceğini bildiğim bir stori atarım :) o da hemen ağıma düşer,dayanamaz yazar 🥰
Böylece peşpeşe ben yazmamış olurum:))
Küçük , sacma hesaplar işte. Ama benim de üç yildir onla ilişkim küçük ve saçma olduğu için keyifli geliyor bana bu haller.
Adam da muhtemelen gördü , sen yaz diye iş attı. Belki de ilgi istiyor... Epeydir kimse şimartmadi. Ya da seni bir yoklamak istiyor,bakalım hala onun peşinde misin diye. Her halükarda sakın bir şey yazma, adamın istediğini verme. Egosu cilalanacak,sana yine ters gidecek yani,belli.
Çok yazasi varsa o yazar elbet.

*Hesabın herkese açıksa fake hesaba bile gerekyok. Tonlarca site var gizli gizli story izleyebilecegin.
Son verdıgın bılgı ıcın sagolasınn arkadasım:D bılmıydum neler varmıss :D hakikaten dusundım ılgıı mı beklıyo is mi atıyo dediydim çünkü storryde gel demısım tutmus benden sonra sarkı atmıssın ıcınde gel sözü yazan. Bı yandan dıyom ruh hastası mıyıım aşık mıyım :D diyorum iş attıysa olumlu birşey bu ilgi bekliyorsa diyorum. Sizin halınız de pek keyıflı :D yanlış anlama arkadasm yani gerçekten keyıflıymıs senınde tabır ettıgın gibi bi sure var gecirdiginiz bırbırınızı ezberlemıssınız tatlı tatlı takılıyorsunuz:D dılerım gonlunuzce ılerler sızde de durrumlar mutlu kalırsınız mutluluk ılelebet olur :) :) sızın gıbı olsak derdım he var bende aklı ama daha baslayamadan boyle çetrefilli ilerleyince herşey karmaşa içinde buldum beynımı. Göyynüüüüm diyorr sana yapıyordur çünkü adamın hayatında bırı yok bılıyosn. Aklım diyooooo saçççççmalama kızıığğğğm diyooo :D göynüme dogru gidiyorum aklım diyo bak giderim gelmem daha diyo aklına mukayyet ol diyoo :D hahahaah göyynnüüüüm döndüüüüüüü :D vıışş

Canim benim utanmak da gayet insani bir duygu degil mi? Karsindaki insan olsaymis. senlik bir durum yok yani. Sirf utandigin icin de kimse senden kacmaz merak etme. Yasadigimiz hersey tecrubedir. Bundan sonraki iliskinde kendini ifade etmen icin bir tecrube olmus hic uzulme. Niyeti olan erkek sen kovsan bacadan gelir yine yazar demek ki isine boyle gelmis. Her serde bir hayir vardir boyle bak.
Pek de dogru dedın dostum git desen gene gelır hatta her gelmesınde oyle bı ısrarla gelır ınanamazsın. Eskıden yasamıstm oyle bısıy. Bu kisi üstüne hassas olduğum icin beynımle mantıkli yaklasım saglayamadm yasadıgım olaya. Bu kalbin işine akıl ermiyo dostum

Kurallar çerçevesinde isteyen istediği yorumu yapabilir burda, espri zamanı mı değil mi ya da komik olup olmadığına siz karar veremezsiniz. bu yüzden size uygun bir yer mi bir daha düşünün.

size birçok yorum yapılmış, siz kalkıp bir üyeye bir tek sen düzgün konuştun yazmışsınız, önceki mesajları yazan üyelere ayıp ettiniz. Madem bu kadar kırılgansınız başkalarını kırmamaya da özen gösterin. Sadece isinize gelen mesajları cevaplıyorsunuz. Birinci yorum bile yeterli sizin konunuz için başka söze bile gerek yok. Adam sizinle ilgilenmiyor.
İyi günler sagolun

Şarkı sözlerini araştırsak, 90% içinde GEL kelimesi geçer. Gel demek isteseydi derdi, şarkıya falan gerek yok.

Bir erkek bu tarz şeyler paylaşıyorsa ulaşamadığı biri vardır siz ulaşabilir olduğunuza göre siz değilsiniz. Tavsiyem yolunuza bakın geçmişte kalmayın inanın daha güzelleri var ve birgün oluyor buluyor seni. Üzme kendini takip etme heryerden engelle görmeyince bir bakmışsın unutmuşsun.

Bilrim bu ucuz erkek tipini.
Seni zerre umursamıyor sen üzerine düşünce kendini bir halt sanmış sen elini çekince sana iş atıyor ki sen çok afedersin ama fino köpek gibi peşinden git mesaj at yalvar egosunu şişir diye.
Adam semi isteseydi çeker karşısına ya da ara konuşurdur. Gerçekten uzatma şu herifi dönmesini de bekleme.

Yeni basladıgım adı flort olmaya yenı baslamıs bı sohbetim vardı. Ama biraz yanlış anlasılmalarla sohbet son buldu. Soguk durmuşum onu dovecek gıbı durmusum huzursuz durmusum yanında o da sanırım incindi buna bilemiyorum da sonuç olarak son buldu.

Kotu gecen bulusma sonrasında bı hafta yazısmadık. Tam yazmayı dusundugum gün beni instgramda takıpten cıkarttı. Yınede yazdım. “Kaç gündür yazamadım rhatsız etmekten cekındm. “ deyınce o da dedıkıı “konuşacak bırsey yokk yıne de söyle dınlıyorum senı” Deyınce ben de”merak ettim seni konusmak ıstedım senınle. Ve dusunuyodum bazı yanlış anlaşılmaları düzeltmeme izin vermezsin diye dusunuyordum “ dedımm o da “merak edecek bırsey yok, bıldıgın gıbı,” dedı. Ben de “sevındm” dedım “isler nasıl “ dedım cevap atmadı ıkı gun snra goruldu attı. Aradan ıkıhaftagectı durum attım “gel desen ya da bı ısaret etsen” yazmıstım duruma. O bakmadı durumuma hesabim acikhesap yani sahte hesaptan girip bakıp engelemısde olabılır bılemedımde.

Benden sonra durum atmış durumunda şarkı var şarkı sozlerı var. Şarkı sozlerının ıcınde de “gel”” kelimesi gecıyor yani. Tesadufi mı olmus bu yoksa bana gonderme mı ,cozemedım. Sız degerlıı arkadaslarımın dusuncelerını ısterım dostlarım eksık olmayında nolursunuz.
Yaa çok tatlısın 🌸 ama üzülerek söylüyorum o adamın umrunda deilsin.. 😔

Back